Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2012

ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την υπόθεση του ενδιαφέροντος των Δημήτρη Βιντιάδη, Κιθ Χάρις που αποτελεί... μονόδρομο σωτηρίας, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μίλησε ο Θωμάς Μαύρος, στον NovaΣΠΟΡ FM.
Αναλυτικά ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για...
-τις εξελίξεις στην υπόθεση των ενδιαφερόμενων επενδυτών: «Δεν έχω πολλά νέα να πω. Περιμένουμε κι ελπίζουμε πως θα βγει κάτι θετικό για την ομάδα μας. Ρώτησα τον κ. Βιντιάδη και μου είπε πως θα έχουμε απάντηση μέχρι το τέλος του μήνα».
-τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τους κ.κ. Βιντιάδη-Χάρις: «Ήταν δύο σοβαροί κι ευγενικοί κύριοι, αλλά για το θέμα που μας απασχολεί δεν έγινε κανένας λόγος. Μέχρι στιγμής μας έχουν δείξει πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναλάβουν πλήρως την ΑΕΚ. Δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση αν θέλουν να αποκτήσουν τις μετοχές μόνοι τους ή με ‘συμπαίκτες'».
-το τι θα συμβεί εφόσον δεν προχωρήσει το deal: «Καλό είναι να μην το σκεφτόμαστε καν αυτό το σενάριο. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί τα χρέη είναι πολλά κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να μπουν να βάλουν χρήματα. Προσευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος αυτή η περίπτωση, γιατί αλλιώς θα μπλέξει η ΑΕΚ σε οικονομικές περιπέτειες».
-τη στήριξη του κόσμου: «Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και αγοράζει διαρκείας. Μας δίνουν χαρά και περηφάνια. Τον ευχαριστώ που είναι δίπλα μας. Δείχνει υπομονή και κατανόηση. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, συγκινημένος θα έλεγα, από τη συμπαράσταση του κόσμου, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Αποτελεί πρωτίστως για την ΑΕΚ, αλλά και απέναντι σε μένα, απόδειξη αγάπης και στήριξης».
-την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε μια νεανική ομάδα. Πρώτη φορά τα παιδιά φοράνε αυτή τη μεγάλη φανέλα. Μέχρι στιγμής η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Βεβαίως θέλουν πολλά πράγματα βελτίωση, αλλά η εικόνα που μας παρουσιάζει μάς γεμίζει αισιοδοξία. Αυτό που κοιτάμε είναι σε κάθε ματς η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη κι επειδή είμαστε η ΑΕΚ να παίρνουμε βαθμούς. Στο τέλος θα κάνουμε τη συγκομιδή».
-το ενδεχόμενο συνεργασίας στην ΠΑΕ με άλλους παλαιμάχους: «Έχω μία ευαισθησία με τους παλαιμάχους. Μας συνδέουν όμορφες στιγμές και η αγάπη μας για την ΑΕΚ. Όποιος είναι ικανός για να βοηθήσει, ευχαρίστως να έρθει στην ομάδα μας».
-το δείπνο που θα παραθέσει απόψε στην ομάδα: «Είναι ένα δείπνο οικογενειακό, για να μιλήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Αυτό το δέσιμο βοηθά και στο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο».
-το μηνιαίο κόστος για το χρέος προς την Εφορία: «Στην παρούσα φάση πρέπει να πληρώνουμε γύρω στις 650-680 χιλιάδες ευρώ το μήνα για την Εφορία. Είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό. Θα είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε το ποσό που απαιτείται για τις δόσεις».
-την απόφασή του να βγει μπροστά και να αναλάβει την προεδρία: «Μπήκα ξαφνικά στην ομάδα επειδή τρόμαξα στην ιδέα ότι η ομάδα θα πέσει στη Δ' Εθνική. Το μόνο μου όπλο ήταν ο κόσμος. Ο Θωμάς Μαύρος θέλει να βοηθήσει από όπου μπορεί. Δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος σώνει και καλά. Ο κόσμος με ήθελε και με έβαλε και γι' αυτόν προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002