Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Για "γερμανικό νόμο" κάνει λόγο η εφημερίδα σήμερα, αναφερόμενη φυσικά στον Έβαλντ Λίνεν και "τη σιδηρά πειθαρχία που έχει επιβάλλει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ". Από εκεί και πέρα το GOAL τονίζει ότι έγινε "επαφή με την πλευρά του Μάντζιο, ανοιχτό το θέμα του Πετρόπουλου καθώς και του Κατσουράνη". Αναλυτικά επί του θέματος η εφημερίδα γράφει: "...Η πρώτη λύση που συζητούν στην ΑΕΚ λέγεται Βαγγέλης Μάντζιος. Ο παίκτης φεύγει από το Αζερμπαϊτζάν, υπάρχει εκτίμηση για τα αγωνιστικά προσόντα του και επιχειρείται προσέγγιση, ώστε να φανεί αν μπορεί να γίνει τώρα ό,τι δεν συνέβη το καλοκαίρι.
Ωστόσο, με δεδομένο πως τα οικονομικά της Ενωσης παραμένουν προβληματικά, ενδέχεται να φανεί πάλι χάσμα. Αλλωστε, υπάρχει πάντα και η προοπτική του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο διεθνής φορ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν τα έχει βρει με τους «πράσινους», ενώ αμφιταλαντεύεται και για την αγωνιστική παρουσία του. Υπάρχουν βέβαια και μύχιες σκέψεις για τον Γκέκα, αλλά είναι η πιο δύσκολη περίπτωση.
Βέβαια, οι μεταγραφές βρίσκονται σε συνάρτηση με την υπόθεση Κατσουράνη. Ο Λίνεν έχει παραδεχθεί δημόσια τη σημαντική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο 33χρονος χαφ, αλλά το θέμα είναι αν θα κριθεί πως η προτεραιότητα αφορά την απόκτηση μέσου και όχι φορ.
Το θέμα Κατσουράνη παραμένει ανοιχτό, αν και η τελική απόφαση φαίνεται πως θα ληφθεί από τον Λίνεν μετά το τέλος των σημαντικών αγώνων που έχει η ΑΕΚ τις επόμενες 15 μέρες. Σε ενδεχόμενο προτίμησης του Κατσουράνη, η λύση για την επίθεση θα έρθει με φορ κάτω των 24 ετών, όπως ο Στέλιος Βασιλείου".
SPORTDAY
Για τις συνεχείς επαφές της ΑΕΚ και της πλευράς Βιντιάδη με τους πιστωτές γράφει η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της τονίζει σχετικά: "... Στα Σπάτα προσπαθούν να επισπεύσουν όσο γίνεται τις επαφές με τους προμηθευτές, ώστε να τις ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν και να περάσουν.
Επίσης, το συντομότερο δυνατόν στο επόμενο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, το οποίο αφορά συζητήσεις με μάνατζερ στους οποίους συνολικά οφείλεται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Τα δύσκολα (τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές) οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές τα αφήνουν για το τέλος, έτσι ώστε να γνωρίζουν πώς έχουν πάει όλες οι υπόλοιπες επαφές και ξέρουν τι περιθώρια οικονομικής ευελιξίας έχουν.
Στόχος του Ανδρέα Δημητρέλου -που συνέχισε χθες σόλο τις επαφές λόγω υποχρεώσεων των Ηλία Βιντιάδη, Βίκτορα Παππά- είναι να τελειώνει το πρώτο ζήτημα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, ώστε την ερχόμενη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ατζέντηδες. Όταν τελειώσουν οι επαφές με όλους τους πιστωτές (προμηθευτές, μάνατζερ, παίκτες και ομάδες) θα ανοίξει ένα νέος γύρος συζητήσεων για να αποτυπωθούν τα λόγια σε χαρτί. Για τον πολύ απλό λόγο πως ουδείς μπορεί να δεσμευτεί πότε θα γίνει η αποπληρωμή των συμφωνηθέντων.
Οι συζητήσεις γίνονται με βάση την προοπτική αγοράς του 51% από τον Βιντιάδη και τους συνεργάτες του. Αν, όμως, στο τέλος οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές κάνουν πίσω ή έστω αν αποφασίσουν πως τους συμφέρει καλύτερα να αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών σταδιακά, οι συμφωνίες είτε ακυρώνονται είτε διαφοροποιούνται.
Πάντως, στην ΑΕΚ παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Βιντιάδη και των συνεργατών του. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές υποστηρίζουν πως επειδή τα χρήματα που απαιτούνται (και σκοπεύουν) να διαθέσουν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι πάνω από 10 εκατ. ευρώ, το ποσοστό που θα λάβουν μέσω της συμμετοχής τους σε αύξηση Μ.Κ. θα υπερβαίνει το 51%".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το πως έχουν οι μεταγραφικές σκέψεις της ΑΕΚ τονίζει η εφημερίδα: "Πρώτα ο Κατσουράνης, κι αν δεν τα βρει με την ΑΕΚ, τότε θα πάρει επιθετικό", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Ο Λίνεν έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση φορ, αλλά αν η Ένωση καταφέρει να συμφωνήσει με τον αρχηγό της Εθνικής δεν τίθεται θέμα επιλογής. Έγινε προσέγγιση από την ΑΕΚ στον Μάντζιο, δεδομένο το ενδιαφέρον και για τον Πετρόπουλο".
Επιπλέον λόγος γίνεται για την προκλητική κλήση σε απολογία της ΑΕΚ για τη "στάση των οπαδών της στη Βέροια", όπως και στον Ψωμιάδη που οδεύει για νέα αναβολή: "Για νέα αναβολή (έχει χαθεί το μέτρημα) πάει σήμερα η υπόθεση Ψωμιάδη".
LIVE SPORT
Tις προσπάθειες να τα βρει η ΑΕΚ με τους πιστωτές τονίζει η εφημερίδα: "Τελειώνουν με τα ψιλά, παίρνουν σειρά μάνατζερ και παίκτες. Προχωράει το... ψαλίδι με τους προμηθευτές", γράφει η LS. Λόγος γίνεται και για τον Ψωμιάδη: "Σπάει κάθε ρεκόρ: Προς 7η αναβολή η δίκη Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002