Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΑΤΟΣ !!

Eίναι αυτό που λένε... «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι»! Ε, όχι να κατηγορηθούν όσοι μετέχουν στην εφετινή άνιση και άδικη μάχη της ΑΕΚ, όσοι βγήκαν μπροστά στα πραγματικά δύσκολα ως καμικάζι αυτοκτονίας, όσοι ανέλαβαν μία αποστολή βάζοντας σε κίνδυνο από καριέρα μέχρι και προσωπική αξιοπρέπεια για το γεγονός ότι η Ενωση βουλιάζει στον πάτο της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να παλέψει πολύ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το μόνο που θα έλειπε απ' όσα έχουμε δει στην ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων είναι να πέσει το ανάθεμα της -πιθανής- αποτυχίας στον Γροντή, στον Παπαδημητρίου, στον Νικολιά και στον Αρκούδα και να ζητηθεί μάλιστα η διαγραφή τους από τα μητρώα των ποδοσφαιριστών της ομάδας...


Το μόνο που θα έλειπε θα ήταν να κατηγορηθεί ο Βλάχος γιατί δεν ετοίμασε στον... πολύ χρόνο που είχε, αυτά τα παιδιά προκειμένου να τους κάνει άντρες μέσα σε ένα καλοκαίρι και να τους μεταλαμπαδεύσει τις εμπειρίες από το πρωτάθλημα της SuperLeague μέσω υπνοπαιδείας... Ωρα είναι να αρχίσει και η κριτική στο στυλ γιατί έπαιξε ο Γροντής και δεν έπαιξε ο Κουρέλας και γιατί εμπιστεύθηκε τον Φουρτάδο, ενώ είχε στον πάγκο τον Παυλή που θα μπορούσε να του κάνει τη διαφορά.


Από εκεί και πέρα σαφώς και μεγάλο μερίδιο ευθυνών ανήκει στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το καλοκαίρι απέφυγε να γίνει ο μοναδικός τεχνικός διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας που θα έκανε μεταγραφές από την τσέπη του... Η πολύ περισσότερο γιατί δεν βρήκε τον τρόπο να διαθέσει το σημαντικότατο μπάτζετ που του είχε διατεθεί για μεταγραφές και προτίμησε να το παίξει στα ζάρια... Ας είμεθα σοβαροί...


Οι φταίχτες για την κατάντια της ΑΕΚ είναι γνωστοί και δεδομένοι. Η ΑΕΚ έχει μετόχους σε μία εταιρία, που μπορεί να αλλάξει χέρια και να μην το πάρουν χαμπάρι! Η ΑΕΚ έχει στην πλάτη της την πλήρη αποτυχία της προσπάθειας του Ντέμη Νικολαϊδη το 2004! Η ΑΕΚ έχει στην καμπούρα τους πολλούς τυχάρπαστους που έκαναν το κομμάτι τους στα γραφεία της από το 2008 και μετά αυτοανακηρυσσόμενοι σε αυτόκλητους μεσσίες.


Η ΑΕΚ πληρώνει σήμερα τις αμαρτίες πολλών ετών αλλά και την πλήρη απάθεια όσων υποτίθεται ότι την αγαπούν και την νοιάζονται. Σε τελική ανάλυση η ΑΕΚ έχει σήμερα την ευτυχία να διαθέτει ανθρώπους που πραγματικά την αγαπούν από τον Μαύρο στον Δημητρέλο και από τον Τσιάρτα στον Βλάχο και που έχουν ως μοναδική φιλοδοξία να τα παίξουν όλα για όλα στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας τους.


Το ανάθεμα δεν πέφτει σε όσους βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα αλλά σε όσους εξαφανίζονται είτε υπό το βάρος των ευθυνών τους είτε επειδή πιστεύουν ότι δεν έχουν πλέον την παραμικρή υποχρέωση. Η ΑΕΚ που αθώωσε εγκληματίες πραγματικούς είναι μάλλον υπερβολικό να αναζητήσει ευθύνες για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε όσους σήμερα παλεύουν κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες.


Η ΑΕΚ, από τον τελευταίο οπαδό μέχρι τον πιο... λαοπρόβλητο ηγέτη της (βάλτε εσείς όποιο όνομα θέλετε, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συσπειρωθεί και να ενισχύσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Να σταθεί δίπλα μέχρι την τελική δικαίωση ή μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή. 


«Φοβάμαι μήπως μετά από κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα ο κόσμος απογοητευθεί και αυτά τα παιδιά μείνουν μόνα τους» είχε δηλώσει την περασμένη Τρίτη στον Sentra 103,3 ο Βαγγέλης Βλάχος και όλα δείχνουν ότι αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να μην είναι πολύ μακρινό.


Στις δυσκολίες είναι περισσότεροι εκείνοι που βρίσκουν τη δική τους θέση... απέναντι! Με έναν μόλις βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, ο Αρης και ο ΟΦΗ, και με το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της ΑΕΚ στα πλαίσια της Α' Εθνικής, όλα δείχνουν πως πολύ γρήγορα ο προβληματισμός, η απαισιοδοξία και ενδεχομένως η ισοπέδωση θα δώσουν τη θέση τους στο όποιο θετικό συναίσθημα δημιουργεί η εικόνα της ομάδας να στηρίζεται κυρίως σε νεαρά και ταλαντούχα παιδιά.


Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη σύνθεση του ρόστερ της ΑΕΚ δεν αποτέλεσε επιλογή αλλά ανάγκη, οπότε δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να κάνουν στην Ενωση από υπομονή. Το ζητούμενο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα κληθούν εκ των πραγμάτων να γίνουν άντρες και το θέμα είναι το αν θα τα καταφέρουν. Το δεδομένο ταλέντο τους δεν αρκεί και ο δρόμος αναμένεται να γίνει πολύ πιο ανηφορικός στη συνέχεια.


Το άσχημο για αυτά τα παιδιά είναι ότι η ΑΕΚ έχει πολύ περισσότερα προβλήματα να λύσει από το να ασχοληθεί μαζί τους, οπότε εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή θα μείνουν μόνοι τους με τον προπονητή τους, τον Βασίλη Τσιάρτα και τον Θωμά Μαύρο. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν είναι ότι η τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν βαρύνει εκείνους, αλλά όσους έχουν φέρει την ΑΕΚ σε αυτήν τη θέση εδώ και πολλά χρόνια και ότι αυτά τα παιδιά σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για εξιλαστήρια θύματα.


Απόρροια της απειρίας αυτής της ομάδας ήταν, άλλωστε, τα δύο γρήγορα πέναλτι που έφεραν τον ΟΦΗ χθες το απόγευμα σε θέση οδηγού, ενώ ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για να πετύχουν την ανατροπή και να φτάσουν στην ισοφάριση, η οποία δεν θα ήταν κι έκπληξη αν ερχόταν. Το σίγουρο είναι ότι για την ΑΕΚ υπάρχει Γολγοθάς. Αυτό, όμως, ήταν και το αναμενόμενο. Τα δύσκολα είναι μπροστά και αλίμονο αν αυτά τα παιδιά μείνουν μόνα τους!


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002