Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ο Μασούντ και ο Τζιμπούρ είναι τα πρόσωπα που κυριαρχούν στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Όλοι συμφωνούν ότι ο Γαλλοαλγερινός είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ την ώρα που η Ένωση κάνει μεγάλη προσπάθεια να πάρει τον Ιρανό. Για μια ακόμα μέρα "εκκωφαντική" είναι η σιωπή της πλειοψηφίας του Τύπου για τα όσα γίνονται και λέγονται για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της συμμορίας που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Τα πάντα για τον Μασούντ" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει πως "η ΑΕΚ τα δίνει όλα για να φέρει στη Β' Εθνική έναν Μουντιαλικό παίκτη τον οποίο διεκδικούν ομάδες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας". Η εφημερίδα τονίζει ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δίνει μάχη για να πείσει τον παίκτη να έρθει στην ΑΕΚ. Ο Μασούντ ζήτησε μάλιστα βίντεο με τον κόσμο της Ένωσης ενώ όπως τονίζεται δεν είναι τόσο το οικονομικό αυτό που τον κάνει διστακτικό όσο η προοπτική να παίξει και πάλι στην Πριμέρα απ' όπου έχει προτάσεις. Από εκεί και πέρα για τον Τζιμπούρ τονίζεται πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από τη Νότιγχαμ θα έχει άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το σκάνδαλο των στημένων.
SPORTDAY
Ο Τζιμπούρ είναι το κεντρικό πρόσωπο και στο ρεπορτάζ της Sportday. "Στην Ένωση έχουν συχνή επικοινωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ, που βρίσκεται στην Αγγλία, ώστε να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ και είναι απολύτως ενήμεροι για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Στον 30χρονο ποδοσφαιριστή έχει τονιστεί ότι θα προγραμματιστεί ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με το που έρθει στην Αθήνα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και την Παρασκευή, εφόσον θα έχει αποδεσμευθεί από τον αγγλικό σύλλογο. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι τα έχουν βρει με τον πρώην παίκτη τους, αλλά είναι σε ετοιμότητα και έχουν εναλλακτικές, για το ενδεχόμενο να ανεβάσει τις απαιτήσεις του την τελευταία στιγμή ο τρομοκράτης" γράφει η εφημερίδα που τονίζει πως υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός καθώς "υπάρχουν φόβοι ότι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, που έκανε επέμβαση στο γόνατο, δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο βασικό στάδιο προετοιμασίας".
GOAL NEWS
Για τον Τζιμπούρ και τον Μασούντ γράφει και το Goal . "Στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Αγγλία μπαίνει σήμερα ο Ράφικ Τζιμπούρ, ελπίζοντας πως αυτή η πτήση θα σημάνει και την οριστικοποίηση της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα, όταν και θα μπουν οι υπογραφές στο "διαζύγιο". Και έπειτα ο Τζιμπούρ θα είναι έτοιμος για τον επόμενο... γάμο του, ξανά με την ΑΕΚ. Ο Τζιμπούρ έχει καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο πως δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα που τον ικανοποιεί με το πρότζεκτ που έχει σχηματίσει, που θα συναντήσει οικεία πρόσωπα με τους οποίους υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και στο οικονομικό, αλλά και στα χρόνια του συμβολαίου. Με την άφιξη του Τζιμπούρ στην Αθήνα -και έχοντας βέβαια την ελευθέρας στο χέρι- θα επιδιωχθεί να υπάρξει ραντεβού με την ΑΕΚ. Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, εκτός και αν υπάρχει δυνατότητα για άμεση συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο ή ακόμα και απόψε" αναφέρει για τον Γαλλοαλγερίνό ενώ για τον Ιρανό της Λας Πάλμας τονίζει: "Στην ΑΕΚ είναι στο παιχνίδι του Μανσούρ. Ξέρουν πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ σημαντικός, καθώς η εξαιρετική σεζόν του Ιρανού με τη Λας Πάλμας την περυσινή περίοδο (29 ματς με πέντε γκολ) τον έφερε ψηλά στη λίστα πολλών ομάδων. Ο Μανσούρ έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από ομάδα της Πριμέρα, αλλά και ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, με βλέψεις άμεσης ανόδου. Ωστόσο, η ΑΕΚ ποντάρει στις καλές σχέσεις του Μιλοβάνοβιτς με τον Μανσούρ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ζητήσει τον τελευταίο λόγο από τον Πέρση και να μην κλείσει προτού ακούσει την τελική προσφορά του.Στην ΑΕΚ θέλουν τον Μανσούρ και δεν θέτουν τελεσίγραφα και όρια. Εχουν συγκεκριμένες εναλλακτικές επιλογές, αλλά ψάχνουν και για μια πολύ δυνατή επιλογή".
LIVE SPORT
Ο Τζιμπούρ κυριαρχεί και στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της Live Sport. Αναφέρει πως από τη στιγμή που η Νότιγχαμ "τελείωσε" τον παίκτη άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ένωση. "Ο κόουτς της Νότιγχαμ επικύρωσε το διαζύγιο με τον Τζιμπούρ που... έρχεται" γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002