Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ευτυχώς δεν άνοιξε μύτη, δεν έπεσε σφαλιάρα, δεν έγινε τίποτα. Ούτε βέβαια καμιά διαμαρτυρία έγινε, ούτε κανένα επιχείρημα ακούστηκε, γιατί απλά δεν έχουν επιχειρήματα. Τραγούδια για την ΑΕΚ ακούστηκαν από τους δικούς μας, δούλεψαν μια χαρά και τα μαγαζιά που ήταν στη δική μας πλευρά και έληξε το θέμα. Τεράστιο ρόλο βέβαια για να τα λέμε έπαιξε και η μεγάλη αστυνομική δύναμη και το σχέδιο που είχε εκπονηθεί με συμμετοχή και του ίδιου του υπουργού. Κι ας είχαν έρθει οι μισοί αντιεξουσιαστές, αναρχικοί κτλ με κράνη, φουλ φέις, σακίδια, σημαίες με κοντάρια και γενικά όχι με τόσο ειρηνική αμφίεση. Σημασία έχει πως δεν προκάλεσαν και πως η αστυνομία χειρίστηκε την αμφίεση αυτή με ψυχραιμία χωρίς να προχωρήσει σε προληπτικές κινήσεις που συνήθως κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και αν είχε και πάνω από 50... Φιλαδελφιώτες η συγκέντρωση ζήτημα ήταν. Παναττική συγκέντρωση έγινε για χάρη του Βασιλόπουλου στη Φιλαδέλφεια. Ποιος στη χάρη του;
@ Πάντως τα παιδιά με τις κόκκινες σημαίες και τα μαύρα ρούχα χθες τουλάχιστον απέδειξαν πως είναι πολύ πιο σοβαροί από τον... Βασιλόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί τουλάχιστον έχουν τις απόψεις τους και την στάση ζωής τους και δεν αλλάζουν γνώμες και απόψεις και τα συνθήματα που φώναζαν και κατά του Μαρινάκη,  μαζί με τον Μελισσανίδη, τα πίστευαν κι αυτά. Δεν το έπαιζαν αντί και μετά έτρωγαν... ψάρια μαζί του και αντάλλαζαν ψήφους όπως η αγωνίστρια κατά του γηπέδου της ΑΕΚ Ρένα. Ούτε έλεγαν άλλα στους ΑΕΚτζήδες και άλλα στους αντιΑΕΚτζήδες όπως έκανε ο Βασιλόπουλος, ο βασιλιάς του παρολί. Από εκεί και πέρα πρόβλημα στο γήπεδο της ΑΕΚ δεν μπορούν να δημιουργήσουν. Ευτυχώς δεν δημιούργησαν και στην πόλη.
@ Η στρούγκα λοιπόν θα συνεχίσει να λειτουργεί αφού έτσι κι αλλιώς κανείς δεν ήθελε το αντίθετο και ο νόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ θα ψηφιστεί και το γήπεδο θα γίνει. Κι όποιος ΑΕΚτζής θέλει πριν τα παιχνίδια θα μπορεί να πηγαίνει στη στρούγκα αντί για τις καφετέριες και τα φαγάδικα που χθες φτιάχτηκαν από τους ΑΕΚτζήδες που δεν έφυγαν συντεταγμένα όπως οι... άλλοι.  Και η ζωή συνεχίζεται.
@ Αρχισα με το θέμα της πορείας των αναρχικών και την συγκέντρωση των δικών μας επειδή για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό θέμα από την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ το ότι δεν έπαθε κανείς τίποτα, δεν έμπλεξε κανένα παιδί με την αστυνομία και βέβαια η πόλη κοιμήθηκε ήσυχη παρά το τεράστιο ρίσκο που πήρε ο επόμενος δήμαρχος της με την στήριξη αυτής της πορείας για να δείξει κι αυτός ότι έχει κάποιο κόσμο μαζί του στον πόλεμο κατά του γηπέδου.  Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε στάση με την αστεία δικαιολογία ότι δεν επιτράπηκε σε μια χούφτα άτομα να πουν τα γραφικά τους είναι βασικά πρόβλημα του... ΣΥΡΙΖΑ. Δεν συμφωνώ με καμία χρήση βίας από όπου κι αν προέρχεται παρότι μερικές φορές η αγανάκτηση δεν ελέγχεται κι εμείς σαν λαός έχουμε για πάρα πολλά αγανακτήσει. Αλλά με όλο τον σεβασμό στα 15 άτομα που προπηλακίστηκαν και στο στέκι τους που έπαθε ζημιές δεν μπορώ να δεχτώ πως το πρώτο κόμμα που πάει φουλ για κυβέρνηση αλλάζει άποψη για ένα νομοσχέδιο που με τέσσερις επίσημες ανακοινώσεις ή τοποθετήσεις έχει δεσμευτεί πως θα το ψηφίσει επειδή 100 άτομα ΑΕΚτζήδες χάλασαν δυο συγκεντρώσεις.  Δεν θα πω για τις δεκάδες κοινωνικές ομάδες που έχουν προβεί και σε βιαιότητες, ανεξάρτητα από το δίκιο του αγώνα τους, και έχουν στηριχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα το πάω λίγο πιο  πέρα. Εδώ δήμαρχος προπηλακίστηκε στον Πειραιά την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη οι περισσότεροι ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν σε αυτόν που οι δηλωμένοι οπαδοί του έκαναν τον... προπηλακισμό. Ελεος με την υποκρισία.
@ Καλύτερα να έπαιρνε ο Τσίπρας ή ο Φλαμπουράρης τηλέφωνο και να έλεγε δεν μπορώ να κάνω τίποτα επειδή έμπλεξα με οικοταλιμπάν, με αυτόν τον μεγαλοοικωλόγο από την Εύβοια που δεν βρήκε την ψήφο του στις Περιφερειακές ή με την Ρένα που ερωτεύτηκε τα θαλασσινά του «Γιάννη». Οταν ένας αρχηγός έχει κάνει συμφωνία την τηρεί. Αλλιώς πως μπορεί να έχει αξιοπιστία όταν δεν τηρεί όχι απλά τον λόγο του αλλά τις συμφωνίες που ο ίδιος έχει ανακοινώσει. Είναι πολύ άσχημο για έναν ηγέτη που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός να αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να επιβάλει ακόμη και μια τόσο φυσιολογική απόφαση του. Από εκεί και πέρα θα μπορούσε να έχει ενημερώσει νωρίτερα, για να είναι και η ΑΕΚ πρετοιμασμένη, πως οι συμφωνίες που ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε, συμφώνησε και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τρεις φορές (Στρατούλης, Πάντζας, Γραφείο τύπου) με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έγκριση Τσίπρα δεν θα ισχύσουν. Πιο αντρίκιο θα ήταν παρά να γίνει κωλοτούμπα στο... 93 της τελευταίας συνεδρίασης χωρίς καμία προειδοποίηση. Σίγουρα και η ΑΕΚ θα έδειχνε κατανόηση για τον Αλέξη αφού κανείς δεν είχε απαιτηση να... χάσει το κόμμα για την ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό που μένει είναι ο γελοίος χειρισμός του θέματος και το τελικό φιάσκο σε συνδυασμό με το ότι η Δούρου κι άλλοι  όπως φαίνεται, «χάσανε την ηθική τους, πήγανε με τους Μαρινάκηδες» που είπε και η κυρία ΤασίαΧριστοδουλοπούλου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την Ρένα. Είναι πραγματικά κρίμα το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα να δίνει τόσες πολλές αφορμές ώστε να πιστέψει και ο πιο καλοπροαίρετος πως τελικά στο θέμα του ποδοσφαίρου θέλουν να τα έχουν καλά με το καθεστώς το οποίο 20 χρόνια δεν έχουν ενοχλήσει σε τίποτα και για τίποτα κι οι άλλοι να πάνε να... γαμη.... που έλεγε κι ο Σπάθας. Και βέβαια να ετοιμαζόμαστε και για το ΣΤΕ. Αποστόλου και Βασιλόπουλος, ο Γκούφι και ο Ραν Ταν Πλαν, ετοιμάζονται. Διαβάζοντας το άρθρο του κύριου Αποστόλου στην Αυγή θα του έλεγε να ψαχτεί λίγο, που έλεγε και μια ψυχή σε μια άλλη που έχει κοινά γαστρονομικά γούστα με την Ρένα.
@ Από εκεί και πέρα είπαμε. Ο νόμος περνάει χωρίς τις τροπολογίες που όλες ήταν υπέρ του Δήμου αλλά ο Ολυμπιακός δήμαρχος Φιλαδέλφειας τις πέταξε με την στάση του και κατά τον Σεπτέμβρη θα μπουν οι μπουλντόζες, πρώτα ο Θεός πάντα. Μαζί με τον... Βασιλόπουλο που θα μπει στο δημαρχείο και το Ελληνικό δημόσιο που θα μπει στο Αλσος για να το σώσει μαζί με την ΑΕΚ, που θα φυτέψει πάνω από 2000 δέντρα, από την εγκατάλειψη μετατρέποντας το σε ένα υπέροχο Μητροπολιτικό Πάρκο που θα το χαιρόμαστε όλοι. Δημόσιο Μητροπολιτικό πάρκο έτσι Αρη; Μην διαβάσω πάλι πως θα είναι ιδιοκτησία της ΑΕΚ δηλαδή του... Μελισσανίδη και μπλα μπλα.. Η ΑΕΚ μόνο τα δέντρα θα βάλει. Μια υπέροχη μέρα να έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002