Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

TA ΛΥΣΑΜΕ ..!!

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η ΑΕΚ θα παλέψει για να πάρει τη νίκη που είναι και ο στόχος της. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα και τις παρεξηγήσεις με κάποιους παίκτες σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και λύθηκε εσωτερικά. Ωστόσο, υπογράμμισε πως ο προπονητής έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική στους παίκτες του και θα πρέπει εκείνοι να ασχολούνται μόνο με ουσιώδη πράγματα και όχι με άλλα ζητήματα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
-Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο γι' αυτά που γράφτηκαν χθες ;
«Δεν θα ήθελα να πω πολλά. Είναι κάτι που λύθηκε εσωτερικά, πολλά γράφτηκαν και πολλά δεν είναι αλήθεια αλλά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής αποφασίζει και μπορεί να μιλάει δημόσια για τους ποδοσφαιριστές του και είναι λόγια που γνωρίζουν και οι ίδιοι οι παίκτες μιας και τα έχω πει και μπροστά τους. Πρέπει να δέχονται την κριτική από τον προπονητή τους γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό τότε δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οπότε, για να το ξεκαθαρίσω δεν παραχώρησα κάποια συνέντευξη, οπότε ό,τι γράφτηκε γράφτηκε χωρίς να κάνω κάποια δήλωση. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εάν δεν είναι δυνατόν να πω κάτι για τους παίκτες τότε θα έπρεπε να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας , οι παίκτες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και να ασχολούνται μόνο με ουσιώδη πράγματα». -Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ φέτος να μην έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε κάποιο ντέρμπι. Ήρθε η ώρα να πάρει αυτό το ντέρμπι και με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό ;
«Έχω κουραστεί να μιλάω για τα ντέρμπι, δεν με ενδιαφέρουν. Αυτό που με απασχολεί είναι να σώσουμε την κατηγορία και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή. Σίγουρα οι οπαδοί περιμένουν πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά για εμάς, σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς».
-Πριν λίγες μέρες είχατε πει ότι εάν κάποιος ποδοσφαιριστής κάνει λόγο για τα πλέι οφ ουσιαστικά θα τον «σκοτώσει». Μπορούμε να πούμε ότι εάν κερδίσετε τον Παναθηναϊκό θα αρχίσετε να σκέφτεστε το κάτι παραπάνω ;
«Αν μία ομάδα κερδίζει πάντα θα είναι πρωταθλήτρια αλλά όλο αυτό είναι υποθετικό. Έχω πει στους παίκτες μου ότι είναι μια πολύ δύσκολή σεζόν και θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα είναι πολύ θετική αυτή η νίκη αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορείς να ονειρεύεσαι μόνο όταν δουλεύεις σκληρά γιατί αλλιώς δεν θα τα πραγματοποιήσεις και αυτό ισχύει και για εμάς».
-Ποιο θεωρείτε σημείο-κλειδί για το ματς με τον Παναθηναϊκό ;
«Σε κάθε παιχνίδι εάν θες να πετύχεις θα πρέπει να σταματήσεις τον αντίπαλο και αυτό γίνεται εάν έχεις την κατοχή. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες στις πτέρυγες με μεγάλη ποιότητα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002