Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Μήνυμα στον Δημήτρη Βιντιάδη στέλνει επί της ουσίας η εφημερίδα γράφοντας: "Από όλα τα μέρη της γης, όπου υπάρχουν Ενωσίτες, το μήνυμά τους προς τον Βιντιάδη είναι ένα και ξεκάθαρο: Μπες και μην φοβάσαι τίποτα, θα είμαστε δίπλα σου! Η ΑΕΚ θα σωθεί και θα μεγαλουργήσει, το μόνο που περιμένουν όλοι οι πιστοί οπαδοί της είναι να αλλάξει επιτέλους χέρια η ομάδα". Επίσης, η ΩΡΑ ασκεί κριτική στη νυν διοίκηση: "Έχετε ευθύνες, αναλάβετέ τις. Καμιά προσπάθεια για προστασία της ομάδας από τη διαιτησία. Σε κάθε αγωνιστική σφαγιάζεται η Ένωση και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που ελπίζουν σε... παραμύθια. Για ποιο λόγο δεν έχει βγει ανακοίνωση διάψευσης για τα περί δανεισμού παίκτη από τον Ολυμπιακό;". Όσον αφορά το χθεσινό φιλικό της Καλλιθέας, η εφημερίδα γράφει: "Δεν έδειξαν τίποτα οι... ρεζέρβες", ενώ αναφορά γίνεται και στα λόγια του Λίνεν: "Ομιλία εμψύχωσης από τον Λίνεν στους παίκτες του".
SPORTDAY
Με τίτλο "οι ελλείψεις που σκοτώνουν", η εφημερίδα γράφει για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ, ενώ στέκεται και στην ομιλία Λίνεν: "Ο Γερμανός τεχνικός δεν καταθέτει τα όπλα και πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ποιότητα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. «Όπως δεν καταφέραμε τίποτα μετά το 4-0 στη Βέροια, έτσι και δεν χάθηκε τίποτα μετά την ήττα μας από τον Λεβαδειακό», τόνισε ο Λίνεν στους παίκτες του.
Η μεγαλύτερη ανησυχία για Έβαλντ Λίνεν έχει να κάνει με τις απουσίες. Ήδη κόπωση και... κίτρινες κάρτες έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται στο ούτως ή άλλως φτωχό δυναμικό της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας δεν έχουν δουλέψει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο και η καταπόνησή τους είναι εμφανής. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν με τις θλάσεις που υπέστησαν Λαγός, Φούντας και Τσίτας, που σήμερα θα γίνει σαφές πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης, ενώ υπάρχει ανησυχία και για άλλους παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που σύντομα θα υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο.
Παράλληλα, οι βασικοί παίκτες της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να φορτώνονται με κάρτες. Ο Κορδέρο θα λείψει από το προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ Βλάχος και Φέτσης θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Κοντοές και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει, ενώ στο όριο είναι αρκετοί παίκτες: Βλάχος (6), Κατίδης (3), Φούντας (3) και Κουτρουμπής (3)".
GOAL
Η νίκη στο βόλλεϊ γυναικών της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού είναι κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της Ένωσης σήμερα, πρωτοσέλιδα, ενώ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα το χθεσινό φιλικό και η ομιλία Λίνεν στους παίκτες κυριαρχεί στο Goal και στο κεφάλαιο ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002