Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 15, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Απάντηση τώρα ή αντίο" έχει κεντρικό τίτλο εφημερίδα και αναφέρεται στο θέμα του Μασούντ. "Ο Μασούντ παίζει με τις μέρες και τις ώρες και ζητά συνεχώς παρατάσεις αλλά από την ΑΕΚ χθες του δόθηκε ξεκάθαρο μήνυμα". Η "Ώρα" αναφέρει ότι η Ένωση πιέζεται να δώσει απαντήσει και σε άλλους παίκτες με πρώτο τον Κιρμ που θέλει να έρθει στην ομάδα. Επιπλέον αναφέρει ότι ο Μιλοβάνοβιτς έχει στη λίστα του και μεσοεπιθετικό από την Αργεντινή σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους παίκτες. Για τον Τζιμπούρ η εφημερίδα αναφέρει πως ο παίκτης δεν ξεκαθαρίζει καθώς ούτε και χθες είχε στα χέρια του την ελευθέρας από τη Νότιγχαμ.
SPORTDAY
Σε ρυθμούς Τζιμπούρ και Μασούντ κινείται και ηSportday. "Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ. Η καθυστέρηση στην υπόθεση του Αλγερινού φορ οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει κατατεθεί στον λογαριασμό του το ποσό της αποζημίωσης που έχει συμφωνηθεί με τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μόλις αυτό συμβεί ο διεθνής άσος θα στείλει το έγγραφο με την υπογραφή του για τη λύση της συνεργασίας του με τον βρετανικό σύλλογο και στη συνέχεια θα παραλάβει το αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει ότι έμεινε ελεύθερος.
Μόλις συμβεί αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει με τον «τρομοκράτη», αν και χθες είχε επαφή με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτή την υπόθεση και του εξήγησε ότι μόλις τελειώσει με την Φόρεστ θα μπορούν να συζητήσουν επισήμως. Πάντως, ήδη φαίνεται πως έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα για το οικονομικό, με τις πληροφορίες να θέλουν τον παίκτη να υπογράψει διετές συμβόλαιο και τον πρώτο χρόνο θα παίρνει 400.000 ευρώ και πολλά περισσότερα (μαζί με μπόνους) τον δεύτερο" γράφει για τον Γαλλοαλγερινό ενώ για τον Μασούντ αναφέρει: "Όσον αφορά τώρα τον Σοζέι Μασούντ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήρθε σε επαφή χθες με την πλευρά του Ιρανού μεσοεπιθετικού, χωρίς να λάβει την τελική του απάντηση και του εξήγησε πως αυτό θα πρέπει να συμβεί σήμερα. Στην «Ενωση» επικρατεί αισιοδοξία ότι ο 30χρονος παίκτης θα απαντήσει και θα έρθει στην Αθήνα. Εφόσον δεν προχωρήσει και σήμερα το θέμα, τότε είναι πιθανό να οι «κιτρινόμαυροι» να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών για το αριστερό άκρο της επίθεση".
GOAL NEWS
"Πρέσινγκ στον Μασούντ, υπομονή για Τζιμπούρ, γράφει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της."Μία ανάσα από την απόκτηση του Σοζέι Μασούντ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πιέζει τον Ιρανό μέσο να έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα για να υπογράψει, με σκοπό να κλείσει το θέμα οριστικά. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης τόνισε στον πρώην ποδοσφαιριστή της Λας Πάλμας πως δεν θα πρέπει να καθυστερήσει κι άλλο να δώσει την τελική του απάντηση, αφού υπάρχει η πιθανότητα να ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά του, πάντως, ο Μασούντ προσπαθεί να βρει ομάδα στην Ισπανία και περιμένει από τον εκπρόσωπό του τα ευχάριστα νέα. Προς το παρόν, καμία ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, γεγονός που τον στέλνει στους «κιτρινόμαυρους»" τονίζει για τον Μασούντ. Για τον Τζιμπούρ αναφέρει: "Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής περιμένει πλέον να φιξαριστεί το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το οποίο πάντως δεν πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης περιμένει από τον 31χρονο φορ να του παρουσιάσει το επίσημο χαρτί που αποδεικνύει πως έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και έπειτα θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Διαφορετικά ο χρόνος θα κυλάει και η συμφωνία θα οδεύει προς ναυάγιο".

LIVE SPORT
Για εκκαθαρίσεις στο ρόστερ μιλάει η εφημερία στο σημερινό της φύλλο. Όπως τονίζει ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να μειώσει σημαντικά το ρόστερ και αναμένονται ακόμα οκτώ αποχωρήσεις Ο τεχνικός της Ένωσης θέλει μικρότερο και πιο ευέλικτο ρόστερ με το οποίος θα προετοιμάσει την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Στα μεταγραφικά και εδώ όλα κινούνται σε ρυθμούς Τζιμπούρ και Μασούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002