Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΓΡΑΦΟΥΝ..

Συνενοχή στο... έγκλημα
Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365
Το πως λειτουργούν τα πράγματα στον μαγικό κόσμο της Σούπερ Λίγκας όλοι λίγο πολύ το γνωρίζουμε. Η ΑΕΚ αναγκαστικά βρίσκεται σε αυτό τον κόσμο και γνωρίζει πως παίζεται το παιχνίδι. Κανείς λοιπόν δεν ζητάει από την ομάδα να κερδίζει ακόμα και το παρασκήνιο αλλά είναι απαίτηση να μην βγάζει μόνης της τα μάτια της. Με την εμφάνιση της λοιπόν βοήθησε και αυτή στη... συνταγή των τελευταίων αγωνιστικών.
Ότι ο Λίνεν συμμάζεψε την ομάδα και από τελευταία την έφτασε να κάνει ένα σερί αήττητων αγώνων δεν το αμφισβητεί κανείς. Από την άλλη όμως όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος και όσο και να προσπαθεί να αντισταθεί στη γκρίνια δεν μπορεί να μην σταθεί στη σημερινή του "συνενοχή" στο έγκλημα.
Δεν υπάρχει καμία λογική στο πως καταρτίστηκε η 18άδα αλλά πέραν αυτού ο Γερμανός έδειξε να μην διαθέτει καθαρό μυαλό την ώρα του αγώνα (και δεν είναι η πρώτη φορά. Τελικά εγκλωβισμένος από τις επιλογές του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ΑΕΚ όταν το είχε τόσο ανάγκη. Σε αυτό πρωτάθλημα των μεγάλων εκπλήξεων η Ένωση έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο το καθαρό μυαλό του Λίνεν και τις ορθολογικές του επιλογές γιατί είναι ξεκάθαρο πως μέχρι το τέλος θα δουν πολλά τα μάτια μας.
Το τι δουλεύει και τι όχι στην ομάδα από άποψης τακτικής είναι πλέον ξεκάθαρο όπως και το ποιος μπορεί να βοηθήσει και ποιος όχι. Αν αποφευχθούν οι αλχημείες και μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτό τον τρόμο των στημένων φάσεων τότε η ομάδα θα επιβιώσει με το σπαθί της σε αυτό το θεσμό των εκπλήξεων.
 
Κόουτς, μη χαλάσεις ότι έφτιαξαν αυτά τα παιδιά
Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Αραμπατζής, Κατίδης, Παυλής, Τσούπρος, Αναστασόπουλος, Φουρτάδο, Καραλής και εκτός 18άδας την τελευταία στιγμή ο Ανάκογλου (κάποια στιγμή στη... ζωή μας θα τον δούμε κι αυτόν στο γήπεδο και επειδή έπεσε αρκετό κράξιμο αυτή τη φορά, δίνω μεγάλες πιθανότητες να πάρει λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό...) και ο Σταματής έξω. Συνοψίζοντας: Ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός, έξι μεσοεπιθετικοί και ένας (Αναστασόπουλος) μεσοαμυντικός, στην αποστολή! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ! Στην Αθήνα ο Σωκράτης Τσουκάλας (που τώρα λογικά θα παίξει βασικός με τον ΠΑΟ!) ο μοναδικός παίκτης που έχεις διαθέσιμο και μπορεί να παίξει στα άκρα της άμυνας. Και ήρθε η μοίρα να εκθέσει τον κόουτς... Τραυματισμός του Βλάχου και - ω Θεοί - ο Καραλής δεξί μπακ και μετά ο Κορδέρο! Ποιος; Ο Κορδέρο! (Και όταν τα γράφουμε πριν τα παιχνίδια κάνουμε «πόλεμο»! Μάλιστα!)
Πάμε παρακάτω: Ξεκινάς 4-4-2 με ρόμβο. Υπάρχει πρόβλημα. Όχι συστήματος όμως... Οι παίκτες δεν είχαν μπει στο γήπεδο. Και αλλάζει το σύστημα σε καθαρό 4-4-2 με τον Γκερέιρο και τον Κορδέρο (δύο παίκτες καθαρά του άξονα) να πατάνε γραμμή! Ξανά: Ω Θεοί! Και όλα αυτά στο 25', όταν δηλαδή η ΑΕΚ είχε ήδη ισοφαρίσει γρήγορα το γκολ του Πλατανιά.
Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο. Πάλι στη γραμμή του άουτ ο Γκερέιρο, σε 4-1-4-1 αυτή τη φορά και τρίτη αλλαγή του συστήματος, με τον Φούντα να πηγαίνει δεξί χαφ. Έρχεται αυτό με τον Βλάχο και βλέπουμε τον Καραλή δεξί μπακ. Η ομάδα εν τω μεταξύ δείχνει να μην έχει πάθος, να της λείπει η φρεσκάδα και η κούραση να την έχει καταβάλλει. Λογικά όλα αυτά για τα παιδιά, που στην ΑΕΚ ζουν κάθε εβδομάδα τα μύρια όσα. Κάποια στιγμή θα τους έβγαινε και στο γήπεδο. Και πάμε και στο πέναλτι. Για μένα όσο τραβηγμένο κι αν είναι υπάρχει ανατροπή. Λίγο - πολύ δεν έχει σημασία. Επαφή υπάρχει και το παίρνει έξυπνα ο Ναζλίδης. Ήθελε να το δώσει και ο Ιωαννίδης (μη κρυβόμαστε) και το έδωσε. Έχουν γίνει μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος της ΑΕΚ από το σημερινό.
Γίνεται το 2-1 και στο 80' οι τελευταίες κινήσεις από τον πάγκο: Μέσα ο Κατίδης 10 λεπτά. Δύο σουτ έκανε. Τα μοναδικά που προσπάθησε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ. Άσχημα και τα δύο σουτ, όμως κρατάω ότι ο ίδιος παίκτης ήταν στις δύο μοναδικές φάσεις της ΑΕΚ στο τέλος, αλλά και σε όλο το ματς πλην του γκολ! Ρυθμό θέλει ο Κατίδης, που δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρει αν παίζει λίγο και σπάνια. Α, μη το ξεχάσω: Μπήκε και ο Φουρτάδο για 10 λεπτά. Κρυβόταν πίσω από τον Πετρόπουλο (πολύ κακός σήμερα, κουρασμένος φάνηκε), μπάλα δεν ακούμπησε, ξανά. Και τι έγινε; Σωστά, κόουτς;
Αυτά... Με νίκη την Κυριακή με τον ΠΑΟ πάμε στους 29 και εκεί τελειώνει το πανηγύρι, σε μεγάλο βαθμό. Άντε γιατί κατάντησε αστείο! Κι ας κάνουν οι άλλοι ό,τι γουστάρουν... Μόνη ελπίδα αυτά τα παιδιά που παίζουν στο γήπεδο - είχα γράψει το καλοκαίρι. Επιμένω: Αυτά τα παιδιά, με αυτόν τον δεν έχω άλλα λόγια λαό της ΑΕΚ! Να τα δώσουν όλα με τον ΠΑΟ, να πάρουν το ντέρμπι και ν' ανασάνουμε πάλι. Ψυχραιμία τώρα... Ψυχραιμία... Έχει δρόμο.
 
Όταν μαζεύεις σπασμένα, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα λάθη
Του Μάριου Τριβιζά, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365
Ξαναγύρισε όψη το νόμισμα. Έτσι είναι αυτά. Όταν για έναν ολόκληρο γύρο πετάς τους βαθμούς σαν... κομφετί στο καρναβάλι και καταλήγεις τελευταίος, ενώ υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες, πρέπει να πάς με το... μαχαίρι στα δόντια για να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος. Μόνο που το κακό της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και αν κάνεις ένα σερί όπως αυτό που είχε η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Γιατί στην πρώτη στραβή θα βρεθείς πάλι στα ίδια. Ή, σχεδόν στα ίδια. Γιατί πολύ απλά τόσο καιρό δεν «έχτιζες». Μάζευες τα σπασμένα σου, προσπαθούσες να καλύψεις τα λάθη σου.
Σε αυτή τη φάση βρίσκεται η ΑΕΚ. Αξιέπαινο το σερί της, αλλά δεν είχε το περιθώριο να μην το συνεχίσει. Έπρεπε να το τραβήξει, όχι... όσο δεν πάει (που λέει ο λαός), αλλά όσο πήγαινε. Γιατί πήγαινε. Δεν ήταν έξω από τις δυνατότητες ακόμη και της ΑΕΚ που είδαμε στα Χανιά να πάρει την ισοπαλία, να κρατήσει από κάτω τον Πλατανιά, να βάλει από κάτω ακόμη δύο (ΟΦΗ, Πανθρακικό) και να γίνει λίγο ακόμη πιο άνετη για την παραμονή. Μέσα στις δυνατότητές της ήταν. Και όταν έχεις χάσει τόσους βαθμούς που θα μπορούσες να πάρεις, έρχεται (και στην προκειμένη περίπτωση έχει έρθει προ πολλού) η στιγμή που είσαι πλέον υποχρεωμένος να παίρνεις από κάθε παιχνίδι τουλάχιστον ακριβώς ότι μπορείς.
Τώρα τα πράγματα γίνονται και πάλι δύσκολα. Η ΑΕΚ βρέθηκε ξανά κοντά στην «καυτή» ζώνη και έχει μπροστά της τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πλέον ότι αν περάσουν με μηδέν βαθμούς, θα βρεθεί εκ νέου στο καναβάτσο. Θα μπορούσε ο Λίνεν να επικαλεστεί ότι δικαιώθηκε για την προσπάθεια που έκανε όλη την εβδομάδα να προσγειώσει τους εντός και εκτός της ΑΕΚ και να κόψει την κουβέντα για πλέι οφ, αν δεν ήταν ο βασικός υπεύθυνος για την νέα ανατροπή σκηνικού. Με μια σειρά αποφάσεων που κόστισαν ακριβά.
 
Αλλοπρόσαλλος χειρισμός του ματς από τον πάγκο, ακατανόητες επιλογές όπως η χρησιμοποίηση του Γκερέιρο στα άκρα(!), το γεγονός ότι στην αποστολή δεν υπήρχε μπακ απ για τα ακραία μπακ, καθώς έμεινε -χωρίς λόγο- στην Αθήνα ο Τσουκαλάς και πολλά άλλα. Μα πάνω απ' όλα προβληματίζουν κάποιες εμμονές.
Η ισοπέδωση είναι άδικη και συν τοις άλλοις, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ΑΕΚ αυτή την κρίσιμη στιγμή. Ο Γερμανός είχε σημαντική συμβολή στην ανάκαμψη που παρακολουθήσαμε το τελευταίο διάστημα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επισημαίνονται τα λάθη. Γιατί και επί των ημερών του η ΑΕΚ έφυγε πολλές φορές από το γήπεδο χωρίς να πάρει αυτό που μπορούσε και κατά συνέπεια ισχύει και για τον ίδιο ότι άλλα λάθη δεν επιτρέπονται. Κι όταν γίνονται κοστίζουν πλέον διπλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002