Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ..

Όπως διαβάσατε στο aek365, στην χθεσινή σύσκεψη των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανού Δέλλα αποφασίστηκε να... μείνει στην άκρη η υπόθεση του Κάρλος Κάλβο, με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να ρίχνει στο τραπέζι άλλες προτάσεις (που εκτιμώνται ως καλύτερες) για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Σημερινό δημοσίευμα της Ωρας των Σπορ αναφέρει ότι οι δύο λύσεις που προκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτές των Σοζέι Μασούντ και Άντραζ Κιρμ...
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Την πρώτη τους συνάντηση είχαν χθες στα Σπάτα οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανός Δέλλας, με τους τρεις άνδρες να βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί και να συζητούν για τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την «Ένωση». Η σύσκεψη κορυφής κράτησε για περισσότερες από δύο ώρες και συζητήθηκαν λεπτομερώς οι περιπτώσεις παικτών που απασχολούν την ΑΕΚ και ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι».
Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως τη δεδομένη στιγμή η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός επιθετικού και από εκεί και πέρα, αφού ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας, θα αποφασιστεί αν θα γίνει και κάποια άλλη μεταγραφή (σ. σ. για έναν αμυντικό μέσο). Σε πρώτη φάση η ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ακραίου, με συγκεκριμένα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων.


Όπως σας αποκαλύπτει λοιπόν σήμερα η «ΩΡΑ», οι ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας της, είναι ο Σοζέι Μασούντ και ο Άντραζ Κιρμ! Ο πρώτος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ με το Ιράν, είναι 30 χρονών και έκανε μια καταπληκτική χρονιά με την Λας Πάλμας, σημειώνοντας 5 γκολ σε 29 ματς. Είναι ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και που θεωρεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ, με την ποιότητα που διαθέτει και την εμπειρία του.
Η δεύτερη επιλογή που εξετάζει για τα αριστερά η ΑΕΚ, ο Κιρμ, είναι Σλοβένος, 29 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην ολλανδική Γκρόνιγκεν, έχοντας συνολικά 56 συμμετοχές και 3 γκολ. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι οι βασικές επιλογές της «Ένωσης» για το αριστερό άκρο της επίθεσης και πρόκειται για υποθέσεις που στην ΑΕΚ θα «δουλέψουν» αυτές τις μέρες, ώστε να προχωρήσουν.
Πλην των δύο, χθες συζητήθηκε και το όνομα του Κάρλος Κάλβο, με τον οποίο η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη επαφές και βρίσκεται σταντ-μπάι. Ωστόσο όλα δείχνουν πως πλέον η «Ένωση» θα στραφεί και πάλι στον Ισπανό αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Μασούντ και Κιρμ, που όπως αναφέραμε παραπάνω είναι στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας.
Όπως τονίστηκε λοιπόν στη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στα Σπάτα η ΑΕΚ. φουλάρει για να κλείσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εν συνεχεία θα επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός φορ, που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Και για αυτή την υπόθεση υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που εξετάζονται και μόλις η «Ένωση» ολοκληρώσει την απόκτηση του ακραίου που αναζητά, θα κινηθεί και για την μεταγραφή του επιθετικού, «χτυπώντας» συγκεκριμένους στόχους που έχουν εντοπιστεί εδώ και μερικές μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002