Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

O ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Η άφιξη Χάρις και η επίσκεψή του στα Σπάτα, μαζί με τον Βιντιάδη, είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα, η οποία έχει τίτλο κουβέντα που φέρεται να είπε ο Βιντιάδης στον Μαύρο: "Κάντε λίγο υπομονή". Στο ρεπορτάζ του το Goal γράφει χαρακτηριστικά: "H άφιξη του Κιθ Χάρις στην Αθήνα είναι γεγονός. Ο επικεφαλής της Seymour Pierce βρίσκεται από χθες στη χώρα µας και συνοδευόµενος από το Δηµήτρη Βιντιάδη επισκέφθηκε τα Σπάτα, όπου είχε την πρώτη αναγνωριστική επαφή µε τους ανθρώπους της Ενωσης. Το ζητούµενο, βεβαίως, είναι πέρα από την παρουσία των δύο ανδρών, που αδιαµφισβήτητα αποτελεί καλό σηµάδι, να φανούν και οι προθέσεις τους αναφορικά µε την είσοδό τους στην ΑΕΚ. Και φαίνεται πως για την ουσία του πράγµατος θα πρέπει οι «κιτρινόµαυροι» να κάνουν λίγη υποµονή ακόµα.
Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από την απάντηση του Δηµήτρη Βιντιάδη στον Θωµά Μαύρο, ο οποίος λίγο πριν από την αναχώρηση των δύο ανδρών από τα Σπάτα τον ρώτησε: «Πώς τα βλέπεις τα πράγµατα; Τι γίνεται;», µε τον Δηµήτρη Βιντιάδη να του απαντά αρκετά συγκρατηµένος: «Εχουµε πολλά βήµατα ακόµα να κάνουµε. Θα δούµε το επόµενο διάστηµα. Είναι νωρίς ακόµα. Εξετάζουµε τα στοιχεία και θα δούµε τι θα γίνει», µε τον πρόεδρο πάντως της Ενωσης να του επαναλαµβάνει πως δεν υπάρχει χρόνος και πως µέχρι το τέλος του µήνα θα πρέπει στην ΠΑΕ να έχουν εικόνα για τις προθέσεις των δύο ανδρών, τόσο σε σχέση µε την πρόθεσή τους να επενδύσουν στην ΑΕΚ και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των µετοχών, συµµετέχοντας στην αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου, όσο και αναφορικά µε τα µετέπειτα πλάνα τους και από πού υπολογίζουν να βρουν έσοδα για να τρέξουν την ΠΑΕ. Βλέπετε, µέχρι και χθες δεν ήταν ξεκάθαρο αν ο Χάρις σκέφτεται να επενδύσει ή λειτουργεί ως σύµβουλος του Βιντιάδη, ενώ ο τελευταίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση συµπαικτών.
Το βέβαιο, πάντως, είναι πως από τη Δευτέρα το βράδυ ή την Τρίτη το πρωί, όταν και θα αναχωρήσει ο Χάρις από την Ελλάδα, θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγµατα. Μάλιστα, οι «κιτρινόµαυροι» αναµένουν σήµερα τηλεφώνηµα των δύο ανδρών προκειµένου να υπάρξει µια ουσιαστική µεταξύ τους συνάντηση και να τεθούν επί τάπητος όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να προχωρήσει το deal".
SPORTDAY
Με τίτλο "Ήρθα για να μείνω" η εφημερίδα γράφει για την ατάκα του Κιθ Χάρις στον Ανδρέα Δημητρέλο, χθες στα Σπάτα, έχοντας πρώτο θέμα την ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ της η SD σημειώνει: "Το ενδιαφέρον των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έμεινε στα λόγια. Οι πράξεις-όπως η χθεσινή τους επίσκεψη στα Σπάτα-μαρτυρούν πως έχουν σοβαρές προθέσεις για την «Ένωση» και πως η συμφωνία, παρότι ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, είναι σε καλό δρόμο.
Οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν χθες για περίπου μισή ώρα από τον Ανδρέα Δημητρέλο στο προπονητικό κέντρο, συναντήθηκαν με τους Θωμά Μαύρο, Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστο Κωστή και παρότι δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας, έκαναν συνεχείς ερωτήσεις που αφορούσαν από αγωνιστικά ζητήματα μέχρι οργανωτικά και από οικονομικά μέχρι τις ακαδημίες της ομάδας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος Χάρις Δημητρέλου, όπου τον ρώτησε αν η ΑΕΚ θα νικήσει τον Άρη την Κυριακή. «Θα κερδίσουμε, αλλά μετά θα πρέπει να μείνετε εδώ, γιατί θα σημαίνει πως μας φέρατε γούρι», απάντησε ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο «Mr Fix It» είπε με νόημα: «Μακάρι να χρειαστεί να μείνω εδώ για πάρα πολύ καιρό». «Πάμε καλά, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται ακόμη υπομονή», έλεγε με τη σειρά του ο Δημήτρης Βιντιάδης.
Λίγο μετά αναχώρησαν και γευμάτισαν στη Γλυφάδα με τον Βασίλη Βιντιάδη, πατέρα του Δημήτρη και επικεφαλής των επιχειρήσεων της οικογένειας. Όμως δεν σταματούν εδώ... Πριν την αυριανή τους παρουσία στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Άρη, θα επιθεωρήσουν την έκταση όπου βρισκόταν το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ίσως, δε, αυτό γίνει με ελικόπτερο (!) για να διαμορφώσουν καλύτερη άποψη.
Η πρόθεση, συνεπώς, υπάρχει. Τι περιμένουν οι δύο άνδρες; Αφενός την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων της ΠΑΕ, που εν συνεχεία θα ταυτοποιηθούν από τον έλεγχο ορκωτών λογιστών. Και στη συνέχεια κάποια ζητήματα που αφορούν το κράτος, με πρώτο και κυριότερο τη ρύθμιση των χρεών του συλλόγου, πιθανώς και κάποια επιχορήγηση για την κατασκευή του γηπέδου. Είναι πιθανό το deal να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Ο χρόνος πιέζει καθώς τα χρέη συσσωρεύονται, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
Τα όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Βιντιάδης στους Δημητρέλο, Βούρο και Αδαμίδη, στα διαδοχικά ραντεβού που είχε μαζί τους, είναι πρώτο θέμα σήμερα στην εφημερίδα. Χαρακτηριστικά, υπάρχουν ατάκες του Βιντιάδη με πιο συγκεκριμένες: "Το πρότζεκτ που έχει εκπονήσει ο Χάρις μοιάζει με αυτό της Άρσεναλ", "Είναι όνειρό μου να ξαναδώ τον Σκόκο στα κιτρινόμαυρα", "Ο πρόεδρος θα πρέπει να δίνει λύσεις δεν αρκεί το... κοινής αποδοχής", "Όταν η ΑΕΚ χάνει, η ψυχή μου μαυρίζει, δεν μπορώ να το χωνέψω ποτέ", "Η ΑΕΚ σε 3-4 χρόνια θα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής ομάδας", "Θα προτείνω στον Μαύρο τη θέση του επίτιμου προέδρου και συμβούλου", "Φαντάζομαι τη Νέα Φιλαδέλφεια να δονείται ξανά και ριγώ".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η παρουσία των Βιντιάδη και Χάρις στα Σπάτα είναι φυσικά πρώτο θέμα για την "ΩΡΑ" η οποία γράφει για το πρόγραμμα του Άγγλου ως τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σημειώνεται πως οι δύο άντρες μίλησαν με όλους στα Σπάτα στην πρώτη τους επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002