Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Το θέμα Βιντιάδη και οι επαφές που ξεκινά με τους πιστωτές αποτελεί κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Έως το τέλος της εβδομάδας ο υποψήφιος επενδυτής θα μιλήσει με πιστωτές της ΑΕΚ. Χθες πήρε τα στοιχεία για τις οφειλές προς τους παίκτες και μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσει τις προτάσεις του για το "κούρεμα", γράφει το GOAL και πιο αναλυτικά τονίζει: "Στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Βιντιάδη στο Μαρούσι συναντήθηκαν ο υποψήφιος επενδυτής (και το οικονομικό επιτελείο του) με τους Δημητρέλο και Βαλασσόπουλο. Επί τρεις ώρες συζήτησαν εκτενώς το πλάνο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές και ήδη ετοιμάζονται οι προτάσεις. Οι παράγοντες της ΠΑΕ προσκόμισαν τα στοιχεία ώστε να ταυτοποιηθούν τα ποσά (με όσα έδωσαν στον Βιντιάδη οι ορκωτοί λογιστές) μέσα στο διήμερο και από την Πέμπτη να ξεκινήσει η κατάθεση προτάσεων «κουρέματος».
Προτεραιότητα για την ΑΕΚ έχουν οι περιπτώσεις των παικτών για τους οποίους έχουν υπάρξει δικαστικές υποθέσεις. Οι Βάργκας, Νασούτι και Σάχα θα είναι στην πρώτη σειρά. Ξεχωριστή μέριμνα θα υπάρξει και για τους νυν παίκτες της Ενωσης.
Οι διοικητικοί υπεύθυνοι επανέλαβαν στον Βιντιάδη πως θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα και ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας έδειξε να κατανοεί. Τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές θα πραγματοποιήσει η πεντάδα που θα συνθέτουν οι Δημητρέλος, Βαλασσόπουλος, Βιντιάδης και οι συνεργάτες του Ηλίας Βιντιάδης (ξάδελφος του υποψήφιου ιδιοκτήτη, οικονομολόγος με εξειδίκευση στα ναυτιλικά) και Βίκτωρ Παππάς (νομικός, γιος του αείμνηστου Τάκη Παππά)".
SPORTDAY "Βάζουν τάξη", γράφει η SD και αναφέρεται στις προσπάθειες των Βιντιάδη και των συνεργατών του να προχωρήσουν σε "κούρεμα" με τους πιστωτές. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει: "...Προτεραιότητα πήραν τα... φυσικά πρόσωπα, καθώς έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες και τους προπονητές στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα.
Αφενός μεν για να τους ζητηθεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς το θέμα αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς οδεύει προς θετική κατάληξη, αφετέρου δε για να διερευνηθούν οι προθέσεις τους για ενδεχόμενο «κούρεμα» των χρεών. Κι αν για το πρώτο ζήτημα έδειξαν διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους, δεν είναι το ίδιο θετικά τα μηνύματα για μείωση των οφειλομένων παρά μόνο για νέο διακανονισμό.
Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των συνολικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ. Ήδη χθες υπήρξε μία τρίωρη συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του Δημήτρη Βιντιάδη παρουσία συνεργατών του τελευταίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες στις επόμενες 2-3 μέρες. Για όλα τα αποτελέσματα των επαφών ενημερώνεται μέχρι... κεραίας ο Κιθ Χάρις στο Λονδίνο και οι υπόλοιποι άνθρωποι που εμπλέκονται στο εγχείρημα".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Αφιέρωμα στα "κατορθώματα" των διαιτητών όταν η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, όπου όλως... τυχαίος είναι υπέρ των ερυθρολεύκων κάνει η εφημερίδα: "Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός...", έχει κεντρικό τίτλο και σημειώνει: "Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Τι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του ένας ενήλικας 18 ετών; Την ΑΕΚ να κερδίζει πέναλτι στην έδρα της, εις βάρος του Ολυμπιακού. Τελευταίος παίκτης που είχε εκτελέσει πέναλτι στους Πειραιώτες ήταν ο Σαραβάκος!". Μάλιστα, η εφημερίδα γράφει και προς την ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ξυπνήστε, έστω και τώρα. Την Κυριακή η ΑΕΚ παίζει νέο τελικό στην Βέροια, της οποία ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος είναι προσωπικός φίλος του προέδρου της ΚΕΔ που προέρχεται άλλως από την ΕΠΣ Ημαθίας".
Στο θέμα Βιντιάδη η ΩΡΑ γράφει: "Προχωρούν στις διαπραγματεύσεις. Ο Βιντιάδης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν χθες με τον Δημητρέλο και τον Βαλασσόπουλο και κατέστρωσαν πλάνο των προτάσεων που θα κάνουν από αύριο στους πιστωτές. Πρώτοι στη λίστα οι Νασούτι, Σάχα και Βάργκας. Αυτό είναι το τελευταίο βήμα πριν την οριστική αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό".
LIVE SPORT
Για "αργά βήματα για το deal", κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία προσθέτει: "Σύσκεψη Βιντιάδη - Δημητρέλου για το κούρεμα 8,8 εκατ. ευρώ. "Θα απαιτηθούν 1-3 εβδομάδες", δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002