Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δύο πράγματα προσπαθώ να τηρώ. Το πρώτο να μην αλλάζω γνώμη για συγκεκριμένες ενέργειες ανάλογα με το αποτέλεσμα και το δεύτερο να προσπαθώ όσο μπορώ να μπαίνω στην θέση του άλλου εκτός βέβαια αν είναι... ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο οπότε να μπω στην θέση του δεν μπορώ. Και στις δύο περιπτώσεις λοιπόν θα γράψω ότι έγραψα και χθες. Πολύ καλά έκαναν τα μέλη του Δ.Σ, παλιά νέα, εκτελεστικά και... ελεγκτικά, και ενέκριναν την σύμβαση του δανείου εφόσον ήρθε ένας άνθρωπος που δεν ήταν απατεώνας, εκπροσωπόντας μια νόμιμη εταιρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και πρότεινε δάνειο με τους καλύτερους δυνατούς όρους της αγοράς... παγκοσμίως. Κατόπιν εορτής και επειδή πιστεύω πως κανείς δεν ήξερε πως ο Ξενιάδης είναι πίσω από αυτή την ιστορία, ένα Δ.Σ δεν μπορεί να λειτουργεί με φήμες ή δημοσιεύματα, λέω και πάλι πως η αποδοχή του δανείου ήταν μονόδρομος για τον Δημητρέλο και τους υπόλοιπους.
@ Επίσης μπαίνοντας στην θέση ανθρώπων που βλέπουν για χιλιοστή φορά τα λεφτά να έχουν τελειώσει και να μην ξέρουν αν θα μαζέψουν τα απαραίτητα για να πάει η ομάδα στον Πλατανιά και, κυρίως, για να σφραγιστούν τα εισιτήρια με τον ΠΑΟ λέω πως κι εγώ θα επαιρνα το ρίσκο να... γελοιοποιηθώ, γιατί καμία άλλη ζημιά δεν έπαθε η ΑΕΚ από αυτή την ιστορία, αν ο ενδιάμεσος του δανειστή επέμενε πως η ανωνυμία είναι βασικός όρος για να προχωρήσει το θέμα του δανείου. Αυτά πίστευα χθες αυτά πιστεύω και σήμερα μέχρι την ώρα που ο ίδιος ο Ξενιάδης επιβεβαίωσε πως είναι πίσω από την ιστορία. Με την επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας από τον ίδιο για μένα το θέμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Οπως έγραφα και χθες επηρρεασμένος από την φημολογία αλλά χωρίς να έχω επιβεβαιώσει τίποτα περί Ξενιάδη τα δύσκολα θα άρχιζαν αν έμπαιναν οι 400.000 ευρώ. Γιατί μετά θα ψαχνόμασταν πραγματικά πάρα πολύ παρότι σε καμία περίπτωση το δάνειο δεν συνδέεται ευθέως με εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ.
@ Τώρα όμως απορώ με ένα πράγμα. Πόσο απελπισμένος πρέπει να είσαι ρε Δημητρέλο; Γιατί όσο απελπισμένος κι αν είσαι, που δικαιολογείται να είσαι και μάλιστα πολύ, δεν είναι δυνατόν να μην τελείωσες το θέμα ένα λεπτό μετά την επιβεβαίωση Ξενιάδη. Ακόμη κι αυτή η μισή μέρα,  οι λίγες ώρες περιθώριο που δόθηκαν στον Ξενιάδη για να φτάσουν τα... λεφτά μέσω Κίνας και Γερμανίας, η Κύπρος ξαφνικά βγήκε από το... κάδρο, αποτελούν πραγματική γελοιοποίηση. Κι αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο να σκεφτεί σοβαρά κάποιος να δώσει περιθώριο στον Ξενιάδη  μετά από όλη αυτή την ιστορία και τον τρόπο που στήθηκε γνωρίζοντας τον παρελθόν και τις... δοσοποιήσεις του Ξενιάδη μόλις διάβασε πως τελικά επειδή τα... πήρε θα στείλει όχι 400 αλλά 900 τότε δεν δίνει ούτε... δευτερόλεπτο. Βγάζεις μια ανακοίνωση, εξηγείς τους λόγους για τους οποίους μπήκες σε αυτή την περιπέτεια δίνοντας περιθώριο τριών ημερών για ένα πολύ συμφέρον δάνειο, καταγγέλεις και τον ενδιάμεσο, ζητάς συγνώμη και κρατάς την αξιοπρέπεια σου μη δίνοντας ούτε δευτερόλεπτο σε έναν άνθρωπο που σε έχει κοροϊδέψει στα ίσα δυο φορές και γνωρίζεις πως δεν έχει... μία να βγαίνει δεξιά κι αριστερά πάλι λέγοντας ιστορίες για αγρίους. Οσο απελπισμένος κι αν είσαι δεν το επιτρέπεις αυτό μετά από τόση απογοήτευση που ήδη έχει σκορπίσει αυτή η εξέλιξη στον κόσμο αλλά και στους ποδοσφαιριστές.
@ Και να πάμε και σε ένα ευχάριστο. Για να θυμηθούμε ποια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτή η ομάδα που εξαιτίας της εγκατάλειψης και της φτώχιας γίνεται έρμαιο του κάθε... Ξενιάδη. Η ΑΕΚ παρέμεινε η μοναδική ομάδα που κατάφερε να ανατρέψει ήττα με 3-0 σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και όχι με καμιά μικρομεσαία ομάδα αλλά με την ΚΠΡ που την προηγούμενη σαιζόν ήταν δεύτερη στην Αγγλία και σε προημιτελικό. Την μεγάλη εκείνη βραδιά θυμήθηκα χάρη στην... Λεβάντε και στα παιδιά του Πειραιά. Την βραδιά που χιλιάδες παιδάκια ανέβηκαν στο άρμα της Βασίλισσας της ζωής μας και δεν θα κατέβουν ποτέ. Οσα χτυπήματα κι αν έρθουν ακόμη... Και μια και είπαμε για ΟΣΦΠ ευτυχώς που υπάρχει και η Ευρώπη. Για να θυμόμαστε ποιοι είναι πραγματικά και όχι ποιοι προσπαθούν να πείσουν πως είναι. Μια καλή ημέρα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002