Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ !!

Το νομοσχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ πήρε την τελική του μορφή, καθώς ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του στις επιτροπές και πλέον είναι έτοιμο προς συζήτηση και ψήφιση. Κάτι που αναμενόταν να γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα (και πριν από το κλείσιμο του Α' Θερινού Τμήματος), όμως το πρόγραμμα της Ολομέλειας δεν το επέτρεψε (κυρίως λόγω της επίσπευσης των διαδικασιών για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ, «μέτωπο» που η Κυβέρνηση θέλησε να κλείσει άμεσα, διαπιστώνοντας ότι η αντιπολίτευση αποφάσισε να ανεβάσει στα ύψη την αντιπαράθεση) και έτσι το σχέδιο νόμου για την «Αγιά Σοφιά» θα ψηφιστεί από το Β' Θερινό Τμήμα, που ξεκινά στις 22 Ιουλίου.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι νέα καθυστέρηση δεν θα υπάρξει, κάτι που φαίνεται και από το... μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης σε Βουλευτές Θεσσαλονίκης. Το νομοσχέδιο για την «Αγιά Σοφιά», ως γνωστόν, κατατέθηκε μαζί με τα νέα ρυθμιστικά σχέδια Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Σε ό,τι αφορά το ΡΣΑ και το γήπεδο της ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και έχουν οριστικοποιηθεί. Όμως, σε ό,τι αφορά το ρυθμιστικό σχέδιο Θεσσαλονίκης, υπάρχουν σημεία ενστάσεων και διαφωνιών μεταξύ φορέων, αλλά και βουλευτών. Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Μακεδονία» υποστηρίζει ότι πρόθεση του ΥΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη ήταν, αν έφτανε στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο μέσα στην εβδομάδα (όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) να αποσύρει τις διατάξεις που αφορούν το ΡΣΘ και να περνούσαν μόνο το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας (που περιλαμβάνει και το γήπεδο της ΑΕΚ) και ο νόμος για την «Αγιά Σοφιά»!
Όμως, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Μανιάτης παρουσιάζεται να έδωσε δεκαπέντε μέρες προθεσμία (μέχρι τις 22 Ιουλίου, που ξεκινά το Β' Θερινό Τμήμα), προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα ανοιχτά ζητήματα, διαφορετικά το ΡΣΘ θα αποσυρθεί και θα «επιστρέψει» στη Βουλή, σε νέο νομοσχέδιο το Φθινόπωρο. Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι η απόφαση να ψηφιστούν το ΡΣΑ και ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ αμέσως μόλις αρχίσουν οι εργασίες του Β' Θερινού Τμήματος (22 Ιουλίου) είναι ειλημμένη και... τελεσίδικη.
Μεταξύ άλλων, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία» αναφέρονται τα εξής: «Ο Γιάννης Μανιάτης διαμήνυσε προς τους κυβερνητικούς βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας ότι αν μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες δεν βρεθεί κοινός τόπος ώστε να αρθούν οι αντιρρήσεις από τους τοπικούς φορείς σχετικά με τις προβλέψεις του νέου ρυθμιστικού, εκείνος θα προχωρήσει τελικά στην απόσυρσή του με σκοπό να το επαναφέρει κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη η «Μ», ο κ. Μανιάτης, βλέποντας το νέο ρυθμιστικό να βάλλεται σχεδόν πανταχόθεν, αποφάσισε να το αποσύρει. Αυτό επρόκειτο να γίνει στα μέσα της εβδομάδας κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι το νέο ΡΣΘ ήταν στο ίδιο νομοσχέδιο με το αντίστοιχο των Αθηνών και με τα άρθρα που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Το υπουργείο είχε αποφασίσει να αφαιρέσει από το νομοσχέδιο το κομμάτι που αφορά το νέο ΡΣΘ και να προωθήσει τα υπόλοιπα προς ψήφιση στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής την προσεχή εβδομάδα, καθώς επ' αυτών είχε επέλθει συμφωνία. Τελικώς την Πέμπτη, με αφορμή τον κοινοβουλευτικό φόρτο της προσεχούς εβδομάδας, ο υπουργός αποφάσισε το νομοσχέδιο να πάει προς ψήφιση στο Β' θερινό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιάτης διεμήνυσε προς τους κυβερνητικούς βουλευτές ότι αν ως τότε το ΡΣΘ δεν έχει τη δέουσα πολιτική στήριξη, εκείνος θα το αποσύρει κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002