Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "τραγελαφικές" καταστάσεις στην ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα: "Τραγελαφικές καταστάσεις με παραιτήσεις, επιθέσεις με προσωπικά κίνητρα και αλληλοκατηγορίες, που το μόνο που πέτυχαν ήταν να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αφήστε την ΑΕΚ να αναπεύσει, τώρα που έχει αρχίσει να βρίσκει... την υγεία της στο γήπεδο!", τονίζει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Ο Άκης Λιμοντζόγλου είναι ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που θέλει να δανείσεις 300.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 250 χιλιάρικα θα πάνε στους παίκτες και τα άλλα 50 στην Ερασιτεχνική. Παραιτήθηκε ο Ηλιόπουλος που ζήτησε διακοπή του Δ.Σ. Τον "άδειασαν" οι παίκτες που με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν τον δανειοδότη, τον Δημητρέλο και τον Μπρουσιανό και αρνήθηκαν να πάνε στο γεύμα που θα τους παρέθετε".
Σχετικά με το ΣΔΟΕ η ΩΡΑ τονίζει: "Οι υστερίες και οι επιπολαιότητες απειλούν την ΑΕΚ. Η ΕΕΑ κάνει λόγο για έλεγχο από το ΣΔΟΕ μετά από το αίτημα της Ερασιτεχνικής, των Παλαιμάχων και μικρομετόχων που δεν μελετήθηκε σωστά και τώρα μπορεί να... ανάψει φωτιές".

SPORTDAY
"Τρόμος για ΣΔΟΕ", γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τονίζοντας: "Μεγάλη ανησυχία στην ΠΑΕ για νέα πρόστιμα που θα ανεβάσουν τα χρέη και θα... διώξουν τους επενδυτές". Σχετικά με το δάνειο η SD τονίζει: "Στον αέρα μένουν μέχρι τη Δευτέρα οι 300.000 ευρώ του... ανώνυμου επιχειρηματία που προκάλεσαν σεισμό στα Σπάτα".
LIVE SPORT
Από τη μία η εφημερίδα γράφει για "ντου του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ!" και από την άλλη κάνει λόγο "για τραγελαφικές καταστάσεις στην ΑΕΚ με ταμειακές διευκολύνσεις από... αόρατους επενδυτές. Αγνωστος "Χ" δανείζει άτοκα 300.000 ευρώ και θέλει πρόεδρο τον... Δημητρέλο".
GOAL
Για "άγνωστο Χ" κάνει λόγο η εφημερίδα τονίζοντας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Νέος επενδυτής, που δεν θέλει να συμμετάσχει στην ΑΜΚ, υπόσχεται ταμειακή διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ", γράφει το GOAL το οποίο αναλυτικά στο ρεπορτάζ του σημειώνει:
"Οποιος πιστεύει πως η ΑΕΚ είναι πλήρως απαξιωμένη από τις ενέργειες και τις παραλείψεις των μετόχων της και των εκπροσώπων τους κάνει τεράστιο λάθος. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέρνουν να κρατούν την Ενωση ως μαγαζί γωνία, που στην... πόρτα της σφάζονται λογιών λογιών επενδυτές ή απλοί δανειστές. Ετσι, την ώρα που όλοι αντιλαμβάνονταν πως ατονούσε το θέμα Μελισσανίδη λόγω της απροθυμίας των μετόχων να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να καλύψουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους, σε μια περίοδο που την υπόθεση Βιντιάδη δεν την πιστεύουν πια παρά ελάχιστοι, ήρθε η νέα ελπίδα. Επενδυτής αγνώστου ταυτότητος, που αρχικά διατίθεται να προσφέρει 300.000 ευρώ υπό μορφή ταμειακού δανεισμού και στην πορεία καλοβλέπει την προοπτική να συμμετάσχει σε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Είναι η νέα υπόθεση που ήρθε να ταράξει τα νερά στην ΑΕΚ. Με μεθόδευση που θύμιζε σε πολλά όσα είχαν συμβεί το περασμένο φθινόπωρο και οδήγησαν στην αποπομπή του μεγάλου Θωμά Μαύρου. Ετσι κι αλλιώς, τα πράγματα ήταν τώρα πιο εύκολα. Ο Αντώνης Ηλιόπουλος, στενός συνεργάτης του Θωμά και μέλος του ΔΣ, έπειτα από την πίεση των οπαδών πριν από δέκα μέρες ωθήθηκε σε παραίτηση. Αφορμή στάθηκε η εσπευσμένη σύγκληση του ΔΣ, προκειμένου να περάσει από αυτό το θέμα της δανειοδότησης από τον άγνωστο επενδυτή. Ο Ηλιόπουλος δεν παρέστη και υπό αφόρητες πιέσεις, αφού αναδείχθηκε ως η αιτία που δεν προχώρησε χθες η διαδικασία και έστρεψαν εναντίον του τους παίκτες, οδηγήθηκε σε παραίτηση.
Το εντυπωσιακό είναι πως ο Δημητρέλος κατέχει και πάλι το κλειδί των εξελίξεων. Οπως αυτός είναι ο μόνος που έχει δει και πιστοποιεί την οικονομική δυναμική του Βιντιάδη, έτσι και τώρα χάρη σε προσωπικές επαφές βρήκε τον χρηματοδότη. Το ακόμα πιο τρομερό είναι πως ο χρηματοδότης έθετε μόνο δύο όρους: να μείνει άγνωστη η ταυτότητά του και να διατηρηθεί στη θέση του προέδρου ο -τελών υπό παραίτηση- Ανδρέας Δημητρέλος. Το υπόλοιπο ΔΣ φάνηκε πως δεν είχε καμία αντίρρηση σε αυτό και έτσι όλο το... ανάθεμα για την ασυμφωνία έπεσε πάνω στον Ηλιόπουλο.
Προκαλεί εντύπωση, βέβαια, πώς είναι δυνατόν να θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό για την ΑΕΚ να εμφανίζεται κάποιος που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του και κάνει άτοκο δάνειο 300.000 ευρώ στην εταιρεία. Να παίρνει ως αντάλλαγμα έσοδα της ομάδας από την επόμενη χρονιά, κάτι που δεσμεύει ακόμα περισσότερο το μέλλον της. Και όλα αυτά, προκειμένου απλά να διαιωνιστεί μια κατάσταση, να συντηρηθεί μια διαδικασία που είναι σαφές πως συρρικνώνει την ΑΕΚ.

Η υπόθεση έμεινε εκκρεμής χθες και θα επανέλθει σε νέο ΔΣ τη Δευτέρα. «Συνήλθε σήμερα εκτάκτως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, με θέμα την ταμειακή διευκόλυνση της ΠΑΕ ποσού ύψους 300.000 ευρώ. Η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε, καθότι ένα μέλος του ΔΣ που απουσίαζε ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι είναι παράνομη, αφού δεν είχε τηρηθεί η νόμιμη κλήση των μελών του προ 48ώρου. Κατόπιν αυτών, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που ήταν παρών απήλθε ενοχλημένος από την ως άνω συμπεριφορά. Ακολούθως, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Δημητρέλος συγκάλεσε νέο ΔΣ, την ερχόμενη Δευτέρα, τηρώντας τη νόμιμη διαδικασία» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.
Η ΕΕΑ εισηγήθηκε στον Ιωαννίδη έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ
Μέσα σε όλα, στην ΑΕΚ προέκυψε και θέμα με το ΣΔΟΕ. Το αίτημα που είχαν απευθύνει πριν από λίγες εβδομάδες οπαδοί της ομάδας και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής για διενέργειεα διαχειριστικού ελέγχου εξετάστηκε χθες από την ΕΕΑ. Κρίθηκε πως είναι αναρμόδια (κυρίως για οικονομικούς λόγους) να αναλάβει μια τέτοια διαδικασία και έτσι εισηγήθηκε στον Γιάννη Ιωαννίδη πως αυτή τη δουλειά έπρεπε να αναλάβει το ΣΔΟΕ. Κάτι που σημαίνει πως, αν μπει ο ελεγκτικός μηχανισμός στην ΠΑΕ, είναι κάτι που βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του υπουργού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002