Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ SUPPORTERS..

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Βιντιάδη και αντιπροσωπία των Supporters. Μετά την συμφωνία του με τον Νίκο Νοτιά, ο Έλληνας εφοπλιστής συναντήθηκε και με τους «υποστηρικτές», που είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την είσοδο των νέων επενδυτών στην «κιτρινόμαυρη» εταιρία, σε περίπτωση που παρθεί οριστική απόφαση για αλλαγή σκυτάλης στην ομάδα.
Στην συνάντηση που ξεκίνησε στις 19.00 και ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο ώρες, τους Supporters εκπροσώπησαν οι Κασνακίδης, Γρυσμπολάκης και Μπρουσιανός. Η αίσθηση που αποκόμισαν και οι τρεις από τη συζήτηση ήταν η ίδια με αυτή του Νίκου Νοτιά: ότι ο Έλληνας εφοπλιστής είναι πολύ ζεστός πλέον για την είσοδό του στην ΠΑΕ. Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα συμβεί αυτό, αν παρθεί η οριστική θετική απόφαση. Το πλάνο που έπεσε στο τραπέζι ήταν το ίδιο που τέθηκε στον Νοτιά: να βάλουν οι υποψήφιοι επενδυτές ένα αρχικό κεφάλαιο κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και να δεσμευτούν ότι μέχρι τον Ιούνιο θα καλύψουν το σύνολο των υποχρεώσεων της ΠΑΕ για το εν λόγω διάστημα (13 εκατ. ευρώ), προκειμένου να περάσει στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ.
Οι Supporters συμφώνησαν με τον Βιντιάδη (όπως έκανε και ο Νοτιάς) να υπογράψουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα παραχωρεί εν λευκώ τη διοίκηση στους νέους επενδυτές, με μοναδικό όρο να αποκτήσουν την πλειοψηφία μόνο στην περίπτωση που θα καλύψουν το συνολικό ποσό που απαιτείται για να ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της έως τον Ιούνιο. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η οριστική απόφαση των υποψήφιων επενδυτών. Αν αυτή είναι θετική, όπως διαφαίνεται, με δεδομένη τη συμφωνία με τους νυν μετόχους, οι διαδικασίες αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα. Χωρίς παράλληλα να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο αυτή η συμφωνία με τους μετόχους να έχει μόνο ηθικό νόημα, δηλαδή να αποφασιστεί τελικά από τους νέους επενδυτές να καλύψουν εξ αρχής το σύνολο της αύξησης (περίπου 10,2 εκατ. ευρώ) και να πάρουν την πλειοψηφία με το «καλημέρα».
Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές διαβουλεύσεις ανάμεσα στον Κιθ Χάρις και τον Δημήτρη Βιντιάδη, οι οποίοι έχουν την πρόθεση να πάρουν άμεσα τις τελικές τους αποφάσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των ημερών να αρχίσει παράλληλα και έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές, προκειμένου να γίνει πιστοποίηση των στοιχείων που έχουν δοθεί από τη νυν διοίκηση στους υποψήφιους επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002