Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ..

Αφού άφησε να περάσουν δύο ημέρες ώστε άπαντες να ηρεμήσουν, ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε σήμερα το πρωί στους παίκτες του για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Αρχικά τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την απόδοση που είχαν, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εν συνεχεία τους έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα παιχνίδια, ανάλογα την τροπή που παίρνουν:
«Συγχαρητήρια, σε όλους σας για την εμφάνισή σας την Κυριακή, μα κυρίως για την πρόοδό σας. Βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεστε και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει όμως με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ' όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος στους παίκτες τους και στην πορεία τους εξήγησε πως πρέπει να λειτουργούν μέσα στο παιχνίδι:
«Θα πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα την τροπή που παίρνει κάθε αγώνας. Για παράδειγμα στη Λιβαδειά κερδίζαμε 3-1 και κυνηγούσαμε να βάλουμε... 13 γκολ. Δεν λέω να μη βάζουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να παίζουμε και με... μυαλό. Όποτε μπορούμε (να βάζουμε πολλά γκολ) θα το κάνουμε. Δεν γίνεται όμως συνέχεια. Πρέπει να κοντρολάρεται το ρυθμό, να μην... τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία», ήταν τα λόγια του προπονητή, ο οποίος μάλιστα αφού τελείωσε την ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν το λόγο προκειμένου να κάνουν μία κουβέντα ποδοσφαιρική, αν έχουν κάποιες απορίες ή κάποιες ενστάσεις. Ουδείς όμως πήρε το λόγο.
Ο Βλάχος επέμενε ζητώντας από τον Κοντοέ (πιο... ξεψαρωμένος ο αμυντικός της ΑΕΚ στα αποδυτήρια) να πει κάτι: «Κόουτς, μας κάλυψες. Όλα σωστά αυτά που λες. Έχεις δίκιο, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Έχεις δίκιο, συμφωνούμε». Ο Βλάχος ζήτησε κατόπιν και από τους πιο παλιούς να πάρουν το λόγο: «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε! Κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε, που πρέπει να διορθώσουμε. Κάτι, οτιδήποτε. Θέλω να κάνουμε διάλογο». Ούτε αυτοί είχαν να προσθέσουν κάτι επιπλέον.
Στην προπόνηση της Πέμπτης (20/9) ο Βλάχος θα κάνει με τους παίκτες του μία τακτική ανάλυση του αγώνα με τον Αρη, δείχνοντάς τους βίντεο, ενώ θα ξεκινήσει και τα καθιερωμένα πριν τα παιχνίδια τετ α τετ μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002