Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ..

Ο Θωμάς Μαύρος όπως ήταν γνωστό βρέθηκε στα Σπάτα χτες  όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την κακή αγωνιστική κατάσταση, στέλνοντας μήνυμα νίκης απέναντι στην πρώην του ομάδα, Πανιώνιο. Τι απάντησαν οι ποδοσφαιριστές και τι είπε ο Βαγγέλης Βλάχος...
Ξεχωριστό θα είναι το παιχνίδι του Πανιώνιου με την ΑΕΚ για τον Θωμά Μαύρο. Οι συγκεκριμένες ομάδες στιγμάτισαν την ποδοσφαιρική του καριέρα και όπως είναι λογικό ανυπομονεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο πρόεδρος του συλλόγου, βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια στέλνοντας μήνυμα νίκης επί των «κυανέρυθρων».
«Καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Για αυτό και ήρθα σήμερα εδώ να σας μιλήσω. Να σας ακούσω και εγώ, να σας πω ότι σκέφτομαι και να κάνουμε διάλογο. Να μου πείτε τι φταίει και βλέπουμε αυτό το πράγμα… Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις με τον προπονητή σας, αλλά στα παιχνίδια βλέπω άλλα. Δεν σας βγαίνει η δουλειά. Πιστεύω ότι είστε καλοί παίκτες με ταλέντο. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καν στην περιοχή τους! Στο δεύτερο είχαμε υπεροχή, αλλά τι να την κάνω αφού δεν κάναμε φάσεις! Δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο… Μόνο η νίκη».
Μετά τον Μαύρο, σειρά πήρε ο προπονητής του συλλόγου, Βαγγέλης Βλάχος: «Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζεται, τι φανέλα φοράτε, τι ευθύνες έχετε εδώ. Έτσι θα γίνετε άντρες. Και πρέπει να γίνετε άντρες τώρα! Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να αποδείξετε ότι αξίζετε να είστε εδώ. Είναι η ευκαιρία σας εδώ, ίσως η μεγαλύτερη της καριέρας. Αν φύγετε ως αποτυχημένοι από εδώ, δεν ξέρω πως θα είναι η συνέχεια της καριέρας. Μάλλον πολύ δύσκολη. Για αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε αυτό που πρέπει».
Από εκεί και πέρα ο Θωμάς Μαύρος θέλησε να ακούσει και την άποψη των ποδοσφαιριστών με τους… παλιούς να παίρνουν το λόγο. Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε πρώτος ρίχνοντας… καρφί στον Γιώργο Κατίδη λόγω… twitter: «Θεωρώ ότι δεν έχουμε συγκέντρωση πριν το ματς και κατά την διάρκεια του. Κάποιοι δεν προετοιμάζονται σωστά και ασχολούνται με το internet και το faceboοk. Με πράγματα εκτός ποδοσφαίρου, πράγματα εκτός της δουλειάς τους. Και μέσα στα ματς κάνουμε πολύ εύκολα λάθη. Είμαστε εδώ όλοι μαζί. Ενωμένοι για το καλό της ΑΕΚ και πρέπει να αλλάξουμε. Έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Αν δεν λύνουμε τα προβλήματα, θα συνεχίσει αυτό».
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αραμπατζής τόνισε: «Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει θέμα στον τομέα της συγκέντρωσης. Το βλέπουμε σε όλα τα ματς. Ακόμη και στις προπονήσεις, ακόμη και στα ματς δεν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Κάποιοι παίζουν φοβισμένα. Δεν πάνε δυνατά στις φάσεις, αφήνουν χώρο και μετά βρισκόμαστε να δεχόμαστε γκολ και να τρέχουμε να ισοφαρίσουμε».
Τελευταίος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ρότζερ Γκερέιρο: ««Βλέπω ότι πολλοί από εμάς πάνε να κάνουν το δύσκολο και ας μην έχουν τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο. Ο καθένας πρέπει να δίνει και να κάνει αυτό που μπορεί. Όχι αυτό που δεν μπορεί και να προσπαθεί να πετύχει δύσκολα πράγματα. Αν βελτιωθούμε σε αυτό και στις προπονήσεις και στα ματς, τότε όλοι μας θα είμαστε καλύτεροι, άρα και η ΑΕΚ στα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002