Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς για την ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι μόνο με σωστή άμυνα θα συνεχιστούν οι επιτυχίες. Ο τεχνικός της Ένωσης μιλώντας στο novasports αναφέρθηκε στη δυναμική του Λεβαδειακού και στις ευκαιρίες που έδωσε σε Κοτσαρίδη - Σταματή.

Σαφώς πιο ήρεμος απ' ότι τις προηγούμενες εβδομάδες, ο προπονητής του δικεφάλου αναφέρθηκε στην επόμενη τετράδα αγώνων για την ομάδα του, στην οποία έχει μόλις 1 εκτός έδρας παιχνίδι.


"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Φυσικά είναι πιο δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό από άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Δε νομίζω ότι ήταν εύκολο να νικήσουμε για παράδειγμα στη Βέροια. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για 90 λεπτά. "Παλέψαμε", τρέξαμε,  αμυνθήκαμε και το ίδιο πρέπει να κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δε σκέφτομαι τα επόμενα 4 ματς, σκέφτομαι μόνο το επόμενο ματς, επειδή (ο Λεβαδειακός) βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από εμάς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα, αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι κι αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν¨, τόνισε ο κ. Λίνεν, ο οποίος εξήγησε ποιο είναι κατά τη γνώμη του το ...μυστικό της επιτυχίας:


"Το "κλειδί" για τις νίκες είναι πάντα η καλή άμυνα. Στα πρώτα λεπτά στη Βέροια δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, αλλά μετά από 5-10 λεπτά αρχίσαμε να αμυνόμαστε πολύ καλά. Οι γραμμές ήταν πολύ κοντά, ήμασταν επιθετικοί, είχαμε διπλή ζώνη άμυνας και αυτό ήταν το "κλειδί" του παιχνιδιού κι αυτό που θέλω να δω στο επόμενο παιχνίδι επειδή ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς. Νίκησε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Έχει τον Πόϊ, τον Ροτζέριο, τον Βασιλείου, τον Ναπολεόνι αν παίξει, τον Μίλιεβιτς στα δεξιά. Έχουν παίκτες με ταλέντο όπως ο Ζησόπουλος και ο Κόρμπος, οι οποίοι ...πατούν περιοχή, γι' αυτό πρέπει και πάλι να αμυνθούμε πολύ σωστά και μετά να δούμε πως θα δημιουργήσουμε".


Σε ότι αφορά στην απόφασή του να δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Κώστα Κοτσαρίδη, όσο και στον Ανδρέα Σταματή, ο κ. Λίνεν υποστήριξε χαρακτηριστικά:


"Δεν είναι μόνο αυτοί. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Δουλεύουμε σκληρά κάθε εβδομάδα και είμαι ικανοποιημένος που βλέπω τα νέα παιδιά να βελτιώνονται. Αν βελτιώνονται, αν δουλεύουν σκληρά θα τους δίνω ευκαιρίες. Αυτό έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και θα γίνει το ίδιο στα επόμενα ματς. Έχουμε τιμωρημένους παίκτες τις επόμενες εβδομάδες, όπως ο Κορδέρο με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον Πανθρακικό ο Βλάχος θα είναι εκτός και με τον Ατρόμητο ο Φέτσης θα είναι εκτός. Γι' αυτό χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, χρειαζόμαστε κι άλλους παίκτες, ώστε να τους αντικαταστήσουν. Γι' αυτούς είναι σημαντικό να δουλεύουν σκληρά, να παίρνουν λίγα λεπτά συμμετοχής για να αποκτούν εμπιστοσύνη και να δείξουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε έναν αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002