Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ολα έγιναν όπως... έπρεπε. Γιατί ο καλός διαιτητής έχει και τον... παρατηρητή που του αξίζει. Ολα καλώς καμωμένα. Ολα υπέροχα. Ηταν πολύ κοντά ο Χολέμπας στον Κοντοέ και δεν... πρόλαβε το παιδί, ενώ ο Κατίδης άρχισε να πέφτει πριν το κεφαλοκλείδωμα. Προφανώς η τηλεοπτική εικόνα που δείχνει άλλα ήταν κι αυτή μέρος της προπαγάνδας των εχθρών του ΟΣΦΠ. Ετσι συμβαίνει πάντα. Χρόνια έχουμε μάθει με τους διαιτητές που κατά... λάθος ευνοούν τον ΟΣΦΠ. Πρώτα κάποια εφημερίδα του ΟΣΦΠ θα δημοσιεύσει τις εκμυστηρεύσεις του με κορυφαία όλων των εποχών την ατάκα Δημητρόπουλου στον «Πρωταθλητή»: «Ηθελα να μοιράσω και τα σπόρια 50-50 αλλά δεν είδα το χέρι του Μαλαδένη! Ζητώ συγνώμη από τον Ολυμπιακό». Στη συνέχεια γίνεται επίκληση του ανθρωπίνου λάθους, στην χειρότερη, ή στην καλύτερη όπως τώρα ανακαλύπτονται νέοι... κανονισμοί και ο διαιτητής αθωώνεται ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις με τον ίδιο ή ακόμη πιο αμφισβητούμενο τρόπο δίνονται πέναλτι στον ΟΣΦΠ. Η ίδια παλιά ιστορία. Μέχρι να επανέλθει η ισοροπία του τρόμου αυτό θα γίνεται. Μέχρι ο Μαρινάκης να πάψει να έχει απέναντι του Αλαφούζους και Δημητρέλους αυτό θα γίνεται. Ο Σαββίδης είναι ένα μέγεθος που μπορεί να χτυπήσει αλλά είναι σε μια ομάδα που δεν ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός. Το έχει ξεχάσει. Η μόνη λύση είναι η ισορροπία τρόμου. Να ξέρει ο διαιτητής πως οι δυνατοί είναι τέσσερις και όχι ένας. Αυτό είναι το όνειρο μου. Δεν πιστεύω, φυσικά, ούτε στην πολιτεία, ούτε πουθενά. Και δυστυχώς η Ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι μόνο Ράικου και Παπανδρέου. Μέχρι τότε απλά ο Μαρινάκης θα είναι, σε όλα, χειρότερος κι από τον Κόκκαλη. Γιατί, επαναλαμβάνω, ο Κόκκαλης είχε αντιπάλους καλύτερους από αυτόν και έπρεπε να τους σαμποτάρει για να τους περάσει. Φυσικά δεν τον δικαιολογώ αλλά αυτός είναι χειρότερος κι ας είναι πολύ μικρός μπροστά στον Κόκκαλη και σε μέγεθος, επιχειρηματικό εννοείται, και σε μυαλό.  Και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Φυσικά είναι πολύ πιο εύκολος αντίπαλος από τον Κόκκαλη. Αρκεί να υπάρχει αντίπαλος. Μέχρι τώρα δεν έχει. Αυτά για αυτούς και τέλος. Αβάντι μαέστρο. Και τα πρόβατα θα βελάζουν ευτυχισμένα την ώρα που οι προπαγανδιστές θα προσπαθούν εκτός από το ποδόσφαιρο να βιάσουν και την νοημοσύνη μας.
@ Πάμε στα δικά μας. Το παιχνίδι πέρασε, όλοι είδαμε τι έγινε, τα παιδιά σε μια βαρύτατη ήττα άκουσαν χειροκροτήματα, όπως και ο Λίνεν, αλλά πάμε παρακάτω. Πρέπει να ξεφυγει τελείως το μυαλό από εκεί. Εχουν όλες τις δικαιολογίες του κόσμου για αυτό το παιχνίδι αλλά δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ για αυτά που έρχονται. Η βαθμολογία μιλάει από μόνη της και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι με ομάδες με τις οποίες η ΑΕΚ θα παίξει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο που έχει για φέτος. Το να βάλει δηλαδή δύο ομάδες από κάτω. Μπορεί οι Δερμιζτάκηδες και οι Μάντζιοι να λένε πως η ΑΕΚ θα ανακάμψει και δεν την υπολογίζουν σαν αντίπαλο για την αποφυγή του... απευκταίου αλλά ακόμη κι αν δεχτούμε πως δεν το κάνουν για να μας κοιμίσουν η ουσία είναι πως πρέπει να αποδειχτεί ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Εκεί πρέπει ο Λίνεν και οι παίκτες του να δείξουν ποιοι είναι. Με λιγότερους από 8 βαθμούς στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια τα πράγματα δυσκολεύουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κανείς δεν θα θυμάται την Κυριακή μετά το ματς με την Βέροια το τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ αν η ομάδα δεν καταφέρει να κάνει το καθήκον της. Εχουν πέντε βαθμούς σε 10 αγώνες. Μισό το παιχνίδι. Και φοράνε την φανέλα της ΑΕΚ.  Μόνο εκεί το μυαλό τους. Οσον αφορά τα λίγα, που οφείλονται στους περισσότερους, ή τα αρκετά, που οφείλονται σε 4-5, χρήματα θα τα πάρουν γρήγορα και πρώτοι πρώτοι αν όλα πάνε καλά με τους Βιντιάδη - Χάρις. Μόνο στις νίκες πρέπει να έχουν το μυαλό τους. Για να διώξουν τον εφιάλτη και βέβαια να κερδίσουν, πολλοί από αυτούς, θέση και στην επόμενη ΑΕΚ που, πρώτα ο Θεός, δεν θα έχει σχέση με αυτή και θα έχει στο ρόστερ της μόνο αυτούς που θέλει και όχι μόνο αυτούς που... μπορεί.
@ Και κάτι τελευταίο. Κάποιος να πει στον Φούντα πως δεν είναι πια ένα από τα παιδάκια που μπαίνουν στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι ποδοσφαιριστές πριν την σέντρα αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Οταν λοιπόν έχει χάσει και σφαγιαστεί από τον ΟΣΦΠ δεν τρέχει να προλάβει την... φανέλα του Ιμπαγάσα. Ούτε νωρίτερα είναι ανάγκη μόλις έχει μπει στο γήπεδο να κάνει... τεμενάδες για να τον συγχωρέσει ο... Τοροσίδης για ένα φάουλ της πλάκας. Παρεμπιπτόντως μπράβο στον Βαλεντίνο Βλάχο. Και τέλος, μια και είπαμε για τον Φούντα, ένα παιδί με ταλέντο που είναι βασικός από την πρώτη αγωνιστική, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ την εβδομάδα πριν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής του να αργεί στην προπόνηση επειδή τον πήρε ο ύπνος και να χάνει την θέση του στην ενδεκάδα για αυτό. Το πόσο εύκολα μπορεί αν βρεθεί ένα παιδί από αυτή την ειδική ΑΕΚ δανεικός στη... Νίκη Βόλου ούτε που μπορεί να το φανταστεί. Ας βάλει λοιπόν μυαλό κι αυτός και κάποιοι άλλοι γρήγορα γιατί οι δικαιολογίες έχουν πλέον ξεθωριάσει. Δεν είναι ήρωες. Είναι επαγγελματίες που πρέπει να κάνουν την δουλειά τους που ειδικά για φέτος είναι να περάσουν ΜΟΝΟ δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002