Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 12, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
«Τα λεφτά που θέλει δίνει η ΑΕΚ στον Μασούντ», ειναι ο βασικος τίτλος της ΩΡΑΣ που συμπληρώνει: «Από χθες το μεσημέρι ο Ιρανός Μουντιαλικός άσος, ξέρει ότι η ΑΕΚ του προσφέρει τα χρήματα και το συμβόλαιο που ζητάει».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Στο τελικό τους στάδιο για τα καλά μπήκαν από χθες το μεσημέρι οι επαφές την ΑΕΚ με τον Σοζέι Μασούντ, που είναι η πρώτη επιλογή της «Ένωσης» για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τους χειρισμούς του έχει καταφέρει να «ψήσει» τον Μουντιαλικό αστέρα για το πρότζεκτ της ΑΕΚ, είχε χθες το μεσημέρι νέα επαφή με τον Ιρανό, καταθέτοντάς του την τελική πρόταση των «κιτρινόμαυρων»!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» η πρόταση της ΑΕΚ είναι αυτή ακριβώς που ζητούσε από τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ο παίκτης, τόσο σε ότι έχει να κάνει με της ετήσιες απολαβές του όσο και με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Μασούντ έχει λοιπόν από χθες στα χέρια του την πρόταση που είχε ζητήσει και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της «στροφή». Η απάντηση του Μασούντ αναμενόταν ακόμα και αργά χθες το βράδυ, με το όλο ζήτημα να είναι, όπως φαίνεται, θέμα ακόμα και ωρών για να ολοκληρωθεί! Η ΑΕΚ υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του Μασούντ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει πλέον στο οικονομικό και στην «Ένωση» υπάρχει η αισιοδοξία πως θα γίνει η μεγάλη μεταγραφή, με τον Ιρανό «μάγο» να φορά τα κιτρινόμαυρα στη χρονιά που έρχεται. Ο Μασούντ έχει προτάσεις από την Ισπανία, την Τουρκία, ενώ για την περίπτωσή του έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο η πρόταση της ΑΕΚ είναι αυτή ακριβώς που έψαχνε ο 30χρονος εξτρέμ και η «Ένωση» είναι πολύ κοντά στο να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα. σηκώνει στο πόδι το ΟΑΚΑ, με τις ενέργειές του. Εφόσον όλα προχωρήσουν θετικά και ο Μασούντ ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που είναι ο άνθρωπος που πήρε πάνω του την υπόθεση, έκαμψε τους ενδοιασμούς του Ιρανού «μάγου» να αγωνιστεί στη χώρα μας και δη στη Φούτμπολ Λιγκ και είναι κοντά στο να φέρει στην ομάδα έναν παίκτη, που θα ήταν σούπερ μεταγραφή και για μια ΑΕΚ πρωταθλητισμού".
Παράλληλα για το θέμα του Τζιμπούρ η ΩΡΑ αναφέρει ότι: «Απομένει ένα τυπικό έγγραφο για να πάρει την ελευθέρας του ο Αλγερινός, να επιστρέψει στην Αθήνα και να συζητήσει με την ΑΕΚ».
 
SportDay
«Τρομοκρατία» είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας SportDay που αναφερεται στο διπλό μεταγραφικό χτύπημα που παιζει για την ΑΕΚ με Τζιμπούρ και Μασούντ και συνεχίζει γράφοντας: «Ένα δυνατό σαββατοκύριακο σχεδιάζει να χαρίσει η ΑΕΚ στον κόσμο της». Παράλληλα για το θέμα του Μασούντ η SportDay αναφερει στην πρώτη της σελίδα:  «Κορυφώνονται οι επαφές για τον Ιρανό διεθνή εξτρέμ, με την ΑΕΚ να είναι πρόθυμη να καλύψει τις απαιτήσεις του».
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Ένα πολύ δυνατό διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» έχει στα σκαριά η ΑΕΚ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για να φανεί αν ο Σοζέι Μασούντ και ο Ράφικ Τζεμπούρ θα καλύψουν τις θέσεις των αριστερού χαφ και σέντερ φορ. Στον Ιρανό εξτρέμ η «Ένωση» προσφέρει πλέον τα χρήματα που ζητεί, με απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ το χρόνο. Ο 30χρονος άσος βλέπει πλέον πάρα πολύ «ζεστά» την προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αλλά έχει ζητήσει λίγες μέρες να απαντήσει γιατί κάτι περιμένει από την Ισπανία. Ο μάνατζέρ του, Χόρχε Σαντομέ, ανέλυσε τα δεδομένα μιλώντας στη SportDay. «Αυτή τη στιγμή περιμένουμε δύο προτάσεις από την Ισπανία που αποτελεί προτεραιότητα για τον Σοζέι. Η μία είναι από την Primera και η άλλη από τη Segunda, από ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτές θα εξετάσουμε πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Μασούντ μιλάει απευθείας με τον Μιλοβάνοβιτς που γνωρίζονται από τη Λας Πάλμας. Του έχει πει πολλά πράγματα για το ελληνικό κλαμπ και τον έχει δελεάσει αρκετά. Όμως η Ισπανία παραμένει πρώτη επιλογή. Αν κάτι δεν πάει καλά, τότε όλοι θα συζητήσουμε σε άλλες βάσεις».
Την ίδια ώρα, ο Ράφικ Τζεμπούρ συμφώνησε σε όλα με τη Νότιγχαμ για την ελευθέρας του. Ο Αλγερινός επιθετικός περιμένει κάποιες εγγυητικές επιστολές για την καταβολή της αποζημίωσής του και εφόσον τις πάρει στα χέρια του θα μπορέσει να μιλήσει με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα τις παραλάβει, αναμένεται να κλείσει ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία για να επιστρέψει ο 30χρονος άσος στην «Ένωση» μετά από μια τριετία.
Στην ΑΕΚ έχουν εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ (πρώτη ο Κιρμ, ακολουθούν Κάλβο και Κοροβέσης) και του σέντερ φορ, που εφόσον δεν είναι ευκταία η κατάληξη στις υποθέσεις των Μασούντ και Τζεμπούρ θα περάσουν σε πρώτο πλάνο.

 
Goal
«Συνεχίζεται το πόκερ με τον Τζιμπούρ», είναι ο τίτλος του Goal σε ότι αφορα το θέμα της μεταγραφής του Αλγερινού στην Ένωση. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Ακόμα ένα εμπόδιο προέκυψε στο πολύκροτο σίριαλ με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν και πέτυχαν να... στείλουν τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, αλλά τα ευχάριστα νέα θα καθυστερήσουν. Οι εξελίξεις με την αναμενόμενη λύση του συμβολαίου του 31χρονου φορ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι μία απλή υπόθεση, κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη, γεγονός που σημαίνει πως στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να τον περιμένουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Τζιμπούρ πήρε την απόφαση να μεταβεί στο νησί μαζί με τους εκπροσώπους του και να διαπραγματευτεί τη λύση της συνεργασίας του, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να συζητήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οπως είναι λογικό, ο Αλγερινός επιθυμεί να πάρει ένα μεγάλο ποσό από την αποζημίωσή του, γεγονός που προκαλεί καθυστέρηση στην επικείμενη συνεργασία του με την Ενωση. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη, η διοίκηση της Φόρεστ δεν συμφωνεί στο ποσό και το διαζύγιο δεν επιτυγχάνεται.
Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Τζιμπούρ και να περιμένουν τα ευχάριστα. Υπολόγιζαν, μάλιστα, πως μέσα στο σαββατοκύριακο ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα επέστρεφε στην Ελλάδα και θα είχε τετ α τετ με τον «τίγρη». Ενα σενάριο που πλέον δεν υφίσταται και πήρε παράταση για την επόμενη εβδομάδα.
Την ίδια ώρα, πάντως, τα νέα από την Κύπρο είναι θετικά. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στην ιστοσελίδα protathlima.com και δήλωσε πως «δεν υπάρχει θέμα Τζιμπούρ» για την κυπριακή ομάδα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Πετεβίνου το «σίριαλ» για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ κράτησε πολύ, ενώ τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι έτοιμη να ανακοινώσει το νέο της απόκτημα (επιθετικός-έκπληξη) μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ουσιαστικά, η Ενωση είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλγερινού. Αντίπαλός της είναι μόνο ο χρόνος και μολονότι οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να βρίσκεται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα και των συνεργατών του με την έναρξη της προετοιμασίας, εντούτοις είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.



LiveSport
«Κόλπο Τζιμπούρ για να γυρίσει στην ΑΕΚ», γράφει η εφημερίδα που για το ρεπορτάζ της Ένωσης έχει βασικό χτύπημα τον Αλγερινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002