Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τα διοικητικά και φυσικά με το θέμα που... δεν προέκυψε χθες, με τον Βιντιάδη να μην κάνει πίσω, ασχολείται η εφημερίδα: "Ξεκάθαρη η αντίδραση της πλευράς Βιντιάδη, μετά τη φημολογία περί... απόσυρσης του ενδιαφέροντος. Επαφές μέχρι αργά το βράδυ με τους στενούς του συνεργάτες ο Δημήτρης Βιντιάδης. Έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης και της ανάγκης να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Συνεχώς σε επαφή και με το Λονδίνο, εκεί που βρισκεται και το κλειδί για τις οριστικές εξελίξεις".
SPORTDAY
Mε το θέμα Βιντιάδη ασχολείται και η SD η οποία τονίζει ότι "δεν αποσύρονται, αλλά... αργούν", για να προσθέσει στο ρεπορτάζ της: "Η πλευρά Βιντιάδη διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί απόσυρσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΑΕΚ και μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό αποτελούν οι πολύωρες επαφές που είχαν χθες στενοί του συνεργάτες με πιστωτές της ΠΑΕ. Ωστόσο ενώ η ανησυχία ότι θα κάνουν πίσω οι υποψήφιοι επενδυτές δεν έχει λόγο ύπαρξης, οι καθυστερήσεις προβληματίζουν τη διοίκηση της ομάδας που βλέπει τα χρέη να συσσωρεύονται, τη θηλιά να σφίγγει και την υπομονή να εξαντλείται.
Πάνε, πλέον, περίπου τρεισήμισι μήνες από τη μέρα που άρχισαν οι επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη και παρά τη δεδομένη πρόοδο που υπάρχει, η... κατάληξη στο σίριαλ ακόμη δεν έχει έρθει και τα ταμεία παραμένουν άδεια. Ασφαλώς άλλη λύση από την αναμονή και την υπομονή δεν υπάρχει για την ΑΕΚ, καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις θα μεταφραζόταν σε σενάριο καταστροφής.
Χθες οι Ανδρέας Δημητρέλος, Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς ολοκλήρωσαν τις επαφές με τους προμηθευτές και καθόρισαν τη στρατηγική στις επαφές που θα κάνουν τις επόμενες μέρες με τους μάνατζερ, ένα κεφάλαιο που θέλουν να έχουν κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από την επόμενη θα περάσουν στα δύσκολα, ήτοι τις συζητήσεις με τους παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεγάλα συμβόλαια όπως οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καφές, αλλά και παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Προτεραιότητα είναι η διευθέτηση της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Σάχα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών αν η υπόθεση τελεσιδικήσει στις 4 Δεκεμβρίου και δεν υπάρξει άλλος συμβιβασμός με την πλευρά του Αργεντινού γκολκίπερ. Αντίστοιχος κίνδυνος υπάρχει και με τον Κριστιάν Νασούτι, ενώ προσφυγή έχουν επίσης καταθέσει Αργυρίου, Βάργκας και Γκέντσογλου".
GOAL
Aντίθετα η εφημερίδα Goal γράφει κυρίως για τις αδικίες που έχει υποστεί ως τώρα η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα από τη διαιτησία: " Η διαφορά της φετινής σεζόν είναι πως τα διαιτητικά σφάλματα εναντίον της ΑΕΚ έρχονται να προστεθούν στην κατάσταση ανέχειας που βιώνει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάρχουν επτά αναμετρήσεις από τις 12 που έχουν διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, στο τέλος των οποίων η ΑΕΚ έφυγε με πολλά παράπονα από το γήπεδο. Διαιτητικές αβλεψίες και αποφάσεις που της στοίχισαν βαθμούς, ιδιαίτερα πολύτιμους για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνει η Ενωση να απαγκιστρωθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οταν σε περισσότερα από τα μισά από τα παιχνίδια της περιόδου υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών, γίνεται αντιληπτό πως η άποψη που εκφράζουν στην ΑΕΚ δεν απέχει από την πραγματικότητα. Στα Σπάτα συζητούν πως η ομάδα γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε διαιτητή, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως μπορεί να κάνει το... κομμάτι του, δίχως να υποστεί συνέπειες.
Μπορεί να δείξει πως δεν καταλαβαίνει από ονόματα, απέναντι σε έναν σύλλογο που μόνο κατά κόσμο παραμένει μεγάλος. Απέναντι σε μια διοίκηση που δεν έχει το ειδικό βάρος και καλείται να λύσει ζωτικότερα ζητήματα, δίχως παίκτες που να σέβονται, ξέρουν καλά πως δεν πρόκειται να έχουν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Το πολύ πολύ να πάει κάποιος στην ΚΕΔ για να διαμαρτυρηθεί και εκεί τελειώνουν όλα".
LIVE SPORT
Η LS με τη σειρά της τονίζει τις 100 μέρες του Βιντιάδη, κάνοντας μία αναδρομή για όσα έχουν γίνει ως τώρα σε αυτή την ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002