Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 24, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Έχοντας τίτλο "να φύγει από τον... πάτο", η εφημερίδα γράφει για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας την πρόθεση του Λίνεν να ξεκινήσει τον Θωμά Τσίτα στο αρχικό σχήμα.
Λόγος και μάλιστα έντονος γίνεται και για τα μεταγραφικά: "...Τα τρία δυνατά ονόματα Ελλήνων φορ που μπορούν να αποκτηθούν με το καθεστώς απαγορεύσεων που υπάρχει στην Ενωση βρίσκονται πλέον ξεκάθαρα σε πρώτο πλάνο: Μάντζιος, Γκέκας και Πετρόπουλος, δείχνουν να βρίσκονται σε μια... μάχη για τον έναν που θα καλύψει όλες τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.
Το "Goal" σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για τις σκέψεις του Λίνεν. Το θέμα, όμως, δεν αφορά μόνο τις επιθυμίες του Γερμανού, αλλά προκύπτει μέσω των οικονομικών δεδομένων της ομάδας. Θα μπορούσε να λεχθεί με σχετική βεβαιότητα πως αν τα οικονομικά δεδομένα το επέτρεπαν, η πρώτη επιλογή θα λεγόταν Φάνης Γκέκας. Η... ερωτική σχέση που έχει ο διεθνής φορ με τα δίχτυα, σε συνδυασμό με την ταχύτητα που τον διακρίνει, τον μετατρέπουν σε ιδανικό παίκτη για το στυλ που θα ήθελε να φορέσει στην ΑΕΚ ο Λίνεν. Ωστόσο, τα πράγματα για τον Γκέκα είναι δύσκολα. Το κασέ του αγγίζει τις 500.000 ευρώ τον χρόνο και είναι εκτός πραγματικότητας για την ΑΕΚ του σήμερα.
Αντίθετα, εξαιρετική άποψη υπάρχει για τις ικανότητες του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ και το κασέ του δείχνει πολύ πιο προσιτό για την Ενωση (250.000 ευρώ τον χρόνο). Ο παίκτης πιέζει για να μείνει ελεύθερος από το Αζερμπαϊτζάν και το φλερτ με την ΑΕΚ έχει αναθερμανθεί για τα καλά. Ισχυρή υποψηφιότητα θέτει και ο Αντώνης Πετρόπουλος, που είχε καταρχήν συμφωνία ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό αντί περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο. Πρέπει να σημειωθεί, όμως, πως αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ".
Επίσης αναφορά γίνεται στα ονόματα των Μητρόπουλου, Ντίνα και Καλτσά για άλλες θέσεις.
SPORTDAY
Τα αγωνιστικά κυριαρχούν στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ με την SportDay να γράφει: "Ποντάρει σε Τσίτα! Ο Λίνεν κρατά τη συνταγή της Βέροιας και δίνει φανέλα βασικού στον νεαρό φορ κόντρα στον Λεβαδειακό".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τα αγωνιστικά σχέδια του Λίνεν για το αποψινό παιχνίδι κυριαρχούν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: "ΑΕΚάρα στην... Τσίτα", γράφει κάνοντας το λογοπαίγνιο με τον φορ της ομάδας, η ΩΡΑ και προσθέτει: "Ο Λίνεν βλέπει Θωμά Τσίτα στη θέση του Φουρτάδο και η Ένωση μόνο νίκη σε έναν ακόμη αγώνα ζωής απόψε με τον επικίνδυνο Λεβαδειακό. Σούπερ τελικός και το σημερινό ματς. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ. Ασπίδα ο κόσμος για την ομάδα, που βαδίζει σε... τεντωμένο σχοινί λόγω των οικονομικών προβλημάτων".
Όσον αφορά τα μεταγραφικά η εφημερίδα σημειώνει τα ονόματα των Βασιλείου και Μητρόπουλου: "Ο φορ του Λεβαδειακού, που θα δούμε απόψε στο ΟΑΚΑ και ο μέσος του Παναιτωλικού, οι κύριες περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ για παίκτες κάτω των 24 τών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002