Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Η μέρα αυτή δεν αργεί" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που αναφέρεται στη νέα δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ και μιλάει για "νέα ξεκάθαρη δέσμευση του Τίγρη". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" στέκεται και στη νέα τοποθέτηση του Δημήτρη Ανδρίοπουλου. "Μας παρουσιάζουν ως κομμάτι άλσους ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο" τονίζει ο project manager της "Αγια Σοφιάς". Στο μπάσκετ τώρα η "Ώρα" γράφει πως ξεκίνησαν επαφές με μεταγραφικούς στόχους κατόπιν εντολής του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο "Δράκος" θέλει να περάσει νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Τέλος γίνεται αναφορά και στο θέμα Βάργκας για τον οποίο η ΑΕΚ έκανε την έρευνα της και τελικά δεν προχώρησε καθώς ο παίκτης είχε σοβαρούς τραυματισμούς.
SPORTDAY
Με τα μεταγραφικά της Ένωσης ασχολείται η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της και τονίζει: " Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης φαίνεται πως θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα η ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο εξτρέμ, του οποίου το όνομα θα προκαλέσει αίσθηση, εφόσον αποκτηθεί. Είναι ο μουντιαλικός με τον οποίο βρίσκεται σε επαφή τον τελευταίο καιρό ο Μιλοβάνοβιτς. Μάλιστα, επικοινώνησε με την πλευρά του και το Σάββατο, αλλά παραμένει η διαφορά στο οικονομικό. Δεύτερος στη λίστα παραμένει ο Μασούντ, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν θα διατηρηθεί για πολύ ακόμα, διότι έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Ένωση με τη συμπεριφορά του, όπως και ο μάνατζερ του. Υπάρχουν ακόμη δύο περιπτώσεις, αλλά δεν είναι τόσο δυνατές όσο ο άλλες δύο και τις έχει στην αναμονή ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» και θα ασχοληθεί πιο έντονα με αυτές στην περίπτωση που δεν υπάρξει ευτυχή κατάληξη με τις άλλες δύο. Πρέπει πάντως, να αναμένουμε οριστικές εξελίξεις με τον αριστερό εξτρέμ άμεσα. Προτεραιότητα αποτελεί ο παίκτης για το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν παρατήσει και αυτό του επιθετικού".
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στην εφημερίδα με τον τίτλο να είναι: Η μπάλα στη Δουρου. Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει: «Kάποιοι, φαίνεται, προτιµούν τη διαίρεση από τον πολλαπλασιασµό. Δεν θα τους ακολουθήσω, δεν θα τους παρακολουθήσω. Στο κοµµάτι της ιστορικής ευθύνης που µου αναλογεί, θα κάνω ό,τι µπορώ, ό,τι περνάει από το χέρι µου για να αποκτήσει ξανά η AEK γήπεδο στο σπίτι της, στη Nέα Φιλαδέλφεια. Eίµαστε πολύ µακριά από µίση και διχασµό. Eίναι καιρός πια να αναδείξουµε αυτά που µας ενώνουν, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν όσα µας χώριζαν» δηλώνει στην κυριακάτικη «Real News» ο Δηµήτρης Mελισσανίδης, επιµένοντας στο στίγµα που έδωσε την περασµένη Πέµπτη στη συνέντευξη Tύπου για το γήπεδο. Oι περισσότεροι περίµεναν πολύ πιο επιθετικό τον διοικητικό ηγέτη της AEK, αλλά αυτός είχε καταλήξει τις παραµονές της συνέντευξης Tύπου ότι στην παρούσα χρονική στιγµή δεν τον βολεύει ούτε να σηκώσει τους τόνους ούτε να δηµιουργήσει αντιπαλότητες ούτε να συσπειρώσει όσους είναι εναντίον του γηπέδου και προέρχονται, κυρίως, από το χώρο της αξιωµατικής αντιπολίτευσης. O Δηµήτρης Mελισσανίδης σε κάποια στιγµή άλλωστε µίλησε για προσωπικές του επαφές µε τον ΣYPIZA σε υψηλό επίπεδο, εννοώντας τον Aλέξη Tσίπρα µε τον οποίο έχει µιλήσει για την Aγια- Σοφιά και έχει καταλάβει ότι δεν τον έχει απέναντι στο θέµα του γηπέδου.
H αγωνία του Δηµήτρη Mελισσανίδη δεν έχει να κάνει µε τη δεδοµένη ψήφιση στη Bουλή του ρυθµιστικού νοµοσχεδίου που περιλαµβάνει και τις διατάξεις για την Aγια-Σοφιά. H ψήφιση θεωρείται δεδοµένη, όπως και η πορεία για την έκδοση της οικοδοµικής άδειας.
H µεγάλη του αγωνία έχει να κάνει µε την τελική στάση πρώτα του δηµάρχου της Nέας Φιλαδέλφειας, Aρη Bασιλόπουλου, όσο, κυρίως, µε την περιφερειάρχη Aττικής από την 1η Σεπτεµβρίου, Pένα Δούρου.
«Aν δεν έχουµε αυτούς τους δύο µαζί µας, ξεχάστε το γήπεδο» ήταν η ατάκα του στους συνεργάτες του την παραµονή της συνέντευξης Tύπου, όταν συζητούσε το περιεχόµενο και το ύφος της οµιλίας του που τελικά ήταν δικής του καθαρά επιλογής, ακόµα και κόντρα σε εκείνους που του είχαν εισηγηθεί να είναι περισσότερο... µελισσανιδική.
O διοικητικός ηγέτης της Eνωσης δεν έκρυψε άλλωστε ότι χωρίς τα 20 εκατοµµύρια ευρώ της Περιφέρειας, χρήµατα που υπάρχουν και έχουν ψηφιστεί στον προϋπολογισµό των 165 εκατ. ευρώ του περασµένου έτους για αθλητικές εγκαταστάσεις, το όνειρο του γηπέδου θα αρχίσει να θαµπώνει.
«Oχι µόνο δεν ζητάµε κάτι παράνοµο, αλλά τελικά παράνοµο θα είναι να µην δοθούν αυτά τα χρήµατα, αφού έχουν ψηφιστεί οµόφωνα από το Περιφερειακό Συµβούλιο και δεν αφορούν µόνο την AEK αλλά τόσα αθλητικά έργα» υποστηρίζει ο Δηµήτρης Mελισσανίδης, ο οποίος δεν σκοπεύει να ανεβάσει τους τόνους µέχρι να ξεκαθαρίσει τη στάση της η νέα περιφερειάρχης Aττικής, η οποία προς το παρόν έχει µιλήσει για µη δέσµευσή της από αποφάσεις του κ. Σγουρού, χωρίς να έχει αναφερθεί εναντίον του πρότζεκτ του γηπέδου της AEK.
Aυτό που επίσης περιµένει ο Δηµήτρης Mελισσανίδης είναι τις διαρροές από την πλευρά του ΣYPIZA και πόσοι από τους 23 βουλευτές της αξιωµατικής αντιπολίτευσης ενδέχεται να ψηφίσουν υπέρ των επίµαχων άρθρων 81 και 82 που αφορούν το γήπεδο της AEK. Aλλωστε στις αρχές Iουλίου το συγκεκριµένο ζήτηµα δίχασε την Πολιτική Γραµµατεία του κόµµατος που είχε συνεδριάσει παρουσία του νέου δηµάρχου Nέας Φιλαδέλφειας, µε τον Aλέξη Tσίπρα (µετέχει στο δεύτερο θερινό τµήµα) να εκφράζει την άποψη πως δεν είναι ασύνηθες να υπάρχουν µεγάλα γήπεδα ποδοσφαίρου και γενικότερα αθλητικές εγκαταστάσεις εντός του αστικού ιστού, χρησιµοποιώντας µάλιστα ως παράδειγµα όχι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Aλεξάνδρας, αλλά το «Mπερναµπέου» και το «Mεάτσα».
H υπόθεση του γηπέδου της AEK χαρακτηρίστηκε από τον πολιτικό Tύπο το... «Kυπριακό του ΣYPIZA», αν και τελικά στην ψηφοφορία επικράτησαν οι «σκληροί» των τάσεων που είναι εναντίον του γηπέδου. Ξεκάθαρα αντίθετη προς τα άρθρα 81 και 82 όπου εµπεριέχεται το «κλειδί» για την τύχη της Aγια-Σοφιάς είναι και η βουλευτής Kεφαλληνίας Aφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι η εισηγήτρια του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.
«Δεν µπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι αντίθετοι σε ένα τέτοιο έργο» σχολιάζει από την πλευρά του ο Δηµήτρης Mελισσανίδης και κρατάει στάση αναµονής µέχρι να ξεκαθαρίσει η θέση τόσο της κυρίας Δούρου όσο και του Aρη Bασιλόπουλου.
«Eντάσεις δεν θέλω, είπα αυτά που είχα να πω και περιµένω τη δική τους ανταπόκριση» επέµεινε προς τους συνεργάτες του µετά τη συνέντευξη Tύπου της περασµένης Πέµπτης.
Aπό την άλλη πλευρά, ο Δηµήτρης Mελισσανίδης έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του µε επιχειρηµατίες για τη χρηµατοδότηση του έργου και εµφανίζεται απόλυτα αισιόδοξος για το υπόλοιπο ποσό που εκτός των χρηµάτων της Περιφέρειας θα φτάσει τουλάχιστον στα 50 εκατοµµύρια ευρώ. O Mελισσανίδης είναι σίγουρος ότι µε την οικοδοµική άδεια στα χέρια του θα είναι σε θέση να πει περισσότερα για τους ανθρώπους που θα συνεισφέρουν στη χρηµατοδότηση, αλλά και για το συνολικό πλάνο, έχοντας κάνει πάρα πολλές συναντήσεις το τελευταίο διάστηµα που δεν έχουν δει το φως της δηµοσιότητας.
Παραµένει ο βασικός χρηµατοδότης όσον αφορά την κάλυψη του µετοχικού κεφαλαίου της Δικέφαλος 1924 AE που θα απαιτηθεί για να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες, αλλά θεωρεί ότι αν τα πράγµατα εξελιχθούν φυσιολογικά θα έχει καλυφθεί και το εναποµείναν 15% που αποµένει για τον συνολικό προϋπολογισµό, χωρίς να αποκλείεται ακόµα και η τραπεζική δανειοδότηση.
«Tο γήπεδο θα γίνει ο κόσµος να χαλάσει» επανέλαβε ο διοικητικός ηγέτης της AEK µιλώντας στην εφηµερίδα «Real News», λίγα λεπτά µετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Tύπου της περασµένης Πέµπτης: «Mε τη βοήθεια όλων των AEKτζήδων, το όραµα θα γίνει πράξη. Kαι αυτό που προσωπικά θέλω να τους διαβεβαιώσω, είναι ότι η ηµέρα αυτή δεν αργεί».
Aπό την πλευρά του, ο νέος δήµαρχος της Nέας Φιλαδέλφειας, Aρης Bασιλόπουλος, έχει δεσµευθεί ότι θα τοποθετηθεί στα όσα ειπώθηκαν την περασµένη Πέµπτη µε δηµόσια δήλωση τη Δευτέρα, αλλά έδωσε το στίγµα του, σύµφωνα µε το οποίο δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον του γηπέδου, αλλά εναντίον του νοµοσχεδίου που θα περάσει Tρίτη και Tετάρτη από τη Bουλή.
Tο ζητούµενο, ασφαλώς, είναι αν θα προσβάλει στη συνέχεια τη διοικητική πράξη που θα εκδοθεί βάσει του συγκεκριµένου νοµοσχεδίου και θα αφορά, βεβαίως, την έκδοση οικοδοµικής άδειας για την Aγια-Σοφιά...
Για τον Δηµήτρη Mελισσανίδη, η στάση του δηµάρχου απέναντι στο έργο είναι εξίσου σηµαντική µε τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας από τη Pένα Δούρου αφενός για τα συνοδευτικά έργα του γηπέδου που περνούν µέσα από το νέο Δηµοτικό Συµβούλιο όσο και γιατί αν υπάρχουν τόσο δυνατές αντιδράσεις µπορεί να υπάρξουν προβλήµατα µε την υπόλοιπη χρηµατοδότηση, αφού θα δηµιουργηθούν αµφιβολίες για το κατά πόσον οι εργασίες µπορούν να µπλοκαριστούν µέσω προσφυγής στο ΣτE.
Eνα άλλο ζητούµενο έχει να κάνει και µε το πού θα δοθούν στην πορεία των εργασιών τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια, αφού αυτό το ποσό δεν γίνεται να περάσει σε ανώνυµη εταιρεία (τη Δικέφαλος AE), αλλά η χρηµατοδότηση µπορεί να περάσει είτε µέσα από την ερασιτεχνική AEK είτε από τα ταµεία του δήµου...
Eίναι µε άλλα λόγια απόλυτα ξεκάθαρο ότι τόσο η Pένα Δούρου όσο και ο Aρης Bασιλόπουλος, δύο... σκληρά στελέχη του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά του έργου και ήταν απόλυτα λογικό το ότι ο Δηµήτρης Mελισσανίδης επέλεξε τους χαµηλούς τόνους την περασµένη Πέµπτη".
LIVE SPORT
"Θα γίνει το γήπεδο ο κόσμος να χαλάσει" γράφει η εφημερίδα που τονίζει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε σίγουρος και αισιόδοξος για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Η Live Sport μιλάει για ξεκάθαρο μήνυμα του ηγέτη της Ένωσης προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002