Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Η συνέντευξη που παραχώρησε η ΑΕΚ με θέμα την κατασκευή της "Αγια Σοφιάς" κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου με τη στιγμή της συγκίνησης του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ξεχωριστή θέση.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Το γήπεδο θα γίνει" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε μια εμφάνιση που προκάλεσε σεισμό ξεκαθάρισε τα πάντα, δεν άφησε τίποτα αναπάντητο και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση". "Αποστομωτικά τα επιχειρήματα της ΑΕΚ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση. Όποιος αντιδρά πολύ απλά δεν θέλει να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ" αναφέρει σε άλλο σημείο η "Ώρα" που για τη στιγμή της συγκίνησης του Μελισσανίδη τονίζει: "Συγκλόνισε ο Τίγρης. Δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση τη στιγμή που αναφέρθηκε στην ιστορική ταυτότητα της ΑΕΚ και του κόσμου της και δάκρυσε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ". Τέλος η εφημερίδα στέκεται και στην εμφάνιση του Δημήτρη Ανδριόπουλου γράφοντας: "Ο project managerτου έργου αποδόμησε όλα τα επιχειρήματα όσων αντιδρούν, καλόπιστα ή κακόπιστα".
SPORTDAY
Πρώτο θέμα στην εφημερίδα τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον κεντρικό τίτλο να είναι: Θα γίνει!. "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε από καρδιάς και έστειλε καθαρό μήνυμα για το γήπεδο της ΑΕΚ" τονίζει ηSportday που στέκεται ιδιαίτερα στη στιγμή της συγκίνησης αλλά τα όσα ειπώθηκαν για τον Βασιλόπουλο αλλά και τα 20εκατ. της Περιφέρειας. Η εφημερίδα γράφει και για τα μεταγραφικά της Ένωσης τονίζεις ότι "βρίσκεται στα σκαριά μεταγραφή Μουντιαλικού παίκτη" που θα προκαλέσει εντύπωση.
GOAL NEWS
Πρώτο θέμα και στο Goal η συνέντευξη Τύπου. "Κανείς δεν θα μας κλέψει το όνειρο" είναι ο κεντρικό τίτλος με την εφημερίδα να τονίζει: "Συγκίνηση, συναίνεση αλλά και αποφασιστικό μήνυμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη". "Είναι δυνατόν να μη γίνει τέτοιο έργο για 1.421 τετραγωνικά μέτρα;" αναρωτιέται στο άρθρο του ο διευθυντής του Goal, Ανδρέας Δημάτος. Σε άλλο σημείο η εφημερίδα τονίζει: "Δεν υπάρχει δράκος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα ακλόνητα στοιχεία του Δημήτρη Μελισσανίδη για άλσος, όρους δόμησης και το αναλυτικό ισοζύγιο του έργου".
LIVE SPORT
"Θα γίνει! Κατηγορηματικός ο Μελισσανίδης για την ανέγερση της Αγια Σοφιάς κόντρα στα διαστρεμμένα μυαλά. Το αφεντικό της ΑΕΚ ξήλωσε το πουλόβερ της στείρας αντίδρασης" αναφέρει η εφημερίδα και τονίζει πως έφερε τη Δούρου και τον Βασιλόπουλου προ των ευθυνών τους. Για τη στιγμή της συγκίνησης τους ηγέτη της Ένωσης τονίζει: "Όταν λύγισε ο Τίγρης. Δάκρυσε στις θύμησες του Βελιγραδίου. Οι ΑΕΚτζήδες είναι δημοκράτες και ιδεολόγοι. Όχι φασίστες και ιδιωτικός στρατός. Εμείς πήγαμε στη Σερβία και αψηφήσαμε τις βόμβες του ΝΑΤΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002