Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η πρώτη δοκιμή έγινε και μπαίνουμε σε ρυθμούς αγώνα. Ενός αγώνα καθοριστικού, ενός αγώνα που πρέπει να γίνει ντέρμπι, εμμονή, πόλεμος, με την καλή έννοια πάντα, και να έχει ένα μόνο απότέλεσμα. ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. Απλά είναι τα πράγματα. Ο Κουρέλας αριστερό μπακ είναι τεράστιο ρίσκο. Και το ότι ο Λίνεν παίρνει αυτό το ρίσκο ενώ έχει έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του σε αυτή την θέση δείχνει το πόσο δεν θέλει να ξαναβάλει πλάγιο μπακ τον Κοντοέ. Και έτσι ένα παιδί που κυρίως αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα από τότε που ήρθε ο Γερμανός, σε κάθε περίπτωση έχει μόνο ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στο πρώτο ματς του Λίνεν στην Τούμπα, αναμένεται να σηκώσει ένα τεράστιο βάρος σε ένα παιχνίδι που ΠΡΕΠΕΙ να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Οπως και να έχει.  Οπότε μπορεί να είναι μεγάλο το ρίσκο του Λίνεν και μεγάλη η ευθύνη του Κουρέλα όμως επειδή η ομάδα θα τα καταφέρει, μια και δεν γίνεται αλλιώς, και θα νικήσει και έτσι οι δύο θα πάρουν τα εύσημα. Και καμιά φορά δεν ξέρεις από κάτι τέτοιες εμπνεύσεις που κυρίως προέρχονται από μεγάλα προβλήματα και ελλείψεις λύσεων προκύπτουν μεγάλα κέρδη. Ο Κουρέλας είναι ένα παιδί που το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από πειθαρχεία και σίγουρα τις εντολές που θα πάρει θα τις τηρήσει. Το θέμα είναι να καταφέρει να σταθεί αμυντικά απέναντι σε μια ομάδα που το μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση.
@ Από εκεί και πέρα για να πω την αλήθεια θέλω να δω τον Γιάγκο στην ομάδα. Είναι έμπειρος και υπεύθυνος χωρίς βέβαια να είναι σπουδαίος αλλά σε αυτό το ρόστερ είναι παίκτης εντεκάδας. Και σε αυτό το παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε, και θα το πάρουμε, πιστεύω πως είναι απαραίτητος. Ακόμη και σαν αμυντικό χαφ που δεν είναι η βασική του θέση νομίζω πως ο Γιάγκο είναι ο κατάλληλος να μπει στην θέση του Φέτση που στο προηγούμενο παιχνίδι έδιξε μπουκωμένος και σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να τα βγάλει πέρα σε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια που στην ουσία είναι και τα πρώτα του επαγγελματικά. Θα τα δούμε όμως αυτά την Δευτέρα. Ετσι κι αλλιώς ο προπονητής είναι πάντα αυτός που βλέπει και ζει τους παίκτες και κάνει τις επιλογές του. Κι εμείς κρίνουμε αν πέτυχαν ή απέτυχαν. Βέβαια περιθώρια για αποτυχίες δεν υπάρχουν. Αυτή την Δευτέρα ότι γίνει πρέπει να... πετύχει. Η αποτυχία απλά δεν είναι επιλογή που λένε και σε κάτι σκληρά Αμερικάνικα έργα.
@ Ο Βιντιάδης προχωράει. Θεωρώ τελείως ασόβαρο το να κρίνεται μια επένδυση εκατομμυρίων σε μια τόσο μεγάλη ομάδα η οποία προετοιμάζεται τόσους μήνες από το αν η μπάλα θα πάει στα σώστα δίχτυα με τα Γιάννενα ή στην Κομοτηνή. Από τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ το μόνο που θα δεχόμουν σαν επιλογή θα ήταν όσους βαθμούς πίσω είναι από την γραμμή παραμονής τόσους τουλάχιστον να είναι πάνω όταν τελειώσει το πρώτο του πρωτάθλημα. Και όσο πιο δύσκολο κι αν έχει γίνει το έργο τόσο να του αρέσει επειδή θα γίνει ακόμη πιο κατανοητό το πόσο σημαντικός και ικανός είναι. Από εκεί και πέρα αν, χτύπα ξύλο, για οποιονδήποτε λόγο χαλάσει η δουλειά θα είναι για οποιονδήποτε άλλο λόγο.  Οχι για αυτόν. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Φτάσαμε στην τελική ευθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002