Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ-LIVE.GR ..

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ηττήθηκαν για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, με την απόδοσή τους να κυμαίνεται στο ναδίρ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “κιτρινόμαυροι” έδειχναν "χαμένοι" στο γήπεδο, με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία και να δημιουργεί πολύ εύκολα ρήγματα στην άμυνα, ενώ ο Σίσιτς έγινε εφιάλτης των “κιτρινόμαυρων” μπακ και κυρίως του Αρκούδα. Τα δύο πέναλτι που προήλθαν από λάθη της άμυνας έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στους Κρητικούς, ενώ το γκολ του Φουρτάδο, δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το ματς, αφού στο β' μέρος η Ένωση είχε πρόβλημα ανάπτυξης και δημιουργίας ευκαιριών.


Το aek-live.gr αναλύει τα αίτια της ήττας της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ. Οι αριθμοί λένε πολλές φορές την αλήθεια. Ειδικά στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, τα στατιστικά αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τι έφταιξε και η ομάδα του Δικέφαλου αετού ηττήθηκε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα.


Λάθη επί λαθών


Στην έδρα του ΟΦΗ, η ΑΕΚ είχε 55 λάθη, τα περισσότερα από κάθε άλλο ματς, καθώς στα προηγούμενα όλα είχε από 50 και κάτω (Δείτε τους πίνακες παρακάτω). Αξίζει να σημειωθεί δε, πως όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν λάθη. Εκτός του Αραμπατζή που ήταν ο μοναδικός διασωθείς, έχοντας σπουδαία παρουσία (0 λάθη).


Πολλά απ' αυτά υπήρξαν καθοριστικά και στοίχησαν, όπως του Κουτρουμπή στο πρώτο πέναλτι (ανεξάρτητα αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι). Το ίδιο και η ανατροπή του Σίσιτς από τον Αρκούδα, ο οποίος έδωσε στον ΟΦΗ την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Πραγματικά πρόκειται για ένα πέναλτι λόγω απειρίας, αφού ο Σλοβένος βρισκόταν από πλάγια θέση και όμως το μπακ της ΑΕΚ τον ανέτρεψε...




Δέχεται εύκολα γκολ

Συν τοις άλλοις, η ΑΕΚ δέχεται πολύ εύκολα γκολ, με μόλις 6 τελικές, πέραν των δυο εκτελέσεων των πέναλτι, ενώ κινδύνευσε αρκετά και στις αντεπιθέσεις του Β' ημιχρόνου. Ο Αραμπατζής όμως την κράτησε “όρθια” χάρη στις επεμβάσεις του, με τις οποίες διατηρήθηκε το 2-1 και δεν είδαμε (ευτυχώς) συντριβή.


Δυσκολία στο σκοράρισμα


Ένα επιπλέον στοιχείο της κακής αγωνιστικής κατάστασης είναι οι περιορισμένες τελικές προσπάθειες, και παρότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι είχαν την κατοχή της μπάλας, η ομάδα αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις και απείλησε μόνο μέσω στημένων. Ακόμα κι αυτά όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, καθώς έγιναν 27 γεμίσματα, και η άμυνα του ΟΦΗ είχε 25 επεμβάσεις. Εμφανής ήταν επίσης και η έλλειψη οργάνωσης, καθώς 6 παίκτες (!!!) εκτέλεσαν φάουλ ή κόρνερ στη χτεσινή αναμέτρηση, κάτι που φανερώνει είτε την έλλειψη πειθαρχίας και αδυναμία επιβολής από μεριάς προπονητή, είτε την έλλειψη δουλειάς στις στημένες φάσεις. Η κακή απόδοση αντικατοπτρίζεται και στα σουτ, καθώς μόνο 3 έγιναν εντός περιοχής, και το ένα είναι το γκολ του Φουρτάδο, το οποίο ήταν τόσο όμορφο όσο και τυχερό...


Δουλειά του κόουτς

Δεν ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε από το μηδέν, με νεαρούς και άπειρους παίκτες, ενώ κάποιοι έβαλαν πλάτη για τη δημιουργία της, ρισκάροντας καριέρα και φήμη (σ.σ. Βλάχος). Παρ' όλα αυτά, κάτι συνεχίζει να μην πάει καλά. Σε κάθε ματς η Ένωση δείχνει να μην έχει πλάνο και στρατηγική. Όλα αυτά καλείται να διορθώσει ο προπονητής της ΑΕΚ στις προπονήσεις. Και φυσικά να τραβήξει το αυτί σε ορισμένους παίκτες, οι οποίοι τακτικά είναι εκτός τόπου και χρόνου και κάνουν του κεφαλιού τους.



Δημήτρης Βάλσαμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002