Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 24, 2012

ΜΕΤΕΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ..

Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η πραγματική διάσταση του θέματος είναι ότι με τα τωρινά δεδομένα η Ένωση δεν μπορεί ελπίζει σε μεταγραφική ενίσχυση και ότι κινήσεις θα γίνουν μόνο αν ολοκληρωθεί το deal με τους Βιντιάδη-Χάρης και μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Σε αυτή την περίπτωση, η ΑΕΚ θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν (Έλληνα) έμπειρο ποδοσφαιριστή και όσους (πάλι Έλληνες) παίκτες... αντέχει η τσέπη της κάτω των 24 ετών.
Με δεδομένο ότι η κατάσταση είναι ρευστή, ο Έβαλντ Λίνεν δεν έχει καταστρώσει κάποιο συγκεκριμένο μεταγραφικό πλάνο μέχρι στιγμής και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει τους τόνους της μεταγραφολογίας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει σκέψεις, προκειμένου να είναι... έτοιμος, αν προκύψουν οι συνθήκες για την ενίσχυση της Ένωσης. Και λόγω της απαγόρευσης, αυτές οι σκέψεις κινούνται σε δύο άξονες.
Ο πρώτος αφορά έμπειρους παίκτες (για τη μια «ελεύθερη» μεταγραφή) και ο δεύτερος νεαρούς έλληνες ποδοσφαιριστές. Όλα δείχνουν ότι τον τελικό σχεδιασμό της ΑΕΚ σε αυτή την περίπτωση θα κρίνει η μεταγραφή του «έμπειρου». Αν αυτός αποκτηθεί για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα αναζητηθούν λύσεις νεαρών για τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Αν ο «έμπειρος» είναι επιθετικός, η ΑΕΚ θα... κυνηγήσει νεαρούς για τα άκρα και την άξονα.
Για τη λίστα των... έμπειρων είναι σαφές ότι προτεραιότητα αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μπορεί να προσφέρει πολλά με την παρουσία του και φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση, αν αλλάξει η ιδιοκτησία και δημιουργηθούν καλές συνθήκες στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, δύο άλλες λύσεις που υπάρχουν είναι αυτές του Αντώνη Πετρόπουλου, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και του Φάνη Γκέκα.
Σε ότι αφορά την κατηγορία των νεαρών, υπάρχουν έξι παίκτες που ο Λίνεν έχει εκφραστεί με θετικά λόγια γι' αυτούς στους συνεργάτες του. Για την επίθεση, έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί ο δανεισμός του Απόστολου Βέλλιου από την Έβερτον, ενώ υπάρχει και η λύση του Στέλιου Βασιλείου από τον Λεβαδειακό. Για τα άκρα, ένας ποδοσφαιριστής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ένωσης είναι ο Κενάν Μπαργκάν, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας, που γεννήθηκε στην Ξάνθη και διαθέτει ελληνική ταυτότητα.
Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, οι τρεις λύσεις που μπορεί να απασχολήσουν την ΑΕΚ, αν τον Γενάρη έχει χρήματα για μεταγραφές, είναι ο Παύλος Μητρόπουλος του Παναιτωλικού, τον οποίο είχε επιχειρήσει η Ένωση να αποκτήσει και το καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε ελλείψει χρημάτων, καθώς και δύο παίκτες της Ξάνθης: Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι όλα αυτά θα μείνουν... σκέψεις, αν η ΑΕΚ δεν αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε να μπουν λεφτά στα ταμεία της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002