Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...

Δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών" αναφέρει τις αρκετές οφειλές που καίνε την ΑΕΚ και ειδικά εκείνες των Καφέ, Λυμπερόπουλου, Δέλλα, Γκερέιρο, οι οποίες από μόνες τους αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά το δημοσίευμα τονίζει:
 
"Οι περιπτώσεις του Παντελή Καφέ, του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Τραϊανού Δέλλα... και του Ρότζερ Γκερέιρο είναι αυτές που «καίνε» αυτή τη στιγμή τον Δημήτρη Βιντιάδη. Οι συνολικές οφειλές στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ, κι από αυτά, τα μισά σχεδόν οφείλονται στον Γκερέιρο, ο οποίος είναι το μεγάλο «αγκάθι» εδώ και πολύ καιρό για την ΑΕΚ.

Μαζί με το φετινό του συμβόλαιο, ο Βραζιλιάνος από την Πολωνία θα έπρεπε να έχει πάρει από την ΑΕΚ ένα ποσό ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ!


Εχει συμφωνήσει με τη διοίκηση Δημητρέλου να αναπροσαρμόσει τις αποδοχές του κάτω από τις 200 χιλιάδες τον χρόνο, με την προϋπόθεση, όμως, πως θα εισπράξει ένα ποσό γύρω στα 700 χιλιάρικα από τα οφειλόμενα. Τα μισά περίπου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις.


Παρ' όλα αυτά, είναι σίγουρο πως θα κληθεί από την πλευρά Βιντιάδη να συζητήσει ξανά.


* Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε πρόσφατα περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, που αντιστοιχούσαν στο μπόνους της ΑΕΚ από την UEFA, για τη συμμετοχή του στο Euro. Του οφείλονται άλλα τόσα, συν 25 χιλιάδες ακόμη.


* Στον Τραϊανό Δέλλα η ΑΕΚ χρωστάει περίπου 250 χιλιάδες ευρώ επίσης.


Η πλευρά Βιντιάδη, στις επαφές της με τους δύο πρώην διεθνείς, θα παίξει φυσικά το χαρτί της μελλοντικής τους σχέσης με την ομάδα. Μην ξεχνάμε πως ο «Λύμπε» έχει γίνει μάνατζερ, ενώ ο Δέλλας ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο σαν προπονητής.


Πάμε παρακάτω:


* Παντελής Καφές. Ο ποδοσφαιριστής, της Βέροιας πλέον, έχει να παίρνει από την ΠΑΕ, ένα ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο. Για την ακρίβεια 480 χιλιάδες ευρώ. Ο στόχος του Βιντιάδη, είναι να «καθαρίσει» το θέμα, με όχι περισσότερα από 300 χιλιάρικα.


* «Καυτή» είναι και η περίπτωση Μανόλο Χιμένεθ, μόνο που εδώ δεν είναι εύκολο να πειστεί να μπει σε διαπραγμάτευση. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε λύσει το συμβόλαιο του με τη συμφωνία να πάρει σε δόσεις το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ περίπου.


Αυτό αντιστοιχούσε στο μισό του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για την περίοδο 2011-2012. Από αυτά τα χρήματα, ο Χιμένεθ δεν έχει πάρει περισσότερα από 150 χιλιάρικα. Και με δεδομένο πως δικαιολογημένα θεωρεί ότι διευκόλυνε ήδη αρκετά την πρώην ομάδα του, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πειστεί καν να κάνει νέα κουβέντα.


Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως, όσον αφορά οφειλές προς άλλες ομάδες, δεν υπάρχει καμία που να της χρωστάει περισσότερα από 60 χιλιάδες ευρώ. Τόσα έχει να λαβαίνει η ισλανδική Μπρέινταμπλικ για τον Ελφαρ Χέλγκασον. Επίσης, με τον Πανιώνιο για τον Μάκο, έχουν «καθαρίσει» από πέρσι με προσωπικές επιταγές του Πέτρου Παππά.


Πρέπει επίσης να αναφερθούμε στο χρέος των περίπου 250 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει προς το ΟΑΚΑ και το οποίο η πλευρά Βιντιάδη θα ήθελε να αποφύγει, μπαίνοντας σε μια συζήτηση με τη διοίκηση του Σταδίου και την πολιτεία, για αναπροσαρμογή της συμφωνίας με μακρόπνοο χαρακτήρα.


Ενα ποσό που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ αφορά οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τρίτους, εκτός πρώην και νυν ποδοσφαιριστών, προπονητών, μάνατζερ ή ομάδων.


Εδώ συγκαταλέγονται διάφοροι προμηθευτές, το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζεται η ΑΕΚ, εταιρείες τροφοδοσίας κ.λπ. Σ' αυτή την κατηγορία, με μια δυο εξαιρέσεις που κινούνται σε υψηλά επίπεδα, δηλαδή μεταξύ 200 και 300 χιλ. ευρώ, υπάρχουν πολλές μικρές οφειλές σε αντίστοιχα πολλούς πιστωτές.


Η ΑΕΚ έχει μια πολύ σημαντική οφειλή και προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, την ΕΠΟ. Μιλάμε για επταψήφιο νούμερο... Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών. Είναι δύσκολο να ευνοηθεί η ΑΕΚ, τη στιγμή που στην ίδια θέση βρίσκονται και αρκετές άλλες ομάδες.


Το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, για να τακτοποιήσει το χρέος. Και λέμε κι άλλο, γιατί ήδη έχει βοηθηθεί πολύ σε αυτό από την Ομοσπονδία. Βέβαια, την ίδια τακτική ακολουθεί η διοίκηση της ΕΠΟ και με άλλες ομάδες...


Επειδή ο κύκλος των ατζέντηδων με τους οποίους έχει συνεργαστεί η ΠΑΕ ΑΕΚ για μεταγραφές την τελευταία τριετία δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, ευελπιστούν πως εκεί δεν θα έχουν πρόβλημα για νέες συμφωνίες.


Ποντάρουν και στο ότι, με την είσοδο του Βιντιάδη, οι μάνατζερ θα θέλουν να έχουν και πάλι πρόσβαση στην ομάδα, οπότε λογικά θα αποφύγουν τις κόντρες. Λίγο κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ είναι αυτή τη στιγμή η συνολική οφειλή προς μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002