Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Για τον στόχο του Δημήτρη Βιντιάδη στις συζητήσεις με τους πιστωτές έχει ως βασικό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα, γράφοντας χαρακτηριστικά: "...Ο νεαρός εφοπλιστής δεν προτίθεται να ζητήσει οριζόντια μείωση των χρεών, αντιλαμβανόμενος πως καθεμία περίπτωση πιστωτή είναι ξεχωριστή. Υπάρχουν δηλαδή φυσικά πρόσωπα στα οποία οφείλονται μικρά ποσά και ενδεχομένως να μην τους ζητηθεί καν μείωση, όπως επίσης και περιπτώσεις παικτών που έχουν ήδη αποδεχθεί διακανονισμούς και δύσκολα θα συναινέσουν σε νέα διαπραγμάτευση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στην Ενωση ανησυχούν ιδιαίτερα για την αντίδραση πρωτοκλασάτων Ελλήνων που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, όπως και ξένων παικτών που πλέον δεν έχουν καμία συναισθηματική εμπλοκή με τον σύλλογο.
Ανεξάρτητα πάντως από την πολιτική που θα ακολουθηθεί για κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως η προσπάθειά τους θα στεφθεί από επιτυχία και πως τα συνολικά 130 (το νούμερο αυτό προκύπτει από το γεγονός πως κάποιοι μάνατζερ εκπροσωπούν παραπάνω από έναν παίκτη στους οποίους υπάρχουν οφειλές) ανοιχτά μέτωπα θα κλείσουν και η μετάβαση στη νέα εποχή θα γίνει πιο ομαλά.
Πάντως, χθες δεν υπήρξε κάποια συνάντηση μεταξύ Βιντιάδη και ΠΑΕ, καθώς ο νεαρός εφοπλιστής είναι κλινήρης με το επόμενο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών να ορίζεται όταν αισθανθεί καλύτερα. Οπως και να έχει οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, υπολογίζοντας να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές από την προσεχή εβδομάδα, σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες".
Επιπλέον η εφημερίδα σημειώνει ότι οι παίκτες είναι (ξανά) στα όριά τους καθώς σήμερα είναι η ημέρα που ο Ανδρέας Δημητρέλος τους είχε εξηγήσει ότι θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη Βιντιάδη, αλλά και τα λεφτά τους. Και όπως βλέπουν η παράταση συνεχίζεται...
SPORTDAY
Πάνω στην ομιλία του Έβαλντ Λίνεν "πατάει" η εφημερίδα για το κεντρικό σημερινό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ο Λίνεν για να αποφορτίσει τους παίκτες του αλλά και να τους διατηρήσει ταυτόχρονα σε εγρήγορση επισήμανε ότι τα δύσκολα αρχίζουν τώρα για την «Ένωση». Γιατί αν για τη μη συγκομιδή βαθμών απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό λίγοι μπορούν να κατηγορήσουν την ομάδα, δεν θα συμβεί το ίδιο αν η ανομβρία συνεχιστεί τώρα που οι αντίπαλοι είναι πιο βατοί.
«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε. Να κάνουμε μία νέα αρχή στη Βέροια», τόνισε στους παίκτες του ο Γερμανός τεχνικός". Συν τοις άλλοις η εφημερίδα τονίζει: "Μία αδιαθεσία του Δημήτρη Βιντιάδη ακύρωσε την προγραμματισμένη για χθες, Τετάρτη, νέα συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Αυτή θα γίνει σήμερα και θα αφορά ξανά τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Στόχος του υποψήφιου επενδυτή είναι να αρχίσει άμεσα τις επαφές για διακανονισμό των οφειλομένων με τους πολλούς πιστωτές δίνοντας τον πρώτο λόγο στις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει και δημιουργούν κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Στις προθέσεις του εφοπλιστή είναι να προτείνει «ψαλίδισμα» στους πιστωτές ελπίζοντας να μειώσει το συνολικό ύψος των χρεών της ΠΑΕ.
Στο μεταξύ, έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης για την κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας, αλλά και για τα όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας περί επεισοδίων εκτός ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ «τρέμουν» στο ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, τη στιγμή που μετά τη Βέροια ακολουθούν δύο ματς-φωτιά στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "διπλό σκάνδαλο" κάνει λόγο η εφημερίδα εξηγώντας: "Χτυπήματα την ίδια μέρα στην ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη και την ελληνική αστυνομία. Κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τη λάιτ ανακοίνωση διαμαρτυρίας και επιβαρυντική έκθεση της Αστυνομίας για επεισόδια εκτός γηπέδου, τα οποία κανένας δεν πήρε χαμπάρι ότι ήταν "εκτεταμένα". Την έστησαν στον τοίχο με τον Σιδηρόπουλο, τώρα μεθοδεύουν να την εξοντώσουν με τιμωρία έδρας, ενώ έχει δύο συνεχόμενα ματς - τελικούς στο ΟΑΚΑ μετά τη Βέροια", γράφει η ΩΡΑ η οποία για τον Βιντιάδη τονίζει ότι σήμερα ξεκινάνε οι συζητήσεις με τους πιστωτές"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002