Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

O ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Σηκώνουν την ΑΕΚ" γράφει η εφημερίδα εξηγώντας ποιοι είναι οι παράγοντες που αρχίζουν και ανεβάζουν ψηλά την ομάδα: "Αρχικά ο ανεπανάληπτος λαός της ΑΕΚ. Όλη η Ελλάδα μιλάει με θαυμασμό για το μεγαλείο του Ενωσίτικου κόσμου και τη συγκλονιστική στήριξη που παρέχει φέτος στην αγαπημένη του ομάδα. Αυτός ο κόσμος σε κάνει πώς και πώς να περιμένεις το επόμενο παιχνίδι για να απολαύσεις τη μαγεία του. Επίσης οι ενωμένοι παίκτες. Δεν το έβαλαν κάτω μετά τη "σφαγή" στο ματς με τον Ολυμπιακό, πείσμωσαν, προετοιμάστηκαν όπως έπρεπε και με την επιβλητική νίκη στη Βέροια, απέδειξαν πόσο πολύ έχουν αδικήσει φέτος τους εαυτούς τους.
Ο κατάλληλος προπονητής. Ο μαχητής Λίνεν έχει κερδίσει παίκτες και κόσμο σε χρόνο - ρεκόρ, έχει γίνει ένα με τον δικέφαλο, δικαιώνεται για τις έως τώρα επιλογές του και η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας αποτελεί εγγύηση για το ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει όλα τα ματς σαν τελικούς".
Όσον αφορά τα διοικητικά η ΩΡΑ σημειώνει: "Θετικά μηνύματα από τους πιστωτές! Οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο μίλησαν χθες από τα Σπάτα για πολλές ώρες με πρώην πιστωτές της ΑΕΚ και απέσπασαν πολλά "ναι" στην πρόταση που τους έκαναν για άμεση εξόφληση εφόσον δεχτούν "κούρεμα" χρέους. Πέμπτη με Παρασκευή παίρνουν σειρά οι ποδοσφαιριστές".
SPORTDAY
Τις επιλογές του Λίνεν, με τους Κατίδη και Φουρτάδο σε επίθεση και άκρα αντίστοιχα, σημειώνει η εφημερίδα, έχοντας τίτλο: "Δεν έτυχε, πέτυχε! Το διπλό επιθετικό στοίχημα του Λίνεν με Κατίδη και Φουρτάδο που στέλνει τον Γερμανό στο... ταμείο". Σχετικά με τα διοικητικά η SD σημειώνει: "... Οι συνεχείς καθυστερήσεις είναι λογικό να σκορπούν ανησυχία στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο από πλευράς ΠΑΕ διατηρείται η αισιοδοξία για αίσιο τέλος στο σίριαλ κι εκλαμβάνουν ως απόδειξη σοβαρότητας και φερεγγυότητας του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του τον σχολαστικό τρόπο με τον οποίο κινούνται προτού αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.
Τι περιλαμβάνει το προσεχές διάστημα; Τη συνέχιση και ολοκλήρωση των επαφών με τους πιστωτές. Η αρχή έγινε με τους προμηθευτές, από τους οποίους ζητήθηκε «κούρεμα» των χρεών αλλά εξόφληση με μετρητά μέσα σε διάστημα 15 ημερών. Οι περισσότεροι έδειξαν κατανόηση, αλλά εξέφρασαν και τις αμφιβολίες τους καθώς η ΠΑΕ μέχρι τώρα δεν είχε τηρήσει τις δεσμεύσεις της, ελλείψει χρημάτων. Οι πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις, αυτές με προπονητές και παίκτες, θα αρχίσουν από Δευτέρα. Στόχος των υποψηφίων επενδυτών είναι να μειώσουν το χρέος προς... φυσικά πρόσωπα (γιατί η Εφορία με το άρθρο 44 και το Δημόσιο είναι μια άλλη ιστορία) κατά 2-2,5 εκατ. ευρώ".
GOAL
Ο Ταξιάρχης Φούντας αποτελεί το κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Να σε πουλήσουμε, να... πληρωθούμε", φέρεται να του είπαν οι συμπαίκτες του, σύμφωνα με το Goal, το οποίο προσθέτει: "...Ο «Τσάβι του Μεσολογγίου», όπως τον αποκαλούσαν στις ακαδημίες της ΑΕΚ, δεν είναι πια το αμούστακο αγόρι που ντεμπούταρε πέρυσι στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν και παραμένει ανήλικος, με τις όλο και πιο μεστές του εμφανίσεις επιβεβαιώνει διαρκώς πως αποτελεί τον πιο ταλαντούχο από τους πιτσιρικάδες της Ενωσης, πάνω στον οποίον μπορεί να στηριχθεί ο βασικός κορμός του συλλόγου.
Η απόλυτη δικαίωση του Τόνι Σαβέφκσι που τον είχε τσεκάρει στον Αχελώο Νεοχωρίου και επέμενε να γίνει η... αρπαγή του από τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2010, μόλις 14 χρόνια και 8 μήνες μετά τη γέννησή του, ο Φούντας εξελίχθηκε σε μήλον της Εριδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τότε να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους, αναλαμβάνοντας μόνο το σχολείο και τη στέγασή του. Η ΑΕΚ όμως κινήθηκε αστραπιαία, έκανε πρόταση για την απόκτησή του, του πρότεινε συμβόλαιο και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Και ο Φούντας σπεύδει σε κάθε ματς να δείχνει την εξέλιξή του.
Ειδικά μετά την καθιέρωσή του από τον Βαγγέλη Βλάχο στα άκρα της μεσαίας γραμμής -αρχικά αγωνιζόταν στον άξονα- δείχνει πως μπορεί με την ταχύτητα, τη διεισδυτικότητα και το ποδοσφαιρικό του θράσος να αφήσει ιστορία στην Ενωση και να δημιουργήσει καριέρα ανάλογη των «κιτρινόμαυρων» αστέρων που θαύμαζε μέχρι πρότινος από την τηλεόραση".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002