Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Η εφημερίδα γράφει πως στο ραντεβού Βιντιάδη - Νοτιά δεν έγινε καμία αναφορά για την... ταμπακιέρα, από τον πρώτο, γράφοντας αναλυτικά στο δημοσίευμά της: "...Το... σύννεφο αβεβαιότητας για την ταυτότητα και τους σκοπούς όσων ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την ΑΕΚ συνεχίζει να δημιουργεί θολό τοπίο. Που δεν έφυγε ούτε με την κοινή παρουσία των δύο στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο ούτε από τη χθεσινή συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Νίκο Νοτιά. Για δύο ώρες τα έλεγαν ο ενδιαφερόμενος επενδυτής με τον σημαντικότερο μέτοχο και κουβέντα δεν υπήρξε για την ταμπακιέρα.
Ο Νοτιάς έφτασε στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Βιντιάδη για να έχουν συνάντηση. Υποδέχθηκε τον Βντιάδη στα γραφεία της Μεσογαίας, παρουσία και του Βασίλη Σίμου, άμεσου συνεργάτη του και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. Στη συνάντηση υπήρξε εξαιρετικό κλίμα, καλή διάθεση και ο Νοτιάς εμφανίστηκε στο φινάλε να στηρίζει και να αναμένει την εξέλιξη του εγχειρήματος. Λέγεται πως το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε σε εξηγήσεις του Νοτιά για τις αιτίες που έφεραν την ΑΕΚ προ του οικονομικού κραχ. Ωστόσο, όταν η κουβέντα έφτανε στο σημαντικό κομμάτι, δεν υπήρχε καμία ξεκάθαρη απάντηση. Ο Βιντιάδης επανέλαβε πως υπάρχει θετική διάθεση και καλή προοπτική. Πως ως τώρα δεν έχουν υπάρξει αρνητικές ενδείξεις που να τους αποτρέπουν από πιθανή επένδυση στην ΑΕΚ, αλλά ακόμα απαιτούνται και άλλα βήματα. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου και τόνισε πως υπάρχει η πρόθεση σε ένα δεκαήμερο, ως τα τέλη Σεπτέμβρη δηλαδή, να υπάρξει μια οριστική απάντηση για το αν θα ασχοληθούν ή όχι με την ΑΕΚ. Καμία δέσμευση για τίποτε παραπάνω, καμία ανάλυση για το οικονομικό στάτους της υπόθεσης.
Διαδικασία που εντείνει τις απορίες. Βλέπετε, μπορεί η ΑΕΚ να μην αποτελεί προτεραιότητα για τον Νοτιά, αλλά από την άλλη παραμένει "μαγαζί" του. Και για κάποιους που ενδιαφέρονται να μπουν στο μαγαζί του, ο Νοτιάς δεν πήρε καμία ουσιαστική πληροφορία. Αόριστες απαντήσεις, για πρότζεκτ που ακόμα βρίσκεται προς διαμόρφωση και για επενδυτικό σχήμα που μένει ανοιχτό ακόμα σε κάποιο επίπεδο. Αρκούμενοι απλά στη λογική πως ο νέος επενδυτής θα αναλάβει θεωρητικά να καλύψει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και άρα δεν υποχρεούται να ενημερώσει τους υπάρχοντες μετόχους για τις προθέσεις του (ειδικά, αφού δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πλέον).
Στη συζήτηση των δύο τέθηκε και θέμα συγχρηματοδότησης από τον Νοτιά στη προσπάθεια. Μολονότι πηγές από την πλευρά Βιντιάδη επέμεναν πως το θέμα μένει ανοιχτό, το περιβάλλον του Χιώτη επιχειρηματία τόνιζε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο Νοτιάς παραμένει και στηρίζει κάθε μελλοντική προσπάθεια της ΑΕΚ, μέσω της επένδυσης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μια σύμβαση που δεσμεύει την ΑΕΚ με τον Νοτιά για τα επόμενα χρόνια και αποτελεί αυτή τη στιγμή το βασικό ενδιαφέρον του επιχειρηματία. Ο νυν μέτοχος της ΠΑΕ δεν επιθυμεί να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη, αλλά πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ από την προσπάθεια των δύο.
Οι απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα λέχθηκε από τον Βιντιάδη πως θα δοθούν, όταν αποφασιστεί οριστικά αν θα μπουν με συγκεκριμένη πρόταση στην ΠΑΕ. Ο Νοτιάς αποκόμισε την αίσθηση πως πρόκειται για σοβαρή προσπάθεια, για την οποία ακολουθούνται σωστά βήματα. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία δέσμευση πως θα προχωρήσει η διαδικασία και πως θα μπουν χρήματα στην ΑΕΚ. Η πλευρά Νοτιά εξέλαβε ως θετική και την ενασχόληση του Χάρις με την υπόθεση της ΑΕΚ. Εκτιμώντας πως πρόκειται για παράγοντα του ποδοσφαίρου, με γνώσεις και ενασχόληση σε πολλά επίπεδα στο παρελθόν, ο οποίος με την εμπλοκή του δύναται να εξελιχθεί σε θετικό παράγοντα.
Ο Νοτιάς είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα από δημοσιεύματα που εμφάνιζαν την διάθεση των Βιντιάδη, Χάρις να αναζητήσουν άλλη έκταση για προπονητικό κέντρο, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις δυνατότητες που παρείχαν τα Σπάτα. Μοιραία, το προπονητικό κέντρο ήταν πρωταγωνιστής στη χθεσινή κουβέντα. Ο Βιντιάδης φέρεται πως είπε στον Νοτιά πως είναι πολύ ευχαριστημένος από το έργο, πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και η ΑΕΚ είναι πολύ τυχερή που διαθέτει προς χρήση αυτήν την έκταση. Λέγεται πως ανέφερε, μάλιστα, πως θα βαρύνει σημαντικά στην τελική απόφαση που θα λάβει μαζί με τον Χάρις. Βέβαια, επισημάνθηκε πως τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, στη βάση που προβλεπόταν από το αρχικό πλάνο.
Δηλαδή, την κατασκευή και άλλων γηπέδων για να φιλοξενηθούν και τα τμήματα υποδομής, αλλά και η δημιουργία περαιτέρω εγκαταστάσεων. Ερωτηματικό το πώς θα γίνουν όλα αυτά, από τη στιγμή που υπάρχει απαγορευτικό από το ΣτΕ σε άλλες χρήσεις πλην όσων έχουν υπάρξει. Από την πλευρά του Νοτιά τονίστηκε πως δεν έχει πάψει να στηρίζει την ΑΕΚ, αφού έχει δεχθεί να μη λαμβάνει μισθώματα για τη χρήση του προπονητικού από την ομάδα, ενώ δεν ζητούνται οι τόκοι και όσες υποχρεώσεις προκύπτουν. Ειπώθηκε, μάλιστα, πως το κόστος που βαραίνει τον Νοτιά είναι πολύ μεγαλύτερο του ετήσιου μισθώματος των περίπου 650.000 ευρώ. Γίνεται αντιληπτό πως δεν προκύπτει κάποια σκέψη μείωσης του μισθώματος, καθώς ο Νοτιάς εκτιμά πως ήδη "μπαίνει μέσα" από τη διαδικασία.

SPORTDAY

Με το ραντεβού Βιντιάδη - Νοτιά ασχολείται φυσικά και η SD η οποία με τη σειρά της αναφέρεται κυρίως στο θέμα του προπονητικού: "...Ένα από τα ζητήματα που «καίει» είναι και το θέμα του προπονητικού κέντρου καθώς το αντίτιμο για να μπορούν οι παίκτες της Ένωσης να γυμνάζονται σε αυτό είναι αρκετά μεγάλο.
Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά οι δύο άνδρες θέλουν να συνεχίσει να προπονείται εκεί η ομάδα αλλά για να συμβεί αυτό βάζουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις. Να πέσει το ενοίκιο στο μισό από το ποσό που ορίζει η τρέχουσα σύμβαση, να μην πληρώσουν το έως τώρα χρέος ενώ έχουν θέσει και το ζήτημα της μεταβίβασης του στην ΠΑΕ.
Ο Νοτιάς συναινεί στην έναρξη διαπραγμάτευσης επί του ενοικίου αντιλαμβανόμενος την οικονομική συγκυρία, ωστόσο δεν είναι σύμφωνος στο χάρισμα της οφειλής. «Αν προχωρήσετε και υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, εγώ δεν πρόκειται να σταθώ εμπόδιο», ήταν τα λόγια του.
Επίσης, θεωρείται δύσκολο να συναινέσει στη μεταβίβαση του ακίνητο στην ΑΕΚ των Βιντιάδη, Χάρις, διότι είναι ένα έργο που κατασκευάστηκε με δικά του κονδύλια και πληρώνει ακόμα στις τράπεζες που του δάνεισαν κεφάλαια. Επιθυμία του Νοτιά είναι να περάσει το προπονητικό στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά ελεγχόμενα και υπό προϋποθέσεις που θα καλύπτουν και την ΑΕΚ και τον ίδιο.
Μέλημα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να μείνει η ομάδα στα Σπάτα, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι εγκαταστάσεις θα του μείνουν... αμανάτι.
Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και θα συζητηθεί αναλυτικά στην πορεία αν κι εφόσον οι Βιντιάδης, Χάρις επενδύσουν στην «Ενωση»".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πρώτο θέμα της εφημερίδας είναι η χθεσινή συνάντηση Νοτιά - Βιντιάδη, με την Ώρα να γράφει: "ΜΑΤ έκανε με Νοτιά ο Βιντιάδης. Το τετ α τετ που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ανοίγει το δρόμο για θετικές εξελίξεις πολύ σύντομα. Ο Βιντιάδης κλείνει όλα τα μέτωπα πριν το καθοριστικό ταξίδι στο Λονδίνο, που αναβλήθηκε λόγω της συνάντησης με τον Χιώτη εφοπλιστή. Έπεται συνάντηση και με άλλους μετόχους της ΠΑΕ. Νέο ραντεβού στο Λονδίνο! Βιντιάδης και Νοτιάς συμφώνησαν σε νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στην Βρετανική πρωτεύουσα, παρόντος και του Χάρις. Πιθανά "αποκαλυπτήρια" και υποψηφίων επενδυτών που έχει προσεγγίσει ο Άγγλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002