Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2012

ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΣ !!

Η νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Βασίλισσα, είναι από τις πιο «υγιείς» και οργανωμένες κινήσεις που έχουν γίνει για την μπασκετική ΑΕΚ. Μια προσπάθεια που μέσα από «δύσκολες» και επίπονες (για όλους) αποφάσεις, έχει μοναδικό στόχο την εξυγίανση της ΑΕΚ και την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια της Α1. Εκεί που αρμόζει να παίζει η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, η ομάδα που έμαθε μπάσκετ στους Έλληνες, ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο με το έπος του ’68… Πράγματα που δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Η Β’ εθνική σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη και δυσάρεστη εμπειρία για την «οικογένεια» της ΑΕΚ, αλλά είναι το «αναγκαίο κακό» για να μπορέσει να επιστρέψει και να μείνει η ΑΕΚ στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Η φετινή προσπάθεια έχει «γερές» βάσεις και το πλάνο αφορά την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει χρόνο και όχι διάρκεια ζωής μια σεζόν… Άλλωστε το πλάνο δεν αναφέρει άνοδο στην Α2, αλλά επιστροφή της Ένωσης στην Α1 μέσα στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο.
Η διοίκηση Αλεξίου που ανέλαβε το τμήμα μπάσκετ (με την αμέριστη συμπαράσταση της Ερασιτεχνικής0, εξ’ αρχής οργάνωσε την ομάδα σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα. Μια ομάδα που σίγουρα είναι η πιο «γεμάτη» στην κατηγορία και έχει στόχο να δημιουργήσει ένα «κορμό» που θα φέρει την ΑΕΚ ξανά στην Α1. Σε αυτήν την προσπάθεια που… πηγάζει από τα σπλάχνα της «Μάνας ΑΕΚ» και με ανθρώπους που αγαπούν τον σύλλογο, συνεισφέρουν πολλά και τρέχουν όλη μέρα εδώ και μήνες για την ομάδα, ο κόσμος της ΑΕΚ σίγουρα είναι το τεράστιο «όπλο», η κινητήριος δύναμη.
Η ομάδα λοιπόν έχει ανάγκη τον κόσμο της. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τους παίκτες του χρειάζονται ένα γεμάτο κλειστό στα Λιόσια και την παρουσία τους και στα εκτός. Για να γυρίσει η ΑΕΚ άμεσα εκεί που της πρέπει…
Η διοίκηση του τμήματος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα βγάζει στην διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας, που θα πωλούνται αρχικά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στην Νέα Φιλαδέλφεια και το Δωματιάκι. Η συμβολική τιμή των 21 ευρώ για τα πλατιά μάζα του κόσμου της ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και διαρκείας των 50 και 100 ευρώ για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ωστόσο, από το πιο φτηνό μέχρι το πιο ακριβό διαρκείας, η μεγάλη βοήθεια για την ΑΕΚ είναι η παρουσία στο γήπεδο. Εκεί που η ΑΕΚ θέλει και ξέρει να κάνει την διαφορά…
Το aek365 σας αποκαλύπτει σήμερα τα διαρκείας της Βασίλισσας και πως είναι οι κάρτες. Η κίτρινη είναι των 21 ευρώ, η silver των 50 ευρώ και η gold των 100 ευρώ, ενώ όλες έχουν στο πίσω μέρος την φωτογραφία από το γεμάτο από χιλιάδες ΑΕΚτζήδες Καλλιμάρμαρο και το ρεκόρ Γκίνες του 1968. Το μοτό των διαρκείας είναι μια απλή φράση, η οποία έχει μεγάλο νόημα και κουβαλά πολλά κιλά… ιστορίας και μεγέθους. Και αυτές τις δύσκολες εποχές για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ, έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

«Είσαι για πάντα Βασίλισσα μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002