Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..

Ο Θωμάς Μαύρος κάνει τις δικές του κινήσεις, πιο εντατικά τις τελευταίες ημέρες ομολογουμένως, καθώς θέλει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την περίπτωση που οι Χάρις και Βιντιάδης θεωρήσουν ότι δεν είναι για εκείνους μία συμφέρουσα προοπτική η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, οι κινήσεις που θα επιχειρήσει στην (απευκταία ομολογουμένως για την Ένωση περίπτωση να μην προχωρήσει το deal) θα είναι αστραπιαίες και αιφνιδιαστικές. Ιδού το προσχέδιο της επόμενης ημέρας όπως το έχουν εκπονήσει ο Μαύρος και οι συνεργάτες του:
Εκλογή και σύσταση νέου 20μελούς ΔΣ. με συμμετοχή 100.000 ευρώ από κάθε νέο μέλος
Επιθυμία του Μαύρου είναι να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ενωσίτες γίνεται. «Θέλω ευρύτητα του σχήματος, περισσότερες φωνές, αληθινούς ΑΕΚτζήδες που θα μπορούν να συνδράμουν και οικονομικά» είχε πει στον Ανδρέα Δημητρέλλο όταν (προτού ακόμα εμφανιστούν οι Χάρις και Βιντιάδης) πίεζε για την εκλογή και σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ισχυρίζεται ότι έχει συμφωνήσει με περίπου 20 επιφανείς ΑΕΚτζήδες για την είσοδό τους στη νέα διοίκηση, με την προϋπόθεση ότι έκαστος θα βάλει από 100.000 ευρώ στο κιτρινόμαυρο ταμείο.
Με τον τρόπο αυτό υπολογίζει ότι θα μαζευτεί ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ με το οποίο θα επιχειρήσει να κάνει μία νέα αρχή. Προχωρώντας προφανώς σε κάποιες πληρωμές και σε νέους διακανονισμούς. Βέβαια το ποσό που απαιτείται ως το τέλος της σεζόν αντιστοιχεί σε 13-14 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία.
Πάντως για να ανάψει το πράσινο φως στην προοπτική αυτή ο έχων το δικαίωμα υπογραφής Ανδρέας Δημητρέλλος θα ζητήσει αν γίνει η κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της ΑΕΚ προκειμένου να αποδειχθεί ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν από όλους όσοι επιθυμούν την ενεργοποίησή τους ως μέλη ενός νέου ΔΣ.
Αλλαγή καθηκόντων Δημητρέλου και ενεργοποίησή του σε ρόλο νομικού υπευθύνου της εταιρείας
Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν εκ διαμέτρου διαφορετική άπόψη για το αν πρέπει η εταιρεία να προχωρήσει σε εκλογή νέου ΔΣ. στην περίπτωση κατά την οποία οι Χάρις και Βιντιάδης δεν προχωρήσουν το deal, ο Θωμάς Μαύρος θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλλου.
Είναι βλέπετε ο άνθρωπος που έχει φέρει εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές με αντιπάλους την Εφορία και το Δημόσιο, ενώ οι εξαιρετικές διασυνδέσεις του στους κύκλους του κυβερνώντος κόμματος μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που γίνεται για την νέα ρύθμιση των μηνιαίων δόσεων προς την Εφορία.
Ο Μαύρος επιθυμεί την ενεργοποίηση του Δημητρέλλου στον διπλό ρόλο του νομικού υπευθύνου της εταιρείας αλλά και του διαμεσολαβητή με τις δημόσιες υπηρεσίες τις οποίες ξέρει να χειρίζεται καλύτερα από κάθε άλλον εντός της ΠΑΕ.
Βέβαια, οι ως σήμερα πληροφορίες μας συντείνουν στο ότι ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ δεν τρελαίνεται με αυτή την ιδέα. Η λογική λέει ότι αν εν τέλει επικρατήσει και δρομολογηθεί η άποψη για την εκλογή νέου ΔΣ., τότε εκείνος θα αποχωρήσει από την εταιρεία. Παρόλο που είναι ο άνθρωπος ο οποίος αξίζει να παραμείνει περισσότερο από κάθε άλλον σε αυτήν!
Αντικατάσταση του Βασίλη Τσιάρτα και εύρεση επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος
Αν και ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ανδρέα Δημητρέλλο _ ο οποίος στην περίπτωση που το deal με τους Χάρις και Βιντιάδη δεν προχωρήσει θα είναι ένας τρόπον τινά «αντίπαλος» για τον Μαύρο με δεδομένο το ότι οι δυο τους διαφωνούν πάνω στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ. _ ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε ότι ο Τσιάρτας δεν ήταν απαραίτητος για την επόμενη ημέρα της Ένωσης.
Επί της παρούσης δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του, ωστόσο ο Μαύρος,εφόσον πρέπει να χαράξει μόνος του την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, θα ψάξει για τον κατάλληλο άνθρωπο προκειμένου να τον επιφορτίσει με αυξημένες αρμοδιότητες.
Εκτός από κανονικός τεχνικός διευθυντής (και όχι εκτελών χρέη τέτοιου), ο αντικαταστάτης του Τσιάρτα ενδέχεται να ενεργοποιηθεί και ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και τούτο διότι ο Θε(ω)μάς έχει πλέον πειστεί από τους στενούς συνεργάτες ότι (εφόσον επαναλαμβάνουμε το deal με τους Χάρις-Βιντιάδη δεν προχωρήσει) πρέπει να διαδραματίσει τον ρόλο του διοικητικού ηγέτη, λαμβάνοντας τις καίριες αποφάσεις για την εταιρεία και κατ’ επέκταση την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002