Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Αστέρια» είναι ο τίτλος της ΩΡΑΣ  που φιλοξενεί ρεπορτάζ για τους Μασούντ - Κιρμ που είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποκτηθεί ένας από αυτούς για την θέση του αριστερού εξτρέμ.
Η εφημερίδα υποστηριζει πως η περίπτωση του δεύτερου είναι πιο εφικτή λόγω κοινωτικού διαβατηρίου. Επίσης η εφημερίδα επιβεβαιώνει πως εχει δοθει πράσινο φως για να προχωρησουν οι διαπραγματευσεις.

Goal
«Ο Δέλλας πιέζει για άμεσο φινάλε στο σίριαλ της απόκτησης του Τζιμπούρ» είναι το χτυπημα της εφημερίδας για την ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Το σίριαλ με τον Ράφικ Τζιμπούρ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του. Βασικός στόχος της Ενωσης είναι να βρεθεί επιτέλους μία άκρη, τελεσίδικη και οριστική, στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τον Αλγερινό φορ και μέσα στην εβδομάδα να γνωρίζουν αν θα κλείσει το θέμα του επιθετικού ή αν θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν από τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίσει τη στάση του εντός 10ημέρου, πριν δηλαδή ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.
Η συγκεκριμένη άποψη έχει εκφραστεί και διά στόματος Δέλλα. Ο τεχνικός της Ενωσης είναι προφανές πως επιθυμεί να έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, προκειμένου να μη γίνουν αργοπορημένες προσθήκες όπως την περσινή σεζόν. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες στη Football League σε σχέση με τη Γ' Εθνική, οπότε και θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη.
Γι' αυτό και επιθυμούν εντός της εβδομάδας να παιχτεί το φινάλε με τον Αλγερινό, προκειμένου να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους στο κομμάτι του επιθετικού.Το θέμα του επιθετικού είναι αρκετά σημαντικό και άπαντες θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν ταχύτερα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν βέβαια τον Τζιμπούρ να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ και θα κάνουν την απαραίτητη υπομονή, αρκεί να μην ξεπεραστούν τα όρια και να μη γίνουν υπερβολές.
Από κει και πέρα, και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Αμφότεροι, εξάλλου, έχουν συμφωνήσει πως η ομάδα χρειάζεται έναν επιπλέον φορ, από τη στιγμή που ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα αργήσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Sportday
«Δυνατά για Ντέλεφ» είναι ο τίτλος της Sportday που υποστηρίζει ότ η ΑΕΚ είναι ζεστή για τον 25χρονο διεθνή Βούλγαρο ακραίο. Το θέμα πάντως βασιζεται σε δημοσιεύματα Ισπανικών ΜΜΕ που έχουν πηγή Ελληνικά ΜΜΕ.

Livesport
Για «Διπλό χτύπημα» κάνει λόγο η  Livesport, που τονίζει ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί πρώτα για αριστερό εξτρέμ και μετά για φορ. Η εφημεριδα κρατάει στο προσκήνιο τα ονόματα των Κουρμπέλη, Μάκου και προαναγγέλει και έκπληξη για χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002