Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ "Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, όταν ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο εργοτάξιο με μολότοφ. Οι άγνωστοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες, απειλώντας ότι θα τους κάψουν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε περίπου δέκα οχήματα της εταιρείας, καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Κατά τη διαφυγή τους έκοψαν και μερικά δέντρα, για να καθυστερήσουν την Πυροσβεστική να φτάσει στο σημείο.
Ο τ/σ ΣΚΑΪ μετάδωσε πως οι δράστες είχαν μαζί τους και καραμπίνες, πυροβολώντας στα τζάμια του φυλακίου. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για άλλους τρεις τραυματίες από ξυλοδαρμό.
Από την Αστυνομία οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επίθεση διήρκησε μόλις 15 λεπτά, ήταν πολύ καλά οργανωμένη, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 27 προσαγωγές"
@ Είναι η περιγραφή ενός πολύ σοβαρού επεισοδίου που είχε γίνει στις Σκουριές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλα τα κόμματα, το καταδίκασε αλλά συνέχισε να στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων. Οπως διαβάσατε δεν μιλάμε για τραμπουκισμούς, εκφοβισμούς κτλ. αλλά για κανονικές εγκληματικές ενέργειες. Ευτυχώς εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέλεξε την λύση της... συλλογικής ευθύνης. Οι χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη που δίνουν μάχη για το μέλλον των παιδιών τους και την υγεία τους όπως αυτοί κρίνουν δεν έμειναν μόνοι, δεν πλήρωσαν τις ενέργειες 50 κουκουλοφόρων. Ούτε βέβαια ισχυρίστηκε κανείς πως οι 50 ήταν βαλτοί από τους ηγέτες αυτών που αντιδρούν κατά των Ορυχίων. Η ακόμη περισσότερο από κάποιους που έχουν συμφέρον να μην λειτουργήσουν τα Ορυχία γιατί δεν μπορεί θα υπάρχουν και τέτοιοι. Θεωρήθηκε ένα μεμονωμένο περιστατικό, καταδικάστηκε και ο αγώνας συνεχίζεται.
@ Στην περίπτωση της ΑΕΚ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε το ίδιο. Με λογική αντιποίνων που είναι απαράδεκτο για οποιοδήποτε κόμμα, εκτός από τα φασιστικά που έχουν το... ακαταλόγιστο, τιμώρησε την τεράστια οικογένεια της ΑΕΚ που περιμένει με αγωνία να γίνει το γήπεδο - όνειρο πραγματικότητα, τιμώρησε τα εκατομμύρια οπαδούς της για τις ενέργειες κάποιων δεκάδων. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν βγάζω μέτρα για να συγκρίνω και να κρίνω ποια επεισόδια ήταν χειρότερα, νομίζω πως αυτό φαινεται. Από την μία έχουμε δολοφονικές ενέργειες κι από την άλλη φραστική, κυρίως, «τρομοκρατία». Και τα δύο καταδικαστέα είναι. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι σε μια ομάδα που η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο μεγάλος Μανώλης Γλέζος, δήλωσε οπαδός της για ιδεολογικούς λόγους μετά το ταξίδι της μαγκιάς και της ειρήνης στο Βελιγράδι. Απαράδεκτη και η ανακοίνωση που επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και που βέβαια δεν παρέλειψε να βάλει και μια πινελιά... Στρούγκας μέσα αφού υπαινίχθηκε ΕΥΘΕΩΣ πως πίσω από τους οπαδούς της ΑΕΚ που... ανάγκσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει στάση είναι ο Μελισσανίδης που έχει... σατανικά σχέδια με τα οποία σχέδια βέβαια πριν από ένα μήνα και κάτι είχαν συμφωνήσει τόσο ο απεσταλμένος του Τσίπρα κ. Φλαμπουράρης όσο και οι βουλευτές Πάντζας, Στρατούλης και Αυλωνίτου. Προφανώς και αυτοί όταν συμφωνούσαν υποστήριζαν "απαράδεκτες πρακτικές οικονομικών παραγόντων που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τους οπαδούς των ομάδων για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους". Ο Τσίπρας μάλιστα στήριξε μέχρι τέλους στην πολιτική γραμματεία του κόμματος τις "απαράδεκτες πρακτικές οικονομικών παραγόντων που επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τους οπαδούς των ομάδων για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους", μαζί με τον γενικό γραμματέα του κόμματος και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πως είναι δυνατόν κριτήριο απόφασης για ένα τέτοιο θέμα ενός τόσο μεγάλου κόμματος να είναι η σύγκρουση μερικών δεκάδων οπαδών και 30 γραφικών σε ένα στενό της Φιλαδέλφειας; Δεν χωνεύεται αυτό. Με τόση ευαισθησία το δείπνο Δούρου - Μαρινάκη έπρεπε να έχει οδηγήσει σε διαγραφή της επόμενης περιφερειάρχου. Αυτό το τελευταίο το έγραψα για να... γελάσουμε. Χαχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002