Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Γκαζώνει" μεταγραφικά γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα και τονίζει: "Μετά από σύσκεψη κορυφής που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην ΑΕΚ μπήκαν οι προτεραιότητες για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Υπάρχει βασικός στόχος που ο Μιλοβάνοβιτς δούλεψε παράλληλα με τον Μασούντ και στην ΑΕΚ τον κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό με στόχο να τον τελειώσουν και να ακολουθήσουν ανακοινώσεις". Επιπλέον η ΩΡΑ γράφει τα ονόματα των Σισέ και Μιλούνοβιτς, ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
LIVE SPORT
"Μπαίνει στο... ρινγκ", γράφει με τη σειρά της η LS και αναφέρεται στον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Ο Μελισσανιδης ρίχνει το γάντι σε όσους αντιδρούν και ζητεί να μην αφήσουν το Άλσος να γίνει μόνιμος... σκουπιδότοπος και "αιτία" προβλήματος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ".

GOAL
Για την αντίστροφη μέτρηση σχετικά με το θέμα του γηπέδου και τη συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη, γράφει το Goal. Αναλυτικά:
"σο περνάνε οι μέρες τόσο πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα του κόσμου της ΑΕΚ για τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό ζήτημα. Τα ευχάριστα δεν έρχονται προς το παρόν από τη Βουλή, η ψήφιση του νομοσχεδίου καθυστερεί και γι' αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις σε όλα.
Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης προτίθεται να τοποθετηθεί επί καίριων θεμάτων, να αναλύσει τα πλάνα του και τις επόμενες κινήσεις του για να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου και βέβαια να σχολιάσει όλα όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα, τόσο με τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τις εκλογές στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι δεδομένο πως ο «τίγρης» θα μιλήσει με σκληρή γλώσσα για κάποια θέματα.
Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη θα λάβει χώρα στην Αίγλη Ζαππείου στις 12 μ. και θα καλυφθεί και τηλεοπτικά LIVE μέσω του επίσημου site της ΑΕΚ. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία VDEL.
Παράλληλα, στην Ενωση περιμένουν τις εξελίξεις από τη Βουλή. Χθες ξεκίνησαν οι εργασίες του β' θερινού τμήματος και πριν από την έναρξή τους πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από τους προέδρους, προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση που αφορά το νομοσχέδιο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας που συμπεριλαμβάνει τα άρθρα 81, 82 για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με όσα έμαθαν στην Ενωση, μέχρι την Πέμπτη θα έχουν ανακοινωθεί τα θέματα που θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου πάει από Δευτέρα. Υπάρχει πάντως η βούληση το σχέδιο νόμου να περάσει εντός του μήνα, με την επόμενη Τρίτη να είναι η πιο πιθανή μέρα συζήτησής του.
Πιθανότητα να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο δεν υπάρχει. Είναι δεδομένο ότι η πλειοψηφία των βουλευτών θα ταχθεί υπέρ, αφού η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και οι ανεξάρτητοι βουλευτές το έχουν ήδη αποφασίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002