Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Με τίτλο "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Τίγρη", η εφημερίδα έχει κεντρικό θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ τα χθεσινά αποτελέσματα από τη συνάντηση Παππά - Βιντιάδη: "...Δεσμεύθηκαν στην ORIGINAL για συνάντηση με τον Μελισσανίδη", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ανέτοιμος εμφανίστηκε ο Βιντιάδης. Ψάχνουν φόρμουλα για να πείσουν Γκούμα,Χατζηϊωάννου, το παλεύουν και με τον Νοτιά". Όσον αφορά το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ το GOAL τονίζει: "Έτοιμη να κοιτάξει ψηλότερα η ΑΕΚ".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Διπλό είναι στην ουσία το πρώτο θέμα της εφημερίδας σήμερα. Αρχικά τονίζει για το αποψινό ματς :"Βραδιά ΑΕΚ! Μετά τα χαρμόσυνα νέα από Παππά και Βιντιάδη, η καρδιά της Ένωσης χτυπάει στο ΟΑΚΑ στο σημαντικότερο μέχρι σήμερα φετινό ματς! Λάβα ο λαός της ΑΕΚ που θα πνίξει τους αντιπάλους και θα εκτοξεύσει τους παίκτες του Λίνεν. Όλοι ΟΑΚΑ, όλοι κοντά στην ΑΕΚ. Με την παρουσία στο γήπεδο απόψε γράφουμε ιστορία και στηρίζουμε την μεγάλη μας αγάπη", γράφει η εφημερίδα. Όσον αφορά τα διοικητικά, η ΩΡΑ σημειώνει: "Παππάς - Βιντιάδης μαζί για συνάντηση με Μελισσανίδη! Έδωσαν και οι δύο το παρών σε ραντεβού με την ORIGINAL γνωρίστηκαν και μεταξύ τους και συμφώνησαν και οι δύο για τετ α τετ με τον Τίγρη! Ο Βιντιάδης κερδίζει πάλι πόντους μετά τη... γκέλα της τελευταίας Γ.Σ. Δείχνει επιμονή και παρά την αμφισβήτηση που προκάλεσε δεν αλλάζει την τακτική του, αλλά και δεν κάνει πίσω στην προσπάθειά του. Θα βρεθεί στην Αγγλία από Δευτέρα και η συνάντηση προβλέπεται να γίνει προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας όταν θα επιστρέψει και ο Μελισσανίδης από δικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό".
SPORTDAY
"Για πάρτη τους", γράφει η SD και αναφέρεται στους παίκτες της ΑΕΚ και τον κόσμο: "Κόσμος και παίκτες θέλουν να σπρώξουν την ομάδα σε μία ακόμη επιτυχία". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι «κιτρινόμαυροι», αήττητοι και με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές θέλουν να πιστοποιήσουν πως η προοπτική της πεντάδας είναι πιο ορατή από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Σύμμαχός τους θα είναι ο κόσμος, που-καιρού επιτρέποντος-θα δώσει δυναμικό «παρών» (εκτιμήσεις γίνονται για 25.000 και πλέον φιλάθλους), τόσο για να ωθήσει την ομάδα σε μία ακόμη νίκη, όσο και για να βάλει τον οβολό του στις πληρωμές των παικτών, καθώς υπάρχει σχετική δέσμευση από τη διοίκηση πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε αυτούς".
Όσον αφορά τα διοικητικά η SportDay τονίζει: " Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε η συμφωνία των Πέτρου Παππά και Δημήτρη Βιντιάδη να συναντηθούν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αναμένεται η απάντηση του Γκίκα Γκούμα. Ο νεαρός εφοπλιστής έχει την ενημέρωση πως θα υπάρξει ρύθμιση των χρεών προς το κράτος σε 48 ή 60 δόσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως χρειαστεί και δύο μήνες για να επικυρωθεί και στην ΑΕΚ δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Η συνάντηση των τριών θα γίνει το νωρίτερο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, καθώς Μελισσανίδης και Βιντιάδης θα απουσιάζουν για επαγγελματικές υποθέσεις στο εξωτερικό".
LIVE SPORT
Για "ώρα αποδείξεων" τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ κάνει λόγο η εφημερίδα, αναφορικά με το αποψινό τους παιχνίδι. Για την Ένωση η LS τονίζει: "Πάνω από 20.000 κόσμο περιμένει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συνάντηση Παππά - Βιντιάδη, προσπάθεια και για Γκούμα με... προοπτική Μελισσανίδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002