Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

EΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΣΔΟΕ..

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, το αίτημα που κατατέθηκε στις 15/1/2013 από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, τους παλαίμαχους, μικρομετόχους και οπαδούς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, για έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, έφτασε τελικά σήμερα στο ΣΔΟΕ!
Λίγες ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση του ραντεβού που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα με την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Ιωαννίδης είχε δώσει εντολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διενεργήσει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο από το 2004 μέχρι και σήμερα. Πώς φτάσαμε να παραπεμφθεί αυτή η υπόθεση στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος; Βάσει νόμου, η ΕΕΑ ήταν αρμόδια να διεξάγει εκείνη τον έλεγχο. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να προσλάβει μέσω ανοικτού διαγωνισμού μια εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και να της τον αναθέσει. Κάτι για το οποίο δεν υπήρχε κονδύλι, καθώς ο προϋπολογισμός της Επιτροπής είναι «πετσοκομμένος».
Έτσι, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από την ΕΕΑ, στην σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να κάνει δύο πράγματα: α) Να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα που της δίνει ο νόμος να ζητήσει την συνδρομή οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίες και να μεταφέρει στο ΣΔΟΕ το αίτημα του Υπουργού Αθλητισμού για την διενέργεια ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. β) Να ενημερώσει τον Γιάννη Ιωαννίδη για την απόφασή της να ζητήσει την συνδρομή του ΣΔΟΕ λόγω έλλειψης κονδυλίων και παράλληλα να του μεταφέρει ότι μπορεί (και) η ΕΕΑ να κάνει τον έλεγχο -σε περίπτωση που ο ίδιος το επιθυμεί- αν της διατεθούν τα απαραίτητα χρήματα.
Όπως τονίζεται από μέλη της Επιτροπής, οι δύο αποφάσεις είναι ανεξάρτητες. Δηλαδή, ακόμη και αν ο Υπουργός «επιστρέψει» με αίτημα να κάνει η ΕΕΑ έλεγχο στην ΠΑΕ, εξασφαλίζοντας παράλληλα το απαραίτητο κονδύλι, το ΣΔΟΕ μπορεί να δράσει πλέον ως ανεξάρτητη υπηρεσία. Επίσης, όπως διευκρινίζεται, η προθεσμία των 30 ημερών που δίνεται στο ΣΔΟΕ από την ΕΕΑ δεν είναι για την παράδοση του πορίσματος του ελέγχου, αλλά για να την ενημερώσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται το αίτημα που διαβίβασε. Με απλά λόγια, εντός 30 ημερών το ΣΔΟΕ θα πρέπει να απαντήσει στην ΕΕΑ τι προτίθεται να κάνει στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αν θα ανταποκριθεί στο αίτημα, και πότε.
Από εκεί και πέρα, αν το ΣΔΟΕ προχωρήσει στον έλεγχο (για την ολοκλήρωση του οποίου όπως αναφέραμε δεν υπάρχει χρονικός περιορισμούς, άρα η υπόθεση αυτή μπορεί να... τραβήξει), θα είναι μεν υποχρεωμένο να κοινοποιήσει το πόρισμα στην ΕΕΑ, προκειμένου να το παρουσιάσει στον Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε την εντολή για τον έλεγχο, όμως -πέραν αυτού- το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα μπορεί να λειτουργήσει εντελώς αυτόνομα όσον αφορά τις κυρώσεις που θα επιβάλει για τυχόν παραβάσεις που θα διαπιστώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002