Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Γίνεται ΑΕΚ ξανά μέσα στο γήπεδο", γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα τονίζοντας για τα αγωνιστικά: "Ο Λίνεν δουλεύει πολύ μέσα στην εβδομάδα και παρά το ότι ο ρόμβος είναι ένα δύσκολο σύστημα, έχει αφομοιωθεί όπως πρέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Σε καλό επίπεδο και η φυσική κατάσταση, κάτι που φανερώνεται από το ασφυκτικό πρέσινγκ που ασκούν οι κιτρινόμαυροι στους αντιπάλους τους. Και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Αήττητα για έξι παιχνίδια, επίτευγμα που την τοποθετεί στην πρώτη δεκάδα στη σχετικά κατηγορία των ευρωπαϊκών κλαμπ. Άμυνα που κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί 90λεπτο κάτι που είχαμε να ζήσουμε στην ΑΕΚ, εδώ και 2,5 χρόνια". Στα διοικητικά η εφημερίδα τονίζει ότι "ο Βιντιάδης πήγε και στο Υπουργείο Ανάπτυξης εκτός από το Οικονομικών! Αντικείμενο συζήτησης, το πλαίσιο της συνεργασίας του με τους Κινέζους και οι επενδύσεις που θέλουν να κάνουν στη χώρα μας. Πιθανό να έγινε κουβέντα και για το θέμα του γηπέδου, κάτι που άλλωστε αναφερόταν και στο προσχέδιο της ανακοίνωσης που είχε διαρρεύσει".
SPORTDAY
Για την αναμονή που υπάρχει σχετικά με την εισροή των 300.000 ευρώ από τον άγνωστο δανειοδότη, γράφει η SD, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Μετά τη γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του, Άκη Λιμοντζόγλου, ωστόσο (στην οποία ξεκαθάρισε ότι μόνη πρόθεση του πελάτη του είναι να βοηθήσει ανιδιοτελώς την ΑΕΚ και όχι να συμμετάσχει στην ΑΜΚ) τη Δευτέρα αναμένεται να δρομολογηθεί οριστικά το θέμα της ταμειακής διευκόλυνσης που θέλει να κάνει εκείνος στην ΠΑΕ.
Εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι λοιπόν στις προθέσεις του επιχειρηματία (κάτι για το οποίο υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του στους ανθρώπους της ΑΕΚ) το ΔΣ που θα γίνει χωρίς κανένα νομικό κώλυμα αυτή τη φορά τη Δευτέρα θα αποφασίσει αν και με ποιους όρους θα κάνει δεκτό το ποσό των 300.000 ευρώ που προτείνεται.
Ένα ποσό που δεν θα λύσει φυσικά τα προβλήματα της ΑΕΚ, αλλά -εφόσον εξασφαλιστεί και τυπικά πως θα αφορά ταμειακή διευκόλυνση χωρίς κανένα άλλο αντάλλαγμα- θα αποδειχθεί πολύτιμο για να πάρουν λεφτά οι παίκτες, κάποια έναντι οι υπάλληλοι και μια ανάσα η Ερασιτεχνική".
GOAL
"Φτιαγμένη από... Ελλάδα", γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα, σχολιάζοντας: "Για δέκα λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ η Ένωση έπαιξε με ελληνική 11άδα και με μέσο όρο ηλικίας τα 23,5 χρόνια". Χαρακτηριστικά το GOAL σημειώνει επί του θέματος: "...Οταν ο Λίνεν έριξε στο 79' της αναμέτρησης τον Μιχάλη Παυλή στη θέση του Γκερέιρο, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβαινε. Κι όμως, για περισσότερα από δέκα λεπτά -μέχρι την είσοδο του Φουρτάδο στις καθυστερήσεις αντί του Φούντα- η ΑΕΚ είχε αμιγώς ελληνική 11άδα. Στην εποχή της ποδοσφαιρικής παγκοσμιοποίησης και των πολλών ξένων (κοινοτικών ή μη) σε κάθε ομάδα, φαντάζει πραγματικά απίστευτο πως η ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και σημαντικό όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ έπαιζε με 11 ελληνόπουλα. Το επίτευγμα γίνεται ακόμα σημαντικότερο εάν αναλογιστεί κάποιος πως αυτή η 11άδα της ΑΕΚ (Κωνσταντόπουλος, Β. Βλάχος, Τσουμάγκας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Φέτσης, Καραλής, Παυλής, Πετρόπουλος και Φούντας) έχει μέσο όρο ηλικίας που αγγίζει οριακά τα 23,5 χρόνια.
Με παίκτες που ήδη «ψήθηκαν» σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά για την ΑΕΚ και έχουν αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες. Με ποδοσφαιριστές που έμαθαν ήδη να είναι πρωταγωνιστές και να μην είναι απλοί κομπάρσοι. Ειδικά στην άμυνα ο μέσος όρος ηλικίας πέφτει ακόμα περισσότερο, από μία σύνθεση που κρατά το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και προσφέρει εγγύηση στην ΑΕΚ".
LIVE SPORT
Με την ομιλία Λίνεν στους παίκτες του ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Πράξεις, όχι λόγια", ζήτησε ο Γερμανός και η LS το τονίζει στο κεντρικό σημερινό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ συμπληρώνοντας: "Ο Λίνεν έκοψε πάλι την κουβέντα των παικτών της ΑΕΚ για πλέι οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002