Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365..

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Ήταν υπέροχα. Πάντα όπου κερδίζει η ΑΕΚ είναι υπέροχα. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι, όταν πας παντού και βλέπεις αυτόν τον υπέροχο κόσμο σε μια γωνιά, παίρνεις όλη τη... ντόπα του κόσμου και προχωράς δυνατός. Σου δίνει δύναμη να παλέψεις πιο σκληρά, να μη σταματήσεις, να μην εγκαταλείψεις. Τεράστια νίκη απόψε. Τεράστια. Κάθε νίκη είναι σημαντική, όταν όμως έρχεται και με ένα σκορ 0-4 είναι ακόμα πιο όμορφα. Ναι, μία ΑΕΚ από τα παλιά ήταν στη Βέροια. Όχι παίζοντας μπαλάρα μέσα στο γήπεδο. Αλλά σήμερα επανέλαβε μία παλιά αγαπημένη συνήθεια: μπήκε στο παιχνίδι και έχοντας αποτελεσματικότητα, που τόσο πολύ της έλλειψε στα όλα τα ματς ως τώρα, πήρε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί στο 57' ως το 90' συνέχιζε να κάνει επιθέσεις. Ίδιο πράγμα τότε με τώρα είναι αυτός ο απίστευτος κόσμος, που είτε η ομάδα είναι πρώτη, είτε είναι (προσωρινά) τελευταία, είναι εκεί δίνοντας τη δική του καθαρή μάχη.
Στο παιχνίδι τώρα: Ο Λίνεν δικαιώθηκε τόσο με τον Φουρτάδο αριστερά όσο και με τον Κατίδη μπροστά. Μέχρι να τραυματιστεί ο πρώτος και να κουραστεί ο δεύτερος ήταν εξαιρετικοί. Και η αλήθεια είναι ότι απόρησα με τη δοκιμή του Φουρτάδο μεσοβδόμαδα ως αριστερό εξτρέμ, γιατί είχα στο μυαλό μου μία σωστή κουβέντα του Γερμανού για τον επιθετικό Φουρτάδο: «Δεν είναι ο φορ που θα περάσει 3-4 αντιπάλους...». Άρα, πώς θα παίξει εξτρέμ, χωρίς να έχει την ντρίμπλα; Αναρωτήθηκα. Κι όμως τα πήγε περίφημα. Ίσως για πρώτη φορά τόσο φιλότιμος στο γήπεδο, βοηθούσε τον Λαγό (ήταν μία σχετική αμυντική παραφωνία σαν αριστερό μπακ) αμυντικά, κρατούσε μπάλα, συνέκλινε προς τη μεγάλη περιοχή. Εξαιρετικός, τακτικά. Το ίδιο και ο Κατίδης, αν και είναι φανερό πως θέλει βοήθειες μπροστά. Δεν είναι αυτή η θέση του να παίζει με πλάτη. Αυτό το παιδί, όμως, έχει πολύ ταλέντο αρκεί να δουλέψει σωστά... Όπως σπουδαίο ποδοσφαιρικό μυαλό είναι και ο Φούντας. Το γκολ του είναι εκπληκτικό και σαν σκέψη, αλλά και σαν ποδοσφαιρικά προσόντα που τα κατέθεσε σε μία φάση: δύναμη, ταχύτητα, τεχνική, αντίληψη. Το καπέλο βγαίνει και στον σούπερ, ειδικά στην επανάληψη, Κορδέρο. Παντού ήταν στο κέντρο. Πολύ μυαλό έχεις αυτός ο παίκτης...
Πολύ σημαντικοί λοιπόν αυτοί οι τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να έρθουν κι άλλοι. Μακάρι τα παιδιά να πάρουν τα πάνω τους και να κερδίσουν οπωσδήποτε τα επόμενα ματς. Πρέπει να γίνουν 2-3 σέρι νίκες να φύγει το πολύ άγχος. Το πρωτάθλημα τώρα όντως μπορεί να ξεκινήσει για την ΑΕΚ. Για να τελειώσει αυτή η χρονιά, που δεν αντέχεται. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως το μότο πως: μέσα όμως από τα μεγάλα δράματα και τις δύσκολες στιγμές, πάντα βγαίνει κάτι καλό... Μακάρι το καλό να έρθει σύντομα, γιατί χρόνος πολύς δεν υπάρχει.
ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε: έγινε ξεκάθαρο και σήμερα ότι κάτι συμβαίνει με την ΑΕΚ, με τους διαιτητές. Την θέλουν εκεί που είναι τώρα... Ο Βοσκάης έκανε... παπάδες στη Βέροια. Παπάδες! Γίνεται σκληρό φάουλ στο ξεκίνημα πάνω στον Φουρτάδο και δεν δίνει κάρτα στον παίκτη της Βέροιας. Και έπειτα τις βγάζει αβέρτα σε αυτούς της ΑΕΚ για το παραμικρό. Ήδη ο Φέτσης συμπλήρωσε τέσσερις. Χώρια τα φάουλ με το παραμικρό, γύρω γύρω από την περιοχή της ΑΕΚ. Η μάχη συνεχίζεται και θα γίνει πιο έντονη στην πορεία... Κρατάμε, πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ.
 
Αυτή η ρουφιάνα, η ψυχολογία...
Του Μάριου Τριβιζά, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Η ζημιά στη φετινή ΑΕΚ δεν έγινε στα ντέρμπι. Για μια ομάδα με τον φετινό στόχο της Ένωσης (όσο και αν δεν ταιριάζει στο μέγεθος και την ιστορία της) αυτές οι ήττες είναι... εντός προγράμματος. Το πλήγμα που την έφερε σε αυτή τη θέση ήταν τα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί. Το γεγονός ότι δεν νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, την Ξάνθη, τον Άρη, τον ΌΦΗ, τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα...
Παιχνίδια που, αν τα πάρεις ένα προς ένα, αν η ΑΕΚ δεν είχε την τύχη -όχι απλά να μην είναι μαζί της αλλά να βρίσκεται- απέναντι της, θα μπορούσε να τα έχει κερδίσει. Έχω γράψει πολλές φορές για αυτόν τον παράγοντα, τονίζοντας πόσο καθοριστικός είναι στο ποδόσφαιρο και είχα δεχθεί αρκετές αντίθετες απόψεις, που επικεντρώνονταν στην αξία αυτής της ομάδας. Σίγουρα το ρόστερ αυτής της ΑΕΚ απέχει πολύ από αυτό που ονειρευόμαστε. Δεδομένα δεν έχει την ποιότητα που απαιτεί η φανέλα. Αλλά επέμενα στον παράγοντα τύχη, τονίζοντας από την πρώτη στιγμή πόσο σημαντικό είναι γι' αυτή την ομάδα να βρει ένα δύο αποτελέσματα που θα την βοηθήσουν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, να χτίσει ψυχολογία. Στοιχεία που είναι το παν στο ποδόσφαιρο.
Χρειάστηκε ένα γρήγορο γκολ που -αν και η εκτέλεση του Κατίδη ήταν άψογη για να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο- είχε και δόση τύχης. Και μετά... Ο Φούντας έκανε το πλασέ της ζωής του από τα 40 μέτρα, ο Φέτσης έκανε αλλαγή παιχνιδιού με... ανάποδα φάλτσα, η ΑΕΚ έγινε... Μπαρτσελόνα στη φάση που κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Καφέ. Ακόμη και ο Σταματής ήρθε από τους... κομμένους για να κάνει γκολ τη μία φάση που του έκατσε.
Δεν κάναμε ξαφνικά μεταγραφή τον... Μέσι και τον Ρονάλντο για να δικαιολογείται ότι η ομάδα που δεν έκανε φάση ούτε με αίτηση, πέτυχε σε 90' όσα γκολ είχε βάλει σε 10 ματς. Απλά της έκατσε να την πάει το ματς και λύθηκαν τα πόδια. Αυτή η... ρουφιάνα η ψυχολογία κάνει θαύματα. Και τώρα που τη βρήκε η ΑΕΚ, δεν πρέπει να τη χάσει με τίποτα.
 
Τους βάζεις στο σακούλι και συνεχίζεις...
Tου Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Έλεγα πριν από το παιχνίδι της Βέροιας, ότι αυτό το ματς πας εκεί, το κερδίζεις και φεύγεις. Δεν πανηγυρίζεις σαν να πήρες το πρωτάθλημα... Όχι ότι θα «ποινικοποιήσουμε» τους πανηγυρισμούς (κάθε άλλο...), αλλά αυτό αφορά κυρίως το «εσωτερικό» της ΑΕΚ. Αρκετοί είναι (καλώς ή κακώς) παιδιά και άπειροι από τέτοια φανέλα και τέτοιες απαιτήσεις. Για αυτό θέλει συνέπεια, σοβαρότητα και συνέχεια.
Θα πω την αλήθεια ότι δεν μου άρεσε η διάταξη μπροστά, πριν την σέντρα. Ο σέντερ φορ σου αριστερά, ο επιθετικός μέσος φουνταριστός και δεξί εξτρέμ ένας χαφ. Η εξέλιξη του αγώνα μου έδειξε ότι ο Λίνεν είναι προπονητής. Έχει κάτι στο μυαλό του, το εφαρμόζει, το στηρίζει. Έτσι έκανε. Ο Κατίδης που δεν είναι φορ δεν κινούνταν στον χώρο του φουνταριστού, οι στόπερ ανέβαιναν για να το εκμεταλλευτούν και ο Φούντας, με τον Κατίδη και τον Γκερέιρο και τον Κατίδη το εκμεταλλεύτηκαν.
Ο Φουρτάδο χωρίς να φαίνεται έκανε πολύ δουλειά από εκεί. Ένα παιδί που δεν έχει δείξει πολλά, σήμερα στην Βέροια δούλεψε για την ΑΕΚ. Ο Λίνεν το κατάφερε και μπράβο του. Πάντως, αυτό που νομίζω έκανε την διαφορά και η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε ουσιαστικά στο 90λεπτο είναι η θέση του Κοντοέ, ο οποίος σε αυτή την ΑΕΚ από εδώ και πέρα «απαγορεύεται» να μην είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ. Συμπλήρωνε τον Κουτρουμπή, διόρθωνε λάθη με τις τοποθετήσεις του και έδειξε ότι λόγω σωματότυπου δίνει στην ΑΕΚ αυτό που έλειπε (ταχύτητα και οξυδέρκεια). Πάντως για τρίτο σερί ματς το δεξί μπακ (Βλάχος) είναι μέτριος σε όλα του και δίνει πολλά στημένα στον αντίπαλο.
Η ΑΕΚ κέρδισε, πήρε τους τρεις βαθμούς, αλλά η βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει να εφησυχάσει. Πάει για έξι πόντους με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα για να φύγει από τα χαμηλά... Δύο ματς «τελικοί» με τον κόσμο στο πλάι της. Όπως και σήμερα αυτοί οι 1.000 τρελοί δεν βλέπουν βαθμολογία, δεν κοιτάνε οικονομικά, δεν ξέρουν από Βιντιάδη και κάνουν πάρτι για την καψούρα τους. ΑΕΚ ξανά, μετά από πολύ καιρό σε όλα της...
Υ.Γ.: Η ΑΕΚ από τον Κατίδη έχει να κερδίσει πολλά. Αγωνιστικά τώρα, οικονομικά σε λίγα χρόνια...
Υ.Γ.1: Η Βασίλισσα το βιολί της σε χαμηλούς τόνους. Πέντε στα πέντε, φοβερή άμυνα ξανά, σοβαρή στην επίθεση και δίχως τον δημιουργό της στο παρκέ (Φαλέκα). Σπουδαία δουλειά από τον Ζιάγκο, σοβαρό πλάνο από την διοίκηση που έχουν κλείσει τους... διαδρόμους προς το εσωτερικό της ΑΕΚ στους κηφήνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002