Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε μαζί με την νίκη που θα διώξει οριστικά τον εφιάλτη που ζήσαμε φέτος. Και μετά να γίνει το απίστευτο σαν το σημερινό. Μετά την θεομηνία να έρθει η καλοκαιρινή λιακάδα. Και η επόμενη μέρα να μην έχει καμία σχέση με την προηγούμενη όπως το πρωί του Σαββάτου μοιάζει τόσο μακρινό από το πρωινό της Παρασκευής. Τίποτα δεν είναι αδύνατο.
@ Αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε ο... άγνωστος δανειοδότης και αμέσως ξεχάσαμε τα λεφτά προχωράμε παρακάτω. Ελπίζω οι παίκτες να δείξουν για άλλη μια φορά ανεπηρρέαστοι για οτιδήποτε εξωαγωνιστικό γιατί, κακά τα ψέμματα, είναι άλλο να μην περιμένεις λεφτά και να μην παίρνεις και άλλο να περιμένεις, να έχεις ψηθεί τόσο πολύ και τελικά να αισθάνεσαι και... κορόιδο εκτός του ότι δεν θα πάρεις και φράγκο βέβαια. Θα έλεγα πως είναι γούρι γιατί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Β γύρου η εβδομάδα πριν το ματς είχε να κάνει με εξωαγωνιστικά θέματα και... αποπροσανατολισμό όμως αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επίσης ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που έχει μεγαλύτερο εχθρό της την απειρία πράγμα που είχε φανεί και στον αγώνα του πρώτου γύρου όταν η ΑΕΚ είχε κάνει την πρώτη της νίκη. Κατά τα άλλα είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα με καλό ρόστερ για τους στόχους της, καλό προπονητή και χωρίς οικονομικά προβλήματα. Εχει και την αγάπη του... μεγάλου αφεντικού βέβαια και σε συνδυασμό με τον διαιτητή Ιωαννίδη μεγαλώνει την δυσκολία. Η νίκη θα είναι σούπερ και θα αλλάξει οριστικά τον προσανατολισμό της ΑΕΚ για φέτος. Η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημη και συγνώμη για όσους ξενέρωσαν αλλά επιμένω πως ο στόχος της ΑΕΚ ήταν και παραμένει να περάσει δύο ομάδες στην βαθμολογία. Οτι άλλο έρθει είναι καλοδεχούμενο αλλά δεν ξεχνώ και δεν αφήνω πίσω εύκολα την τραγωδία που ζήσαμε στον πρώτο γύρο. Δεν θέλω να είμαι αφελής όσο γίνεται τουλάχιστον γιατί όλοι λίγο ή πολύ είμαστε σε κάποιες φάσεις της ζωής μας.
@ Πάμε παρακάτω. Μπορεί να εκνευριστήκαμε αλλά και να γελάσαμε με τον Ξενιάδη που έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να τα λέει όμως τα πιο δύσκολα είναι ακόμη μπροστά. Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα από τον Βιντιάδη, που βέβαια ήταν αδύνατο το να προχωρήσει στην εξαγορά της ΠΑΕ ακόμη κι αν ήταν έτοιμος με τιμή μετοχής 1,13 ευρώ όταν γνωρίζει πως από τις 4 Μαρτίου οι... φωστήρες έχουν προαναγγείλει τιμή 0.33. Με το 25% του ποσού που ζήταγε η ΠΑΕ για αύξηση Μ.Κ μέχρι τώρα κάποιος μπορεί να κάνει την ΑΕΚ δική του. Θα ήταν αφελής και ύποπτος, για τους συνεταίρους του στην περίπτωση Βιντιάδη, όποιος δεν περίμενε την κατάρρευση της τιμής της ΠΑΕ που έχει ήδη προαναγγελθεί. Εχω γράψει από την πρώτη μέρα και χαίρομαι που σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι που ασχολούνται με την ΑΕΚ έχουν γραπτώς συμφωνήσει σε αυτό πως εκτός από άχρηστη η μείωση της τιμής είναι και επικίνδυνη για την ΑΕΚ. Είναι άχρηστη γιατί αν στοχεύει στην λαϊκή βάση, που για μένα ούτως ή άλλως είναι καταδικασμένη όποιος κι αν βγει μπροστά και ιδίως με αυτά τα μίκι μάους που σπρώχνουν την λύση αυτή, σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει κάτι αφού όποιος μπορεί να δώσει 20 ευρώ για μετοχές το μόνο που δεν τον νοιάζει είναι αν θα πάρει 10 ή 20 μετοχές παραπάνω. Είναι μια συμβολική πράξη. Και μία μετοχή με 10 ευρώ να έπαιρνε ένας ΑΕΚτζής το ίδιο θα ήταν για αυτόν. Αντίθετα αφήνει την πόρτα ορθάνοικτη για όποιον θέλει με ένα ποσόν της πλάκας να βάλει στο χέρι την ΑΕΚ και να κάνει τα δικά του παιχνίδια. Οπως είδαμε με την επανεμφάνιση Ξενιάδη μάλλον αρχίζουν κάποιοι να μυρίζονται... αίμα. Και βέβαια εκτός από τους όποιους επιτήδειους, ξέρω τουλάχιστον έναν που πολύ θα ήθελε να έχει έστω για έναν... μήνα την ΠΑΕ στα χέρια, τους μόνους που βολεύει είναι τους εναπομείναντες μετόχους που θα διώξουν από πάνω τους και τις τελευταίες ηθικές ευθύνες πράγμα που έχουν καταλάβει μάλλον και για αυτό δέχτηκαν την μεθόδευση αυτή που θα αφαιρέσει από τα χέρια τους την ΠΑΕ ΑΕΚ με ένα ποσόν της πλάκας που σε καμία περίπτωση δεν λύνει τα προβλήματα της ομάδας. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το ότι η μείωση της μετοχής σε 0,33 είναι ιδέα των φωστήρων που η τελευταία τους επιτυχία είναι η πρόσκληση του... ΣΔΟΕ στην ΑΕΚ. Ας συνέλθουν λοιπόν αυτοί που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους, γιατί κάποιοι ήταν και παραμένουν ακατόικητοι, να κάνουν ότι χρειάζεται για να αποφευχθεί άλλη μια γκάφα για την οποία μάλλον θα κλαίμε μετά όπως έγινε και με την επίσκηψη στον... Ιωαννίδη που μάλιστα προβλήθηκε και σαν μεγάλη κίνηση.  Ηταν... τρομερή. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάλι. Και με την νίκη στο ομορφότερο νησί του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002