Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012

ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ..

Η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Βαγγέλη Βλάχο από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, βρήκε σύμφωνη την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, καθώς έπειτα και από την ήττα από τον Πανιώνιο, ήταν... λαϊκή απαίτηση η αλλαγή προπονητή. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι στην ουσία της αυτή η κίνηση ικανοποίησε το λαϊκό αίσθημα, δίχασε τον κόσμο λόγω της... προέκτασης της υπόθεσης, δηλαδή της διαφωνίας του Θωμά Μαύρου.
Τα μάλη του ΔΣ, ωστόσο, τονίζουν ότι στις αποφάσεις τους δεν οδηγήθηκαν ούτε από την επιθυμία του κόσμου, ούτε από κάποια διάθεση να ανοίξουν εσωτερικά μέτωπα στην ΠΑΕ. Ποιο ήταν το σκεπτικό τους; Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, που έφερε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό, για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν επιβεβλημένο πλέον να γίνουν αλλαγές. Κάτι που θεωρούν ότι είχε αντιληφθεί και ο Μαύρος, παρά την άποψή του οι όποιες αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες μέρες.
Η απόφασή τους να ενεργήσουν άμεσα, πάρθηκε επειδή κατά την άποψή τους δεν θα είχε κανένα νόημα να προχωρήσει η ΑΕΚ σε αλλαγή προπονητή την Τρίτη ή την Τετάρτη και να ήταν πλέον δεδομένο ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα θα έπρεπε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μια υπηρεσιακή λύση. Θεώρησαν ότι ήταν αναγκαίο να κινήσουν τις διαδικασίες και να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες, προκειμένου η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου να ξεκινήσει την Τρίτη με την ΑΕΚ να έχει ήδη κλείσει έναν «κανονικό προπονητή».
Η άποψή τους αυτή ενισχύθηκε πάρα πολύ από το γεγονός ότι θεωρούν το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο ΟΑΚΑ, ως μια ευκαιρία να δείξει η ομάδα σημάδια ανάκαμψης και σε συνδυασμό με την αλλαγή ψυχολογίας που θα επιφέρει η αλλαγή προπονητή, να μπει η ΑΕΚ στον... Γολγοθά του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, με εντελώς διαφορετικό κλίμα.
Η... μοναξιά του Βλάχου
Τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ δεν θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Βλάχος ήταν ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Αντίθετα, του αναγνωρίζουν το... ελαφρυντικό του ρόστερ του ανέλαβε, ενώ -πάνω απ' όλα- εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαν αντιληφθεί ότι ο προπονητής μπήκε στη δύσκολη μάχη που ήταν αναγκασμένος να δώσει, χωρίς επί της ουσίας να έχει στηρίγματα από πουθενά.
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι κλήθηκε να κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι (τον πιο δύσκολο σχεδιασμό στην ιστορία της ΑΕΚ) όντας αναγκασμένος να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο με τον οποίο τα... χνώτα τους δεν ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή. Χωρίς να έχει καν νόημα τη δεδομένη στιγμή να αναζητηθούν οι ευθύνες γι' αυτό, από μόνο του το γεγονός ότι τεχνικός διευθυντής και προπονητής δεν είχαν κανένα κώδικα επικοινωνίας, αφαίρεσε αυτομάτως από τον Βλάχο το ένα από τα στηρίγματα που θα έπρεπε να έχει.
Το άλλο δεν μπόρεσε ποτέ να το βρει στον Χρήστο Κωστή. Η προσφορά του παλαίμαχου άσου στην ομάδα στο παρελθόν και ο ακέραιος χαρακτήρας του δεν αμφισβητούνται και για τον λόγο αυτό έφυγε από τα Σπάτα έχοντας μόνο φίλους. Όμως ήταν κοινό μυστικό από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη θέση που ανέλαβε. Με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην έχει την βοήθεια που χρειαζόταν εντός των αποδυτηρίων για να κρατήσει τις ισορροπίες. Έναν άνθρωπο που να τον στηρίζει και να τρέχει για να λύσει θέματα πριν καν αυτά προκύψουν, όπως συνέβη σε κάποιες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την υπόθεση του Κωνσταντόπουλου.
Η υπόθεση Δημητριάδη
Άλλωστε, για τον λόγο αυτό μια από τις πρώτες αποφάσεις που πάρθηκε από τη διοίκηση ήταν η επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη στον ρόλο του γενικού αρχηγού, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι και ο επόμενος προπονητής δεν θα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα.
Μάλιστα, το πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο της υπόθεσης είναι ότι ο Δημητριάδης αποτέλεσε εισήγηση του Βαγγέλη Βλάχου! Το θέμα της επιστροφής του παλαίμαχου άσου στη θέση του γενικού αρχηγού άνοιξε από τον ίδιο τον προπονητή, ο οποίος -διαπιστώνοντας την... μοναξιά του- είχε τηλεφωνήσει στον Δημητριάδη και είχαν συναντηθεί μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Σε αυτή τη συνάντηση, του είχε ζητήσει την επιστροφή του στην ΑΕΚ και ο «Μπίλαρος» είχε αποδεχτεί με χαρά να βοηθήσει την κατάσταση.
Ωστόσο, ο λόγος που δεν προχώρησε αυτή η υπόθεση ήταν ότι όταν ο Βλάχος μετέφερε στον Μαύρο την επιθυμία του βρεθεί στο πλευρό του ο Δημητριάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρνήθηκε να κάνει δεκτή αυτή την εισήγηση, θέλοντας να στηρίξει τον Χρήστο Κωστή που αποτελούσε προσωπική του επιλογή.
Αλλαγή... κατάστασης
Τα μέλη του ΔΣ, λοιπόν, αν και αναγνώριζαν στον Βλάχο πολλά ελαφρυντικά , όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο σε αγωνιστικό επίπεδο, κατέληξαν οριστικά στο συμπέρασμα πως συνολικά η υπάρχουσα κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν βοηθούσε πλέον την ομάδα. Για τον λόγο αυτό η απόφασή τους ήταν να αλλάξουν... την κατάσταση εντός της ομάδας και όχι απλώς τον προπονητή, καθώς είχαν πλέον ισχυρές αμφιβολίες αν μεμονωμένες αλλαγές (όπως για παράδειγμα του Κωστή) θα μπορούσαν να φέρουν ανάκαμψη της ομάδας, με δεδομένο το κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τον προπονητή (εντός και εκτός ομάδας), έπειτα από το χειρότερο ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα από τη μέρα της ίδρυσής της...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002