Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ..ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΝΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Το ντέρμπι πλησιάζει και το ρεσιτάλ... βλακείας,  για να το πω κομψά, συνεχιζεται. Επειδή και την Δευτέρα και την Τρίτη ήξερα πως πάνε τα πράγματα από την Κυριακή το βράδυ έχω ασχοληθεί με το θέμα. Θα συνεχίσω και σήμερα, δεν βαριέμαι ποτέ και φαίνεται πως δεν βαριούνται ποτέ κι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα. Πάμε πάλι λοιπόν. Ο Λίνεν δεν ήταν ποτέ ο προπονητής των ονείρων. Ο Λίνεν στον πρώτο γύρο δεν παρουσίασε τίποτα σπουδαίο η ΑΕΚ ήταν τελευταία με 12 βαθμούς και εκτός κυπέλλου από την Καβάλα που τότε δεν είχε ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της Β Εθνικής, μιας ομάδας που φτιάχτηκε... Σεπτέμβριο. Ο Λίνεν σε νορμάλ συνθήκες θα είχε φύγει, το αργότερο, μετά την Τρίπολη. Τα γράφω όλα αυτά για να μην νομίζει κανείς πως θεωρώ τον Λίνεν σούπερ - ήρωα απλά επειδή ανέλαβε την ΑΕΚ. Θα πάρει 150.000 ευρώ ενώ ήταν ενάμιση χρόνο άνεργος. Μην τρελαθούμε. Επίσης τόσο για τον Μπουγαϊδη όσο και για τον Κατίδη έχω γράψει την άποψη μου. Τον αμυντικό πήγε να τον καταστρέψει και τον... τρελό, για να το πω κομψά, δεν τον βοήθησε να ηρεμήσει και να δείξει αυτά που μπορεί όπως περιμένεις να κάνει ένας τόσο έμεπειρος προπονητής με ένα 19χρονο ταλαντούχο παιδί. . Επίσης είναι οι μοναδικοί δύο για τους οποίους έχει μιλήσει υποτιμητικά δημόσια με αποκορύφωνα θράσους το ότι πήγε να χρεώσει στον «Μπούγα», που τον είχε βάλει αριστερό μπακ, την ήττα από την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Εκανε λάθος. Μετά από ήττα που θα μπορούσε, λόγω πρότερου... έντιμου βίου, να περάσει στα γρήγορα και να πάμε παρακάτω δεν είχε καμία ανάγκη ο Λίνεν να ρίξει ευθύνες σε συγκεκριμένους, και μάλιστα στους συνήθεις... ύποπτους, από την στιγμή μάλιστα που και ίδιος είχε κάνει καθοριστικά λάθη ενώ σίγουρα οι δύο δεν ήταν οι μοναδικοί υπαίτιοι. Ασε που ο Κατίδης έκανε σε δέκα λεπτά και δυο τελικές, έστω και κακές, σε παιχνίδι που οι δύο βασικοί επιθετικοί έκαναν σε όλο τα ματς και οι δύο μαζί συνολικά... μία. Ολα αυτά λοιπόν και ίσως κι άλλα μπορεί κάποιος να τα ρίξει στον... Λινεν όμως δεν πρέπει να ξεχνάει το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Η ΑΕΚ έφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και έφτασε, πριν την προηγούμενη αγωνιστική, να απέχει λιγότερο από την πέμπτη θέση παρά από την θέση της ομάδας που πέφτει.  Το πέτυχε αυτό με 14 πόντους σε 7 αγώνες κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο, έννοια άγνωστη αν σκεφτούμε πως πέρυσι ο Κωστέ με ρόστερ επιπέδου ΑΕΚ και τιμ έξι ατόμων, τρεις γυμναστές, προπονητής τερματοφυλάκων, βοηθός και ο ανηψιός για την κατασκοπία, μάζεψε σε 15 αγώνες του δεύτερου γύρου μόλις 19.
@ Οσα πράγματα κι αν πήγαν καλά, όσο κι αν βοήθησε, που βοήθησε, η διοίκηση με τις μεταγραφές του Γενάρη που ήταν πραγματικό θαύμα για ομάδα δίχως μπάτζετ, δεν μπορεί να αλλάξει ο κανόνας. Ο προπονητής και στα καλά και στα στραβά έχει πάντα το μεγαλύτερο μερίδιο. Ο Λίνεν λοιπόν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για αυτό το ανέβασμα και είναι πολύ κοντά στον στόχο της σωτηρίας που ήταν ο μοναδικός που αντικειμενικά είχε η ΑΕΚ.  Δεν έγιναν τυχαία όλα αυτά ούτε επειδή ο... Μπρουσιανός πάει αποστολές. Δεν επιτρέπεται λοιπόν εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα  μια διοίκηση που την Δευτέρα μπορεί να πάει... σπίτι της, έχοντας υπογράψει ήδη παραιτήσεις, να επιτρέπει σε έναν μάνατζερ να κάνει άνω κάτω την ομάδα ενημερώνοντας όλα τα ΜΜΕ για την... δυσαρέσκεια του πριν συναντηθεί με την διοίκηση για να την κάνει... ντα, και παράλληλα, το χειρότερο, συγκεκριμένα μέλη της διοίκησης, εσχάτως δραστήρια, να εκδηλώνουν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους για τον Γερμανό λες και τους... ρώτησε κανείς. Επειδή δεν θέλω ούτε στα χειρότερα όνειρα μου να παίξει η ΑΕΚ τα τελευταία 5-6 ματς με κανέναν Μανώλη στον πάγκο, που οι ίδιοι τον επέβαλαν στον Λίνεν άλλο που μετά τόσο αυτός όσο και ο Πήδουλας άλλαξαν... στρατόπεδο, καλό θα είναι αυτή η γελοιότητα να σταματήσει ΑΜΕΣΑ. Θέλουμε 6-9 βαθμούς σε 7 ματς. Τα μισά ματς του πρώτου γύρου έδειξαν πως η ΑΕΚ μπορεί να τους μαζέψει ΑΝΕΤΑ. Να σωθεί η ομάδα κι αν πρώτα ο Θεός προκύψει και καινούργια ιδιοκτησία με κανονική διοίκηση στέλνει τον Γερμανό εκεί από όπου ήρθε ή του ανανεώνει το συμβόλαιο και του εμπιστεύεται το μέλλον. Το να δημιουργεί και να συντηρεί θέμα προπονητή μια τελειωμένη διοίκηση και ένας μάνατζερ παικτών που ακόμη κι όταν έχουν δίκιο πρέπει απλά να σκάνε γιατί είναι στην ΑΕΚ είναι ανεπίτρεπτο και κυρίως επικίνδυνο. Οσο για τον Θεόφιλο Καρασαββίδη ας το πάρει λίγο αλλιώς γιατί μπορεί πολύ σύντομα να έχει κανέναν άλλο πρόεδρο η ΑΕΚ και να πάρει τα παιδιά στον λαιμό του πάνω που ο Θεός τους ευλόγησε και βρέθηκαν στην ΑΕΚ. Επίσης ο Δημητρέλος δεν είναι δυνατόν να... απολογείται σε κάθε μάνατζερ όποτε ο μάνατζερ γουστάρει. Πρόεδρος της ΑΕΚ είναι. Και όσον αφορά τον Θεόφιλο Καρασαβίδη δεν μιλάω μόνο για Κατίδη και Μπουγαϊδη αλλά και για Παυλή και Σταματή. Βέβαια από την πλευρά του και ο Λίνεν πρέπει να αφοσιωθεί 100% στο αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να μην ξαναδούμε την ομάδα τόσο αιφνιδιασμένη όσο στον Πλατανιά, και να κάνει ότι χρειάζεται για να πάρει το 100% από όλους.  Χρειάζεται απόλυυτη υπευθυνότητα, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο.
@ Δύο μικρά εκτός... θέματος. Ο Παπαγεωργόπουλος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με απίστευτα ένδοξο παρελθόν σαν αθλητής, γιατρός και πολιτικός έφαγε ισόβια! Δικάστηκε σε χρόνο ρεκόρ.  Καλά να πάθει αφού έτσι έκρινε το δικαστήριο. Ο Μάκης Ψωμιάδης με... ένδοξο παρελθόν σε άλλους τομείς και με αποδεδειγμενη υπεξαίρεση για μεγαλύτερο ποσόν δεν έχει δικαστεί ακόμη. Μετά τα απανωτά ιατρικά προβλήματα που ανακάλυπτε το νοσοκομείο Καβάλας έχουμε τώρα το ότι δεν έχει εκδοθεί από τα Σκόπια, όπου του επέτρεψαν να πάει επειδή δεν τον θεώρησαν ύποπτο φυγής, για τους... σωστούς λόγους. Το γράφω έτσι. Για την τιμή των όπλων. Το δεύτερο. Η Ρεάλ διέλυσε την Μπάρτσα μέσα στο Καμπ Νου. Η κατοχή μπάλας ήταν 65-35 υπέρ της Μπάρτσα. Το γράφω για τους παραμυθατζήδες που θεωρούν την κατοχή μπάλας, ανεξάρτητα από το σημείο του γηπέδου όπου επιτυγχάνεται, σαν δείγμα υπεροχής μιας ομάδας και δουλειάς προπονητή.  Μύθοι που επικρατούν μόνο σε χώρους ημιμαθών όπως είναι σε συντριπτική πλειοψηφία το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002