Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
«Λίστα στον Δέλλα» είναι ο κεντρικός τίτλος της ΩΡΑΣ, που αναφέρεται στην συνάντηση που θα έχει ο Δέλλας με τον Μιλοβάνοβιτς για τα μεταγραφικά. . Το σκέφτεται ο Μιλοβάνοβιτς για το μπαμ. «Ο Τζιμπούρ φεύγει αλλά» λέει ο προπονητής της Νότιγχαμ.
Θετικός ο Νεσιάδης για επιστροφή του στην ΑΕΚ της Α1.
Δήλωσαν παρών την πρώτη μέρα για ανανέωση των καρτών διαρκείας, είναι η αναφορά για τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.
 
Goal
"Δεν είναι ο μόνος» είναι ο τίτλος και η εφημερίδα συμπληρώνει πως η Ένωση συνεχίζει να περιμένει τον Τζιμπούρ, αλλά εξετάζει  και άλλες περιπτώσεις για την επίθεση. Τα λένε Δέλλας, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Καλώς ή κακώς, η ΑΕΚ θα ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν ξανά. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν εναγωνίως την ελευθέρας του Αλγερινού φορ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία μικρή δυσαρέσκεια από το πάγωμα των εξελίξεων.
Αν και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει δώσει τη διαβεβαίωσή του στους ανθρώπους της Ενωσης πως θα μείνει ελεύθερος από τους Αγγλους και πως το θέμα είναι διαδικαστικό, εντούτοις η αργοπορία στη λύση του ζητήματος προκαλεί ερωτηματικά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Μπορεί, μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του, ωστόσο δεν φέρεται διατεθειμένος να τον περιμένει εσαεί.
Οι χθεσινές εξελίξεις, πάντως, έφεραν ένα θετικό και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Τζιμπούρ σταμάτησαν. Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως έβαλε στον πάγο τους Κύπριους, τη στιγμή που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν θα ασχοληθούν άλλο με την περίπτωσή του λόγω... τέλους του χρονικού ορίου. Οπότε η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει.
Αντιθέτως, τα νέα από την Αγγλία περισσότερο μπέρδεψαν παρά ξεδιάλυναν την υπόθεση. Ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ, ο Στιούαρτ Πιρς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC τοποθετήθηκε για το θέμα Τζιμπούρ: «Ο μόνος τρόπος για να αφήσουμε κάποιον να φύγει θα πρέπει να είναι να μπορέσουμε να επενδύσουμε τα χρήματα που θα πάρουμε απ' αυτόν, για να ενισχύσουμε την ομάδα. Ο Τζιμπούρ, πάντως, θα φύγει».
Η υπομονή του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αρχίσει να χάνεται με την υπόθεση του Τζιμπούρ
Η υπομονή του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αρχίσει να χάνεται με την υπόθεση του Τζιμπούρ
Από το ρεπορτάζ, βέβαια, των Αγγλων δεν προκύπτει θέμα πώλησης του Αλγερινού. Φανερώνεται ωστόσο, η πρόθεση της διοίκησης της Νότιγχαμ να μην καταβάλει το ποσό που ζητάει ο παίκτης ως αποζημίωση.
Επιλέγουν στόχους
Η άφιξη του Τραϊανού Δέλλα από τη Ρόδο θα «κλειδώσει» ουσιαστικά το πρώτο σημαντικό ραντεβού που αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Ο «κολοσσός» ολοκλήρωσε τα σεμινάρια προπονητικής στο νησί των Ιπποτών, απέκτησε το νέο αναβαθμισμένο δίπλωμα της ΟΥΕΦΑ και ετοιμάζεται για την πρώτη συνάντηση με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, παρουσία και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι τρεις άνδρες αναμένεται να συναντηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και να οριοθετήσουν τους στόχους για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού.
Πρακτικά, ο Δέλλας θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ενωσης και θα συζητήσουν για τον τρόπο που θα κινηθούν στην αγορά. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν έπαψε να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Ντούσκο και Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να ενημερώνεται για τις όποιες εξελίξεις. Είναι, όμως, διαφορετικό πράγμα η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου με την κοντινή οπτική επαφή.
Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Τα περισσότερα μεταγραφικά μέτωπα έχουν κλείσει, με την Ενωση πλέον να κινείται για τρεις τελευταίες μεταγραφές. Αυτή του επιθετικού, του αριστερού εξτρέμ και του αμυντικού μέσου. Για όλες τις θέσεις υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, δίχως να έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση.
 
Sportday
«Ο Τάνα και οι άλλοι ελεύθεροι της Λας Πάλμας» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναλυτικά το ρεπορτάζ: Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση παικτών έχοντας δώσει έμφαση στις θέσεις του αριστερού εξτρέμ και του (ή των) σέντερ φορ, ενώ υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης και με έναν αμυντικό μέσο και ένας από όλους αυτούς θα είναι Έλληνας.
Φαίνεται πως τουλάχιστον μία από τις μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι υπόθεση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θα παραδώσει στον Τραϊανό Δέλλα λίστα με τους προτεινόμενους ανά θέση παίκτες. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει στα υπόψη του και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τη Λας Πάλμας. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Πέδρο Ταναουσού Ντομίνγκεθ Πλάθερες ή σκέτο... Τάνα. Ο 24χρονος βραχύσωμος Ισπανός (1,69μ.) προέρχεται από καλή σεζόν στη Segunda Division με 24 συμμετοχές (14 ως βασικός).
Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει ψηλά στη λίστα, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται από τη στιγμή που η Νότιγχαμ φαίνεται πως δεν θα αφήσει εύκολα ελεύθερο τον παίκτη. Όσο για το αμυντικό χαφ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης (που μπορεί να παίξει το ίδιο καλά τη θέση με αυτή του στόπερ) είναι πάντα στα υπόψη, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να δώσουν πάνω από 300-350 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσουν.
Livesport
«Θέλει ΑΕΚ ο Τζιμπούρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Τρομοκράτης δεν αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για το πο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Μιλάει με Μελισσανίδη μόλις χωρίσει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002