Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το είπε και το ανέλυσε κι ο Περικλής Βασιλάκης. Ηταν πέναλτι του Γκερέιρο. Δεν κάναμε ντόρο, δεν μιλήσαμε, δεν διαμαρτυρηθήκαμε καν. Από τον ίδιο τον παίκτη που του έγινε το πέναλτι μέχρι την διοίκηση(;), μέχρι εμάς τα ΜΜΕ που συμπαθούμε την ΑΕΚ. Γιατί έτσι έχουμε μάθει. Και καλά κάνουμε αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες φέτος μετράνε τόσο πολύ. Αν η ΑΕΚ στο διάστημα της συντριπτικής υπεροχής της, του καλύτερου φετινού αγωνιστικού της διαστήματος, έπαιρνε το πέναλτι που σύμφωνα με τον ειδικό ΗΤΑΝ τότε ακόμη σήμερα θα λέγαμε για το πόσο βελτιωμένη είναι η ΑΕΚ και το πόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει από τις περιπέτειες μετά από τις δύο σερί νίκες απέναντι σε ομάδες που ειδικά και μόνο για φέτος έχουν τον ίδιο στόχο.
@ Δεν θέλω να δίνω δικαιολογίες στην ομάδα ιδίως όταν είναι σε αυτή την βαθμολογική θέση γιατί το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι αυτοί οι παίκτες, που ξέρουμε τι επίπεδο ποδοσφαιρικό έχουν και τους στηρίζουμε με 1000, να πιστέψουν ότι έχουν εξασφαλισμένα άλλοθι. Την καθυστέρηση στις πληρωμές, τα μεγάλα χρέη σε 4-5 και την κόντρα διαιτησία. Οπως μετά την σφαγή του Σιδηρόπουλου η ομάδα έφυγε γρήγορα από την δικαιολογημένη διαμαρτυρία και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι έκανε ότι καλύτερο έχει κάνει φέτος έτσι πρέπει να γίνεται κάθε Κυριακή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και τις συνθήκες με τις οποίες ήρθε.
@ Από την άλλη πλευρά και παρότι έχουμε ανύπαρκτη διοίκηση που μοναδικός της στόχος είναι να παραδώσει την ομάδα, και προσωπικός στόχος κάποιων, για να μην κρυβόμαστε, να μείνουν και με την επόμενη κατάσταση, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ΑΝΟΙΚΤΑ. Δύο πράγματα έχουν γίνει πλέον ξεκάθαρα σε όποιον έχει έστω τον μέσο νου. Η ΑΕΚ πρέπει να συνηδητοποιήσει πως ο στόχος είναι να περάσει ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ και πως σε αυτό τον στόχο όχι μόνο δεν θα έχει αβάντα από πουθενά αλλά θα έχει ΠΟΛΕΜΟ. Σε μια χρονιά που το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από τον Αύγουστο και όπως είδαμε και χθες στον αγώνα του Πλατανιά το μόνο που κάνουν αυτοί που έχουν αλλώσει τα πάντα είναι πλάκα και επίδειξη δύναμης. Πλάκα και επίδειξη δύναμης.
@ Δεν θέλω να πιστέψω καν κάποιους ψιθύρους που αναφέρουν ότι κάποια μίκι μάους νομίζουν πως απέκτησαν ξαφνικά ισχυρούς φίλους και ποντάρουν εκεί για οποιαδήποτε βοήθεια. Ούτε για αστείο δεν μπορεί να το σκέφτονται κάποιοι πως θα βοηθηθεί η ΑΕΚ για οποιοδήποτε λόγο. Γιατί έχω ακούσει κάτι ηλίθια επιχειρήματα που λένε πως δεν θα αφήσουν την ΑΕΚ να πάθει την καταστροφή επειδή θα... υποβαθμιστεί το πρωτάθλημα. Σαφώς και θα υποβαθμιστεί, θα γελοιοποιηθεί το πρωτάθλημα. Αλλά οι τελευταίοι που ενδιαφέρονται για αυτό είναι σίγουρα αυτοί που το έχουν ήδη γελοιοποιήσει. Οι τελευταίοι! Αντίθετα θα είναι άλη μια πολλή ωραία, η καλύτερη, ΠΛΑΚΑ. Αυτοί που το πιστεύουν λοιπόν ας το ξεχάσουν. Αν μπορούν να κάνουν κάτι για τα λίγα παιχνίδια που θα είναι ακόμη υπεύθυνοι για την ΑΕΚ. Αν όχι, όπως φαίνεται, μην παραμυθιάζονται και, το κυριότερο, μην παραμυθιάζουν κι άλλους. Η ΑΕΚ για να πετύχει τον στόχο της πρέπει να είναι με το μαχαίρι στα δόντια. Οχι μόνο σε κάθε αγώνα αλλά σε κάθε προπόνηση. Σε κάθε λεπτό.
@ Και κάτι τελευταίο, εύχομαι, άσχετο. Για την αδιάψευστη ακόμη φημολογία για τον πιτσιρικά Φετφατζίδη που έχει βάλει ο ΟΣΦΠ στον πάγο και ψάχνει να τον δώσει δανεικό. Πιτσιρίκια έχουμε κι εμείς αλλά και τον... Ιμπαγάσα να έδιναν ένα πράγμα θα ήταν αυτή η συναλλαγή. Χειρότερο από υποβιβασμός! Ακόμη κι ο αγωνιστικός θάνατος έχει μια τιμή. Αυτό είναι το απόλυτο ρεζίλι. Ελπίζω να είναι κι αυτή η φήμη στα πλαίσια της πλάκας που κάνει ο γάτος όταν είναι από πάνω και... σκούζει, που έλεγε κι ο Ιωαννίδης. Και όχι στα πλαίσια των δημόσιων σχέσεων που νομίζουν ότι κάνουν κάτι νούμερα για το... καλό της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002