Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2012

ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!

GOAL
Η ανακοίνωση Βιντιάδη και το περιεχόμενό της αποτελεί κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, γράφοντας: "Βγήκε μπροστά, αλλά χωρίς δέσμευση. Ο Βιντιάδης έκανε επίσημα σαφές πως επιθυμία του είναι να μπει στην ΑΕΚ και το Goal αναλύει την ανακοίνωσή του". Έτσι λοιπόν η ανακοίνωση του Goal αναφέρει αναλυτικά: "Αναμφίβολα πάντως έγινε καθοριστικό βήμα. Ακόμα κι αν δεν είχε την έκταση που όλοι ανέμεναν, είναι μια σημαντική εξέλιξη έπειτα από μακρά περίοδο αναμονής. Θα πρέπει να επσημανθεί πάντως πως για να είναι κάποιος βέβαιος για την έκβαση του ενδιαφέροντος Βιντιάδη θα πρέπει να αναμένει το αποτέλεσμα των επαφών με πιστωτές για το κούρεμα που θα επιχειρηθεί.
Και είναι σαφές πως πρόκειται για διαδικασία που ακόμα και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις θα απαιτήσει κι άλλο χρόνο, τουλάχιστον ως τα τέλη του μήνα.
Σταχυολογώντας την ανακοίνωση, είναι ξεκάθαρο πως τα θετικά σημεία είναι τα εξής:
1. Για πρώτη φορά η πλευρά Βιντιάδη κάνει σαφές πως αποτελεί επιθυμία και δική του και των συνεργατών να μπει στην ΑΕΚ
2. Επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών, οι οποίες θα κορυφωθούν μέσω της διαδικασίας κουρέματος
3. Εκδίδει την ανακοίνωση μέσω της εταιρείας που θα μπει στην ΠΑΕ (H-SAP, HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD)
4. Μιλάει μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ.
Σε ό,τι αφορά τα ζητούμενα, αυτά εστιάζονται σε συγκεκριμένους τομείς, όπως:
* τι θα συμβεί αν δεν υπάρξουν θετικές απαντήσεις στο κούρεμα, όπως είχε συμβεί το 2004 με τον Νικολαΐδη. Τότε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είχε πει ότι, αν οι παίκτες δεν δέχονταν τις μειώσεις, δεν θα έμπαινε και μετά τις αρνήσεις ακολούθησαν τα τραγικά επεισόδια των Θρακομακεδόνων. Από την πλευρά Βιντιάδη δεν θεωρείται πως μπορεί να χαλάσει η διαδικασία και εστιάζει κυρίως σε κάποιες μεγάλες οφειλές προς παλιούς Ελληνες (και με μεγάλα ονόματα) παίκτες της ομάδας
* τι σημαίνει η αναφορά σε «παραμέτρους της προσφοράς» από τη στιγμή που δεν γίνεται αγοραπωλησία μετοχών, αλλά ο Βιντιάδης θα αποκτήσει την πλειοψηφία καταβάλλοντας 10,250 εκατ. ευρώ στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Από πηγές του ενδιαφερόμενου επενδυτή λεγόταν πως από το αποτέλεσμα του κουρέματος θα ξεκαθαριστεί πώς θα κατανεμηθούν τα χρήματα που θα μπουν στην ΠΑΕ
*ποιοι είναι οι συνεργάτες, οι οποίοι δεν κατονομάζονται. Κύκλοι του επενδυτή ανέφεραν πως εννοείται ο Κιθ Χάρις και δεν έχρηζε κάποιας νέας αναφοράς
* ποιος θα κάνει τις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα. Ο Βιντιάδης φέρεται πως θα είναι παρών στις διαπραγματεύσεις, μαζί με τον Δημητρέλο".
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα είναι για την εφημερίδα η ανακοίνωση Βιντιάδη: "Αγοράζουμε την ΑΕΚ", έχει ως κεντρικό τίτλο η LS και προσθέτει: "Αχτίδα φωτός για την Ένωση με την ανακοίνωση της απόφασης που πήραν η οικογένεια Βιντιάδη και οι συνεργάτες της. Ξεκινούν διαπραγματεύσεις με 75-80 πιστωτές της ΠΑΕ για "κούρεμα" των 7 εκατ. ευρώ".

SPORTDAY
Bιντιάδης συνέχεια και στην SportDay, η οποία με τη σειρά της γράφει: "Το θέλει και θα γίνει! Δεδομένη επιθυμία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Βιντιάδης που ανεβάζει τη διάθεση κόσμου και παικτών για το αυριανό ντέρμπι". Επιπλέον στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει: Στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία ότι το deal βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του και αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση του Έλληνα εφοπλιστή.
Δεν πρόκειται για ανάληψη μάνατζμεντ, αλλά για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών θα πρέπει να βάλει άμεσα στον «Δικέφαλο» ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.
Πλέον φαίνεται... φως στο τούνελ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταφέρει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Οι υποψήφιοι επενδυτές θα επιχειρήσουν να ρίξουν το συνολικό κόστος της εισόδου τους στην ΑΕΚ, με τις επαφές που θα έχουν από την ερχόμενη εβδομάδα και έχοντας ως «όπλο» τα χρήματα που θα διαθέσουν.
Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν 45-50 πιστωτές (δεν υπολογίζονται οι νυν υπάλληλοι της ΠΑΕ και τα χρέη προς το Δημόσιο) και το ποσό αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.
Στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρήματα που οφείλονται (πρόκειται για ποσά ύψους 30.000 ευρώ) και αυτή τη στιγμή τα περιθώρια για «ψαλίδι» είναι μικρά.
Ωστόσο, σε υποθέσεις όπως του Καφέ (του οφείλονται 450.000) ή του Γκερέιρο (για πέρυσι και φέτος έχει λαμβάνειν περίπου 1,1 εκατ. ευρώ) υπάρχουν σαφώς περισσότερα περιθώρια ευελιξίας. Στην Ένωση αισιοδοξούν ότι το «ψαλίδι» που μπορεί να γίνει στο συνολικό ποσό θα φτάσει το 20%.
Πάντως, ο Βιντιάδης αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο τις επόμενες μέρες για να έρθουν σε συνεννόηση για τις επαφές που θα γίνουν με τους πιστωτές. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ο Έλληνας εφοπλιστής στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με το σκεπτικό ότι θα μπει στην ΠΑΕ η πλευρά Βιντιάδη ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου, είναι αδύνατον οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές να έχουν τελειώσει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Για αυτό τον λόγο την Παρασκευή (16/11) θα γίνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να οριστεί Γενική Συνέλευση, στην οποία θα προκηρυχτεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτή μπορεί να οριστεί μετά από 22 ημέρες, οπότε οι οριστικές εξελίξεις τοποθετούνται το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Πάνω από 10 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ". Αυτός είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδα η οποία φυσικά και ασχολείται με τη χθεσινή ανακοίνωση Βιντιάδη και το περιεχόμενό της: "Επιτέλους καλά νέα για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο Βιντιάδης ξεκαθάρισε πως μπαίνει για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Ανακοίνωση ορόσημο για τις χαρμόσυνες εξελίξεις. Ξεκινάει από Δευτέρα ουσιαστικά η εποχή Βιντιάδη. Για πρώτη φορά αποκαλύπτει ο ίδιος την απόφασή του να μπει και αφήνει ανοικτές μόνο τις παραμέτρους για το μπάσιμο".
Αναφορά γίνεται και στα μεταγραφικά, με την ΩΡΑ να γράφει: "Φουλ για Κατσουράνη! Ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ ο διεθνής μέσος. Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του! Θέλουν και Μητρόπουλο που τα "σπάει" με Παναιτωλικό και φεύγει τον Γενάρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002