Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

SPORTDAY
Πρώτο θέμα την ΑΕΚ έχει σήμερα η εφημερίδα έχοντας τίτλο: "Το μεγάλο ραντεβού" και αναφέρεται στον Πέτρο Παππά: "Ο Παππάς είπε το ''ναί'' στους οπαδούς και ετοιμάζεται για ένα σπουδαίο τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Έστω και χωρίς να... πετάει τη σκούφια του ή να δεσμεύεται για μεγάλη χρηματοδότηση, ο πρώην μεγαλομέτοχος δήλωσε θετικός για μία πολλά υποσχόμενη συνάντηση. Ο Πόλυς Χατζηϊωάννου είπε ''όχι'' στο κάλεσμα του "τίγρη", ενώ ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει ακόμα... εντοπιστεί. Το εγχείρημα δυσκολεύει, αλλά ο κόσμος ετοιμάζει συλλαλητήριο", γράφει η εφημερίδα χαρακτηριστικά και καταλήγει: "Στο Υπουργείο Οικονομικών πάει αύριο ο Ανδρέας Δημητρέλος για να... ανοίξει τον δρόμο για τον Δημήτρη Βιντιάδη που εμφανίζεται πρόθτυμος να προσεγγίσει τον Μελισσανίδη".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τον Πόλυ Χατζηιωάννου ασχολείται η εφημερίδα τονίζοντας: "Όχι άλλη χαμένη ευκαιρία..." και προσθέτει στέλνοντας ένα μήνυμα στον πρώην μέτοχο της ΠΑΕ: "Πόλυ Χατζηιωάννου δεν έχεις δίκιο... Κανείς δεν αμφισβητεί τα αρκετά χρήματα που έβαλες, όμως... Συμμετείχες κι εσύ καθοριστικά σε αποφάσεις ζωής για την ΑΕΚ που τελικά, δυστυχώς, αποδείχθηκαν καταστροφικές. Είπες κι εσύ ''όχι'' στην προσπάθεια του Μελισσανίδη το 2005 για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, χωρίς εναλλακτική όπως αποδείχθηκε κι άφησες κι εσύ φεύγοντας την ΑΕΚ πρόσφυγα στο ΟΑΚΑ. Αρνήθηκες κι εσύ το καλοκαίρι του 2008 να συζητήσεις καν την πρόταση της ομάδας των επιχειρηματιών που είχε συγκεντρώσει ο Μελισσανίδης. Δεν θυμάται κανείς να διαφωνείς δημόσια με την τοποθέτηση Κανελλόπουλου ότι με 70 εκατ. ευρώ αγοράζεις το 35% των μετοχών και στην τιμολόγηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με 200 εκατ. ευρω! Συμμετείχες κι εσύ στην απόφαση το καλοκαίρι του 2008 να ασκηθεί μεγαλύτερος έλεγχος στον Ντέμη και να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες που τελικά οδήγησαν στο... τίποτα. Μετά απ' όλα αυτά, υπάρχει κάποιος μέτοχος το 2004 που να μην έχει ηθική υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που πίστεψε και στήριξε ανεπανάληπτα να συμμετάσχει τουλάχιστον σε μία προσπάθεια μήπως και βρεθεί λύση;"
Όσον αφορά τον Παππά η ΩΡΑ τονίζει: "Ανοιχτός και πάλι ο Παππάς. Αντίθετα με τον Πόλυ δεν βιάστηκε να διαχωρίσει τη θέση του, αλλά είναι σαφές πως περιμένει να δει και τις κινήσεις των υπολοίπων".
LIVE SPORT
"Χαμήλωσε τον πήχη", γράφει η εφημερίδα για τον Πέτρο Παππά συμπληρώνοντας: "Ο Παππάς δεν δεσμεύτηκε να επιδιώξει ραντεβού με Μελισσανίδη, αλλά θα συναντήσει τον Τίγρη αν του το ζητήσει. Διεμήνυσε ότι δεν μπορεί να βάλει σημαντικό ποσό".
GOAL
"Nαι μεν, αλλά...", γράφει η εφημερίδα για τον Παππά: "Ο Παππάς συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ORIGINAL, αλλά δεν δεσμεύθηκε για ανάληψη των οικονομικών υποχρεώσεων και πέταξε το μπαλάκι στον Μελισσανίδη για μεταξύ τους συνάντηση. Ξεκάθαρος ο "τίγρης", ότι δεν θα δεχθεί να γίνει... εμπόριο ελπίδας η παρουσία του. Αρνητικός ο Πόλυς για περαιτέρω ενασχόλησή του με την Ένωση. Σε συλλαλητήριο θέλουν να μετατρέψουν οι οπαδοί το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002