Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

ΜΠΑΙΝΟΥΝ AN ΣΩΘΟΥΜΕ !!


Mε μια δήλωση βόμβα στην εφημερίδα Live Sport ο Αντρέας Δημητρέλος αλλάζει το σκηνικό και φέρνει τους οπαδούς της ΑΕΚ στα όρια της... απελπισίας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε πως «χωρίς νίκες της ΑΕΚ τελειώνει ο Βιντιάδης» εκτιμώντας πως το ντιλ δεν θα γίνει αν η ΑΕΚ παραμείνει σε τροχιά υποβιβασμού. Η δήλωση είναι εκτός τόπου και χρόνου ούτως ή άλλως αφού η ΑΕΚ θα παραμείνει σε τροχιά υποβιβασμού ακόμη κι αν κάνει τρεις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να τελειώσει ο πρώτος γύρος όμως σε κάθε περίπτωση αλλάζει τα δεδομένα. Και λέμε αλλάζει γιατί ακόμη και χθες το απόγευμα από το περιβάλλον του Βιντιάδη, χωρίς όμως καμία επώνυμη τοποθέτηση όπως συνέβει με τον Δημητρέλο, διέρρεε το φυσιολογικό, ότι δηλαδή δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα 2-3 παιχνιδιών για το αν θα γίνει το ντιλ με την ΑΕΚ.
Με τις δηλώσεις Δημητρέλου που είναι καθημερινός συνομιλητής του Βιντιάδη όμως το σκηνικό αλλάζει. Οι Βιντιάδης και Χάρις δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαροί αν παίρνουν αποφάσεις με τον τρόπο αυτό. Αν η επένδυση 10 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ με υποτιθέμενο πλάνο made in England κρίνεται με το αποτέλεσμα 2-3 αγώνων ή αν ολόκληροι επενδυτές που θα μπουν υποτίθεται με εκατομμύρια στην ΠΑΕ δεν μπορούν να καλύψουν μια απόσταση ακόμη και 3-5 βαθμών τότε κακώς μας ταλαιπωρούν τόσο καιρό αφού δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΚ.
Βέβαια διαζύγιο με την σοβαρότητα έχει πάρει και ο Δημητρέλος που συνόδευσε την δήλωση τους με την εκπληκτική ατάκα « ο Βιντιάδης ξεκίνησε για να πάρει την ΑΕΚ της Ευρώπης και όχι της Β Εθνικής». Δύο τεράστιες γελοιότητες σε μία φράση. Το πρώτο πως τον Αύγουστο ο Δημητρέλος πίστευε πως η ομάδα πήγαινε για Ευρώπη, παρότι στις ίδιες δηλώσεις ισχυρίζεται πως για όλα φταίει ο αγωνιστικός σχεδιασμός, και το δεύτερο πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτηρίζει από την 12η αγωνιστική  την ομάδα «Η ΑΕΚ της Β Εθνικής»! Εκτός από αυτό βέβαια ο Δημητρέλος με τις δηλώσεις που έκρινε απαραίτητο να κάνει φόρτωσε τις πλάτες παικτών που αδινατούν να σηκώσουν το ήδη υπάρχον βάρος με άλλα 1000 κιλά. Πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν από τα πιο επίσημα χείλη πως στα επόμενα ματς δεν παίζουν μόνο για την νίκη και την βαθμολογική ανάκαμψη αλλά και για το... μέλλον της ΑΕΚ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους φόρτωσε στις πλάτες την επιβίωση της ομάδας λέγοντας πως χωρίς νίκες στα επόμενα ματς χάνεται η μοναδική προοπτική σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αφού αν δεν τα καταφέρουν θα φύγουν οι... επενδυτές. Και βέβαια ο αφελής Δημητρέλος έστειλε μήνυμα σε όποιον θέλει να παραμείνει η ΑΕΚ σε αυτά και χειρότερα χάλια να φροντίσει ώστε τα παιχνίδια που έρχονται να γίνουν ακόμη... δυσκολότερα. Οπως έχει αποδειχτεί ιδίως φέτος κάποιοι ακόμη και για πλάκα μπορούν να το κάνουν αυτό. Πόσο περισσότερο για να στείλουν έναν διαχρονικό ανταγωνιστή τους ακόμη πιο χαμηλά.
Τέλος το πιο σημαντικό θα ήταν μια επίσημη αντίδραση της πλευράς Βιντιάδη σε αυτές τις δηλώσεις Δημητρέλου πράγμα που όμως δύσκολα θα συμβεί εκτός αν έχει επέλθει ένα είδος ρήξης με τον Δημητρέλο το οποίο δεν έχει κανείς αντιληφθεί. Ισως και από την πλευρά του Ελληνα εφοπλιστή να θεωρείται η δήλωση Δημητρέλου μια πραγματικά βολική δικαιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002