Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για «μαύρη νύχτα» της ΑΕΚ στο Ηράκλειο κάνει λόγο η εφημερίδα, σχολιάζοντας την εικόνα της Ένωσης στο «Γεντί Κουλέ»: «Άψυχη, άνευρη και ανοργάνωτη η ΑΕΚ έχασε το ματς στο Ηράκλειο από το Α' μέρος. Όταν προσπάθησε στο Β' και ήταν αργά, αλλά και δεν μπορούσε. Καμία ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο μέχρι το έξυπνο γκολ του Φουρτάδο. Κυνήγησε την ισοφάριση στην επανάληψη, χωρίς οργάνωση και με την άμυνά της τραγική». Από εκεί και πέρα η ΩΡΑ σημειώνει: «Τραγική η εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Βγαλμένη από τους χειρούτερους εφιάλτες μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε, παρά την κατοχή, να κάνει μια σωστή επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Απολύτως ανέτοιμη, κυρίως ψυχολογικά, κάτι που είναι ευθύνη του προπονητή. Μόνο ο Κατίδης και ο Κοντοές έπαιζαν με πάθος. Μετά το πρώτο καλό ματς του Γκερέιρο με τον Άρη ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ με νεανικό ρόστερ στη Σούπερ Λίγκα, αλλά είναι η μοναδική που δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να σηκώσει κεφάλι. Οι μικροί δουλεύονται από τις αρχές Ιουλίου και θα έπρεπε να είναι έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Πληρώνει λάθος αποφάσεις στον σχεδιασμό η ΑΕΚ. Άφησαν την ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ, δεν μπορούν να συνεργαστούν προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Το καλοκαίρι... διαψεύδαμε ότι υπήρχε θέμα Σίσιτς, λες και θα μας κακόπεφτε. Με ποια κριτήρια καλύφθηκαν οι τρεις μεταγραφές που μπορούσαν να κάνουν χωρίς προϋποθέσεις. Οι παίκτες για τους οποίους πλήρωσε η ΑΕΚ, είναι οι πιο ανέτοιμοι να τη βοηθήσουν. «Λίγος» - παρά το γκολ - για βασικό φορ ακόμη και σε αυτή την ΑΕΚ ο Φουρτάδο. Αν δεν σοβαρευτούν όλοι, αν δεν σταματήσουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και δεν σεβαστούν την ΑΕΚ, θα έχουμε δράματα. Η ομάδα θέλει στήριξη, αλλά πρώτα πρέπει να την στηρίξουν όσοι έχουν την ευθύνη να την «τρέξουν». Ο Θωμάς Μαύρος πρέπει άμεσα να... προσγειώσει τους πάντες στα Σπάτα, πριν να είναι αργά», γράφει για όλα τα θέματα η ΩΡΑ.
 
SPORTDAY
Mε τη λέξη «τραγωδία» η εφημερίδα σχολιάζει την εικόνα της ΑΕΚ στο Ηράκλειο χθες, γράφοντας: «Σίσιτς και Ιωαννίδης σημάδεψαν σωστά από τη βούλα και βύθισαν στον πυθμένα της βαθμολογίας την Ένωση. Ο Φουρτάδο το γκολ των φιλοξενούμενων». Στα διοικητικά η SD τονίζει ότι σήμερα θα υπάρχει συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τους Supporters.
 
GOAL
Για πισωγύρισμα της ΑΕΚ γράφει το Goal: «49 χρόνια πίσω», έχει κεντρικό θέμα και προσθέτει: «Τα δύσκολα είναι μπροστά για την ΑΕΚ που, μετά και την ήττα 2-1 από τον ΟΦΗ βουλιάζει στον πάτο της βαθμολογίας, ισοφαρίζοντας και το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν 1963-64, όταν επίσης είχε ξεκινήσει με τρεις ήττες και μία ισοπαλία». Στα του αγώνα η εφημερίδα τονίζει: «Κορυφαίος ο Σίσιτς στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ που με δύο εύστοχα πέναλτι πήρε το προβάδισμα με 2-0 και τους τρεις βαθμούς, παρά το γκολ του Φουρτάδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002